Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa, leil. 5218 hus Y

Prisantydning

1 850 000 kr

Omkostninger: 0 krTotalpris: 1 850 000 kr
Etasje
1
Byggeår
2009
Soverom
2
Areal (P-ROM)
35 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
1 078 kr

Flott 3-r. hjørne-/endeleil.-Terrasse-Ettermiddagssol-Garasje-Ski in/out-Barnevennl.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

FLOTT 3-ROMS HJØRNE-/ENDELEILIGHET I LANDSBYEN MED FIN ETTERMIDDAGSSOL! BARNEVENNLIG MED BOLTREPLASS FORAN LEIL.
Supereffektiv landsbyleilighet m/8 kvm. balkong. Stue m/spiseplass og åpen kjøkkenløsning. 2 gode soverom, samt pent, flislagt bad. Leilighetene er fullt møblert for et fullverdig og behagelig ferieliv, og i tillegg har du som eier også innendørs parkering og ekstern, privat bod.  
Parker bilen i oppvarmet garasje, kom inn til en varm og ren leilighet med håndklær og sengetøy. Som leilighetseier har man fri adgang til hotellets fasiliteter; basseng, velvære/spa og treningssenter. Sluttrengjøring og vedlikehold ivaretas av hotellet. 

Eiendommen

Norefjell Ski & Spa, leil. 5218 hus Y, 3536 Noresund
Gnr. 203, bnr. 15, snr. 112,126, i Krødsherad kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Norefjell - Oslos nærmeste høyfjell, kun 1,5 times kjøring fra byen. 
Norefjell Ski & Spa ligger 810 meter over havet på solsiden av Norefjell på Bøseter. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for alle aldre, både ute og inne. Resorten er beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslåtte natur. Ski in/ski out både for langrenn og alpint. Hotellet og området rundt er bygd og opparbeidet med god infrastruktur.

Resortet ligger fredelig til på solsiden av Norefjell med en praktfull utsikt som strekker seg milevis innover i fjellheimen med blant annet Gaustatoppen ruvende i horisonten

For den turglade anbefales toppturen med merkede løyper til både Augunshaug (1341 moh) og Høgevarde (1459 moh) med fantastisk utsikt over fjellheimen. På Høgevarde finnes det også en åpen turisthytte med enkel matservering. Turene kan også gjøres med sykkel eller på hesteryggen. 

Alpinanlegget som befinner seg "rett utenfor døren" har totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek, samt utendørs skøytebane. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - hele 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod.

For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet. og 120 km med løyper rett utenfor døren. Det er blant annet merkede løyper til både Høgevarde og Tempelseter.

Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski eller du kan slappe av i solveggen hjemme hos deg selv. Dette er et skieldorado for liten og stor.

Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.

Om sommeren tilbys seteraktiviteter for barna. På Bøseter, som ligger inntil hotellet, kan barna delta i seterlivet med å "hjelpe til" med blant annet mating og stell av dyr. Dette er veldig populært for barnefamilier. I tilknytning til resorten har man også volleyballbane, innsjø og fine bademuligheter.

Hotellet og området forøvrig byr på en rekke aktiviteter med spesielt gode tilbud i skoleferier. 

Alt dette kan bli ditt i vakre omgivelser på Bøseter.

Veibeskrivelse

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell. 
Beregnet kjøretid er ca 1,5 time, avhengig av vær- og kjøreforhold.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 35 m²
Totalt primærrom: 35 m²

Leiligheten inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, baderom og 2 soverom.

Forøvrig ekstern bod på ca 2 kvm til privat bruk for eier. Boden er tørr og oppvarmet, og befinner seg i nabohuset (hus W.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Tomten

Festet tomt.
Festeavgiften er kr 2.200.000,- pr. år.  Disse seksjonenes andel utgjør kr 3.796,- pr år.
Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2016.
Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert femte år. 
Festeavtalen utløper 06.04.2105. Løpetid på 99 år.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. 

Parkering

Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg.

Ellers parkering etter gjeldende regler for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for stikkledninger til bygningene.

Bebyggelse

Bygningene er oppført i tre og betong. 

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på hotellet med 3 leilighetsfløyer, parkeringshus og landsby datert 30.10.2009.  

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har tilbakeleieavtale med Norefjell Resort og det er derfor ikke tillatt med privat utleie av leiligheten.

Kjøper forplikter seg til å inngå leieavtale med Norefjell Resort om tilbakeleie for bruk som hotell.

Standard

Flott 3-roms hjørne-/endeleilighet i med supereffektiv planløsning. Stue med utgang til 8 kvm. Sydøstvendt beliggenhet med ettermiddagssol. Fint "boltreplass" foran leiligheteni forlengelsen av terrassen. Leilighetene har god innvendig standard med blant annet smakfullt interiør og møblement, inventar, gulvvarme i alle rom, stilren kjøkkeninnredning og pent flislagt baderom.

