Solgt: 5 200 000 kr
Fjellhamar

Roald Amundsens Vei 7

Prisantydning

5 400 000 kr

Omkostninger: 136 222 krTotalpris: 5 536 222 kr
Etasje
2
Byggeår
1964
Soverom
2
Areal (P-ROM/BRA)
128 m² / 143 m²
Tomteareal
909.4 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Enebolig med utleiedel i et meget barnevennlig område. Flotte sol- og utsiktsforhold! Garasje.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Roald Amundsens vei 7 er en hyggelig enebolig over to plan med utleiedel og garasje.
Eiendommen ligger i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligen ligger høyt og
fritt med flott utsikt over Lørenskog. Beliggenheten er ideell for barnefamilier med en sentral beliggenhet og tilgang til de fleste
fasiliteter og servicetilbud.

 Eiendommen ligger tett inntil markagrensa i nord med store og flotte naturområder.

Velkommen!

Eiendommen

Roald Amundsens Vei 7, 1472 Fjellhamar
Gnr. 107, bnr. 958, i Lørenskog kommune.

Områdebeskrivelse

Roald Amundsens vei 7 ligger i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligen ligger høyt og fritt med flott utsikt over Lørenskog. Beliggenheten er ideell for barnefamilier med en sentral beliggenhet og tilgang til de fleste fasiliteter og servicetilbud. Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Eiendommen ligger tett inntil markagrensa i nord. Store og flotte naturområder gir en unik følelse av å bo tett inntil naturen, i rolige og barnevennlige omgivelser. I tillegg til å bo behagelig nærme marka, har boligen en sentral beliggenhet med god tilknytning til offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplasser er Haneborgveien. Fra Fjellhamar Stasjon går det tog flere ganger i timen, både inn til Oslo og Lillestrøm for flere tilbud der. Oslo-takst med buss og tog fra Lørenskog stasjon, ca. 25 minutters gange fra boligen. Fra Lørenskog bussterminal er det en rekke bussavganger i retning Oslo og Gardermoen.

Nærområdet tilbyr alt fra shopping, kafeer og kulturhus, til store skogsområder, idrettsanlegg og idylliske badevann. Losby er Lørenskogs naturlige utfartssted og portal til Østmarkas populære natur- og friluftsområder. Med utgangspunkt i besøksgården, er det om vinteren preparert gode skiløyper som fører deg midt inn i Østmarkas natur. Om sommeren kan du sykle og gå tur på gode skogsbilveier, finne flotte badeplasser, eller bruke kano innover innsjøene. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies. Ellers kan Losby tilby et av landets flotteste 9- og 18-hulls golfbaner.

Lørenskog er under stadig utvikling og et spennende prosjekt som skal stå ferdig om noen år er skihallen Snø, som blir verdens første kombinerte alpin- og langrennshall. Snø blir en av verdens største og mest avanserte skihaller med løyper og traseer for både langrenn, snowboard, freeski og alpint. Skihallen får en snødekt flate på ca. 50.000 kvadratmeter med fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med big jump, et fantastisk lekeområde i tillegg til totalt to kilometer langrennsspor innendørs. 
I tillegg til selve hallen vil en ny bydel skapes – Lørenskog Vinterpark, hvor det skal bygges en «varm sone» på 12.500 kvadratmeter med blant annet restauranter, kafeer, butikker, konferansefasiliteter og ulike servicetilbud. For mer info om skihallen, og for å følge reisen mot ferdigstillelse se www.skihallen.no.

For ytterligere informasjon om nærområdet, se vedlagte nabolagsprofil.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Fjellhamar skole 0.9 km
1-7 kl. Luhr skole 1.3 km
8-10 kl. Fjellsrud skole 1.4 km
Vgs. Lørenskog videregående skole 1.9 km
Vgs. Strømmen videregående skole 3.6 km
Bhg. Småknøttene (0-3 år) 0.3 km
Bhg. 3 troll barnehage (1-6 år) 0.5 km
Bhg. Fjellhamar barnehage (1,5-5 år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 166 kvm
Totalt bruksareal: 143 kvm
Totalt primærrom: 128 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Underetasje: 
Trapperom, vaskerom, innredet utleiedel med vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.: 52 kvm

1. etasje:
Gang, stue/spisestue, kjøkken, soverom (opprinnelig to soverom), bad, samt rom innredet og benyttet som kontor/soverom.: 76 kvm

Sekundærrom:
Bodplass i underetasje.: 15 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.2019 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 909,4 kvm. 

Parkering

Denne tomten ble fradelt i 1978 og i forbindelse med fradelingen ble det tinglyst en erklæring om rett til oppføring og bruk av garasje, samt rett til gangadkomst for de fradelte parsellene med Gnr. 107, Bnr. 1941 og 1942 (tomannsbolig).

Denne eiendommen og tomannsboligen oppførte derfor sammen en trippelgarasje på denne eiendom hvor hver eiendom benytter seg av en plass. Denne eiendommen benytter plassen helt til høyre. Forøvrig parkering på tomten. 

De overnevnte eiendommene har felles vedlikeholdsansvar, og garasje ble sist behandlet utvendig i 2017/18 i følge eier. Garasjen har støpt gulv, vegger med bindingsverk, utvendig panel, og skråtak med papptekking. Elektrisk garasjeport, hvor maskineriet ble byttet i 2019 i følge selger. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport beskrevet oppført på følgende måte:
Det er etasje med støpt gulv. Betongvegger utvendig med vekslende reperasjon, puss og behandling. Støpt dekke synlig i trapperom,
boder og vaskerom. Innredet del med kledning i himling. Trevegger med utvendig panel. Tak med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Drenering er tg 3 grunnet alder.
- Utvendig panel og takkonstruksjoner tg2 grunnet alder. Det anbefales en nærmere kontroll med justeringer og tiltak mot gesims for lufting/ventilering på loft. Det er registrert fuktmerker i undertak og sperrer ned mot gesims, antatt grunnet behov for tiltak for bedring av lufting langs gesims.
- Utvendig betong, murtrapper til inngang og utenfor innredet del.Trappene har større skader på overflater tg vurdert 2 til 3, det anbefales en vurdering om tiltak.
- Balkonggulv av betong vurdert til tg2 grunnet alder. Rekkverk med registrert råte i nedre del av panel tg 3.
- Støttemurer: Det er eldre murer med vekslende tilstand, og det er registrert skjevheter og ujevnheter. Det anbefales en kontroll, og det kan påregnes tiltak. Tg 2 til 3 på enkelte murer.
- Doble vinduer og vindu fra 1976 vurderes til tg 2 til 3 grunnet alder. Vindu fra 1986 tg 2 grunnet alder. 
- Opprinnelig bratt åpen tretrapp uten rekkverk og håndløper til u. etasje. Overflater med større bruksslitasje tg vurdert til 2. Trappen tilfredsstiller ikke ordinære krav og får derfor tg 3.
- Det er feieluke i bod i u. etasje. tg 2 grunnet alder, det kan påregnes utbedringer/fornyelser.
- Innvendig dør på bad første og underetasje: Det er glatt dør uten flat terskel for lufting, tg 3. Bør løses greit med enkle grep.
- Servant på bad i underetasje med skader etter vannsøl.
- Gulv i boder og trapperom med større skjevheter enkelte sprekker og avflassing av maling. Det er del av gulv i bod med enkel oppforing med sponplater tg 2-3. Det er med enkle fuktsøk registrert forhøyede fuktverdier i gulv og nedre del av vegg i underetasje med bod, trapperom vaskerom. Det er for øvrig normalt med registrering av fuktverdier i eldre betonggulv uten fuktsperre og med kapillær oppsug i
fundament/vegg.
- Det er behandlet og ubehandlet betongpuss med diverse merker/sår, og utforet del i bod med vekslende tilstand på overlater tg 2 til 3.
- Eldre del av røropplegget er tg vurdert til 2 grunnet alder.
- Vedkamin underetasje: Det er manglende rist i kamin , og behov for tetting rundt røykrør til pipen TG 2.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men bevitnelse på befaring av nyoppført enebolig med kjellerleilighet datert 08.01.1965. 