Selgers egne ord:
"-Denne leiligheten har den største uteplassen om man har barn. Bare å la de leke utenfor hele året på plenen som er utenfor terrassen. Den er stor og det er  nesten ingen som går der. Om vinteren legger de en del snø der fra måking som har gjort det morsomt å lage borger, snøsklier og snøhuler.
-Boden vår er i nabohuset og det er utrolig deilig fremfor å ha den i kjelleren på parkeringshuset.
-Vi var skeptiske siden leiligheten ikke har solside. Men når vi kommer fra fjellet eller skibakken, så er det vi som har kveldssolen. Fantastisk".


Entré:
Flislagt entré med skyvedørsgarderobe og plass til oppbevaring av sko og yttertøy.

Stue:
Lys, lekker hjørnestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrassen. Møblert med spisebord og sofa. Stuen har store vindusarealer i to himmelretninger. 

Kjøkken:
Stilren og fullt utstyrt kjøkkeninnredning med høy standard og integrert komfyr, avtrekksvifte, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Balkong:
8 kvm. sydvendt terrasse på terreng. Adkomst både fra stuen og hovedsoverommet.

Bad/wc:
Pent flislagt baderom med dusjhjørne, servant, speil og vegghengt toalett. 

Soverom I:
Hovedsoverom med dobbeltseng og garderobeskap. Fra soverommet har man utgang til terrassen.

Soverom II:
Innredet med køyeseng og garderobeskap. 

Totalt er det 4 sengeplasser i leiligheten.
Leiligheten har vannbåren varme i alle gulv.

Leiligheten har en supereffektiv planløsning og fremstår som en fullverdig familieleilighet.

Eksternt
Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg. Leiligheten ligger forøvrig inntil garasjeanlegget. Det medfølger også en ekstern bod på ca 2 kvm. til privat bruk for eier. Lett tilgang til fellesvaskeri i samme hus.

Utleie medfører slitasje. Feil og problemer rettes av hotellet etter hvert som det meldes.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv.

Energimerke Energimerket D1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 13430, tinglyst: 12.12.2006: Festekontrakt m/vilkår, se punkt om tomt.
Dagboknr. 1012381, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelse om utleieplikt, se punkt om diverse.
Dagboknr. 1012519, tinglyst 16.12.2008: Bruksrett til fellesarealer, se punkt om områdebeskrivelse.
Dagboknr. 1012569, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelser om at felleskostnadene kan endres etter sameiets faktiske kostnader

I tillegg kommer tinglyst leieavtale:
Dagboknr. 143167, tinglyst 19.02.2014: Rettighetshaver, Norefjell Resort AS: Tilbakeleieavtalen til Norefjell Resort om bruk til hotell.

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av eiendommen. 

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Bøseter Fjellandsby er i hovedtrekk regulert til hotell, leiligheter og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser vedtatt 06.04.2006, sist endret 04.06.2009 med tilhørende kartkopi. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.  

Oppdragets KR-kode

KR52.1912

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.078,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, strøm, kabel-tv, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, bygg- og innboforsikring, etc.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene trekkes kvartalsvis i tilbakeleien.

Ved. utvidet egenbruk (Addendum) øker felleskostnaden til kr 1.746,-/mnd.

Ved egenbruk betales også for utvask kr 335,- pr gang ved bruk opp til 2 døgn. Ved egenbruk fra 3 døgn og mer, betales utvask, kr 510,- pr. gang. 

Sengetøy og håndklær kan leies for kr 65,- pr. person. Bestilling av sengetøy gjøres på mail gjennom Eierbooking (eier@norefjellskiogspa.no) senest kl 15:00, dagen før ankomst. 

Festeavgiften kr 3.796,- pr år. Festeavgiften trekkes i tilbakeleien.

Krødsherad kommune har vedtatt å innføre eiendomsskatt fra og med mars 2017. Selger informerer at han har fått eiendomsskatt på kr. 2.200,- pr. år som
faktureres halvårlig. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 2 promille og hva som blir bunnfradrag er ennå ikke vedtatt. Ta kontakt med 
Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 360.000,-  ifølge skatteetaten.

Omkostninger

 I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.897.472,-.

 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse 3-roms
Illustasjonsfoto
Illustasjonsfoto
Illustasjonsfoto
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra kortholder. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. 
Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det er ikke anledning til å tegne boligkjøperforsikring ved kjøpet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 56.250,-.
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
Smart annonsepakke: kr 7.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Inge Mysen
Megler MNEF

Inge Mysen

Telefon 21 00 72 46

Lurer du på noe

Inge svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.