Det er registrert følgende endring i dagens planløsning oppimot godkjente byggetegninger:

Hovedetasje:

- Bad er utividet ved at opprinnelig WC og bad er slått sammen. I tillegg er det tatt noe areal fra del av opprinnelig soverom, som i dag er rom innredet og benyttet som soverom. Som følge av denne endringen er rommet for lite til å tilfredsstille dagens krav til rom for varig opphold. 

- To soverom er slått sammen og fungerer i dag som et stort hovedsoverom

- Tidligere eier har etablert balkong ved utgang i stue. Denne er ikke byggemeldt og følgelig ikke godkjent hos kommunen. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette forholdet.

Underetasje:

Fjernet eksisterende dør mellom entré til hybel og bodrom. Bad har i dag innsatt vindu. Vaskerom er av godkjente tegninger avsatt til matbod/brenselrom. Åpent rom i kjeller (bodrom) var bestående av flere mindre boder i form av mat, brensel, gang og div. Tidligere eier har også innsatt dør fra åpent rom i kjeller til hage, samt etablert utvendig bod. Endringer av bodrom til vaskerom, utvendig bod, innsatt vindu på bad og utgangsdør fra åpent rom er ikke byggemeldt av tidligere eier og følgelig ikke godkjent hos kommunen. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette forholdet.

Det foreligger ferdigattest på garasjen datert 26.11.1986. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. 
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Utleiedelen er godkjent som separat boenhet. Det er gjort mindre endringer i innvendige vegger og fordeling av areal mellom hoveddel og utleiedel. Utleiedelen kan lovlig leies ut. Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Utleiedelen har vært leid ut fra slutten av januar 2016. Leieboeren er sagt opp med virkning fra 01.04.2019. Leieforholdet avsluttes 30.06.2019.

Standard

Roald Amundsens vei 7 er en hyggelig enebolig over to plan med registrert utleiedel og garasje. Boligens første etasje har en lys og tiltalende stue med utgang til balkong, eget HTH kjøkken, to soverom (hvorav et ikke tilfredsstiller dagens krav for varig opphold), et pent baderom, trapperom, samt en praktisk entré. Underetasjen består av en nyoppusset innredet utleiedel fra 2015 med lys og luftig stue, pent kjøkken, praktisk baderom, entré, samt et soverom. Videre er det i tillegg lagringsboder og vaskerom tilhørende hoveddel i underetasje. 
Det har senere blitt utført større fornyelser og oppussing, spesielt fra 2014 og frem til ca. 2018. 
Eiendommen har flere fine uteplasser med flotte utsiktsforhold. I tillegg til balkongen er det et trivelig uteområde på østsiden av boligen med god plass for utemøblement. På sørsiden av boligen er det en hyggelig og skjermet hageparsell. 

F Ø R S T E  E T A S J E 
Denne etasjen har et stort soverom som tidligere besto av to soverom. I tillegg har etasjen et rom innredet og benyttet som soverom. Videre har etasjen en praktisk entré med adkomst ned til underetasje, og lagringsloft. Entréen er innredet med downlights i tak, og en behagelig dus, gråblå nyanse på vegger. Badet ble pusset opp i 2014 og fremstår meget pent med hvit stilren baderomsinnredning og downlights i tak. Videre er det satt inn et praktisk badekar, vegghengt toalett, servantskap med servant samt speil med belysning. 
Kjøkkenet i første etasje er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Kjøkkeninnredningen fra HTH er velholdt og har en normal bruksslitasje. Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen, og skaper en egen arbeidssone for kokken. 
Stuen er lys og tiltalende med store vindusflater som viser en flott utsikt over Lørenskog. Stuen er innredet med laminat på gulv, hvitmalte vegger og meget gode vindusflater som gir rommet et luftig preg. I tillegg er stuen utstyrt med en åpen peis for ekstra varme og hygge. Videre er det er god plass for sofa og tilhørende stuemøblement. Fra stuen har du utgang til en praktisk balkong med gode sol-og utsiktsforhold. 

U N D E R E T A S J E N 
Boligens underetasje har en praktisk utleiedel på ca. 42 kvm. 
Utleiedelen består av entré, et pent kjøkken med integrerte hvitevarer som platetopp, ventilasjonsvifte, komfyrovn, samt kjøleskap. Det er i tillegg opplegg for oppvaskmaskin, samt vaskemaskin på kjøkken. Pen IKEA kjøkkeninnredning med heltre benkeplate samt stilrene plater mellom over og underskap. Kjøkkenet er praktisk designet i L-vinkel med god benke- og lagringsplass. Stuen i utleiedelen er innredet med parkett på gulv og lysegrå smartpanel. God plass for sofa og tilhørende stuemøblement. Far stuen er det utgang til hageparsell på sørsiden av boligen. Soverommet er innredet med lysegrå smartpanel på vegger og parkett på gulv. God plass for seng og garderobeskap. 
I tillegg til utleiedelen består underetasjen av et praktisk vaskerom, samt en stor bod med meget god lagringsplass. Det er for øvrig godt med lagring i boligens utebod på vestsiden av boligen, samt i lagringsloft i første etasje. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Peisovn i stue. Vedkamin i innredet del. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 3427, tinglyst 21.09.1946. Servitutten er av eldre dato og er hentet fra historisk grunnbok med teksten: I følge skjøtet er det plikt til å opparbeide og vedlikeholde vei i den bredde og utstrekning Lørenskog kommune måtte forlange. 

Dagboknr 1829, tinglyst 10.06.1965, type heftelse: BESTEMMELSE OM VANNLEDNING.
Servitutten omhandler kommunens rett til å utføre nødvendige arbeider for å fjerne vannledning fra offentlig kum, og tilknytte et annet sted. Arbeidet skal utføres uten omkostninger for Lørenskog kommune. 
 
Dagboknr 2101, tinglyst 30.06.1965, type heftelse: BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKKLEDNING.
Eier av gnr. 107, bnr. 958 gir eierne av gnr. 107, bnr. 744-959-968-1209-1357-1362 rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommer, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledninger. Ingeniørvesenet har rett til å stenge og forsegle fellesstoppekranen i kum 133 hvis det viser seg påkrevet. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedelikehold og reperasjon av felles vann-og kloakkledninger. 

Dagboknr 4216, tinglyst 28.11.1966, type heftelse: BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKKLEDNING
Erklæring om at eier av gnr. 107, bnr. 1468 har betalt sin del av den private vann og kloakkledningen. Videre følger det av erklæringen at eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reperasjon av felles vann- og kloakkledninger sammen med gnr. 107, bnr. 959, 744,1362,1209, 1468, 1357, 968. 

Dagboknr. 470, tinglyst 23.01.1978, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE
Erklæring om vedrørende disposisjonsrett av veggrunn Roald Amundsens veg, fra Fridtjof Nansens vei til Vårstigen. Lørenskog kommune har full disposisjonsrett for det areal som ligger innenfor 4,5 meter fra senterlinje av ovennevnte veg. Kommunen er ikke ansvarlig for skader på gjerder og portstolper som ligger innenfor anført avstand. Videre fremkommer det av erklæringen at nye gjerder og/eller erstatning av eksisterende skal plasseres i minimumavstand på 4,5 meter fra vegmidte. 
Disposisjonsretten er gjeldene fra den dato kommunen godkjenner vegen for komunalt vedlikehold. 

Dagboknr. 5123, tinglyst 04.08.1978, type heftelse: BESTEMMELSE OM GARASJE/PARKERING
Eier av gnr. 107, bnr. 958, erklærer herved at når eiendommen blir delt som godkjent av Lørenskog bygningsråd, skal nordre parsell ha rett til oppføring og bruk av garasje på søndre parsell, samt rett til gangadkomst over samme. 

Dagboknr. 7898, tinglyst 23.11.1978, type heftelse: BESTEMMELSE OM GARASJE/PARKEING/ADKOMSTRETT
Eier av gnr. 107, bnr. 958 erklærer herved at når eiendommen blir delt som vist på situasjonskart, skal begge de nordre parseller ha rett til oppføring, bruk og vedlikehold av garasje, og biloppstillingsplass med atkomst på, samt gangatkomst over søndre parsell til Roald Amundsens vei. Nordøstre parsell skal ha rett til gangadkomst over nordvestre parsell til felles gangatkomst. 

Dagboknr. 2647, tinglyst 24.04.1981, type heftelse: BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
Eiere av gnr. 107, bnr, 744, 958,959,968,1209,1357,1362,1468,1941,1942,2028 gir Lørenskog kommune rett til å kreve utført de arbeider som blir nødvendig for å fjerne eiendommens vannledning fra offentlig kum 113 og tilknytte ledningen et annet sted. Arebeidet forplikter overnevnte eiere seg til å utføre uten omkostninger for Lørenskog kommune. 

Dagboknr. 2648, tinglyst 24.04.1981, type heftelse: BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKKLEDNING
Eier av gnr. 107, bnr. 958, 1941, 1942 gir eierne av gnr. 107, bnr. 744, 959, 968,1209,1357,1362,1468,2028 rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommerover gnr. 107, bnr. 958, 1941,1942s grunn.samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevet. For forvolt skade og ulempe i den anledning kan kreves erstatning etter skjønn. Videre fremkommer det at ingeniørvesenet har rett til å stenge og forsegle fellesstoppekranen i kum 113 hvis det viser seg påkrevet. Likeledes har de rett til å stenge og forsegle for hver enkelt bygning anbragte utvendige hovedstoppekran hvor det blir nødvendig. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av felles vann- og kloakkledninger. 

Dagboknr. 17809, tinglyst 15.10.2001, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE 
Eiere med gnr. 107, bnr. 2341,1357,968,1468,2028,1942,1209,1208,959,1362,1941,958,512 av privat vann og avløpsledning gir herved eiendom med gnr. 107, bnr. 512 rett til å tilkoble vann fra pumpehus og avløp fra felles spillvannsledning. 

Eiendommen har tinglyst rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sin eiendom, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledninger samme sted når dette er påkrevet.For forvolt skade og ulempe i den anledning kan kreves erstatning etter skjønn. Rettigheten er tinglyst på gnr. 107, bnr. 237, dagboknr. 2101, tinglyst 30.06.1965. 

Eiendommen har tinglyst rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendom over gnr. 107, bnr237 og 1502s grunn samt foreta all reparasjon og etteryn på ledningene samme sted når dette er påkrevet. For forvolt skade og ulempe i den anledning kan kreves erstatning etter skjønn. Rettigheten er tinglyst på gnr. 107, bnr. 237, dagboknr. 2648, tinglyst 24.04.1981. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 11.02.2015, sist revideert 31.05.2017, avsatt til: Boligformål.

Selger har mottatt nabovarsel hvor det opplyses om tre prosjekterte eneboliger på naboparsell med gnr. 107, bnr. 1106. Det må påregnes byggestøy i byggeperioden. 

Megler har mottat reguleringsplan som viser byggrense mot kommunal vei datert 22.03.2019 - se vedlagte kart for mer informasjon. 

Utsnitt av kommuneplan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR61.196

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.544,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.246,- pr. år. / 23,5 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.551,-
Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av kabel-tv, og har avgift på kr 498 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger. Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av bredbåndstjenester og har en avgift på kr 578,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7.980,- pr. år.

Denne boligen har felles vedlikeholdsplikt for pumpehus. Vedlikeholdskostnader fordeles mellom partene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.461.282,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.260.615,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.536.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning 1. etasje 2D
Under balkong er det etablert en lagringsbod som passer utmerket for oppbevaring av hageredskap.
Uteområde.
Inngangsparti.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Roald Amundsens vei 7 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 63 lokalkjente.

Transport

Transport

Solvangveienwalk
6 min
Fjellhamar stasjonwalk
9 min
Oslo Sdrive
22 min
Skoler

Skoler

Fjellhamar skole (1-7 kl.)walk
11 min
Fjellsrud skole (8-10 kl.)walk
17 min
Luhr skole (1-7 kl.)walk
17 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Fjellhamarwalk
11 min
Ditt Apotek Fjellhamarwalk
11 min
REMA 1000 Lørenskog Stasjo...walk
18 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Roald Amundsens vei 7
A
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Silje Helen Roska
Eiendomsmeglerfullmektig

Silje Helen Roska

Telefon 67 98 08 44

Lurer du på noe

Silje svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...