Jessheim/Nordbymoen

Rugdevegen 8D

Prisantydning

3 500 000 kr

Fellesgjeld: 1 531 krOmkostninger: 94 472 krTotalpris: 3 596 003 kr
Etasje
1
Byggeår
2000
Soverom
3
Areal (P-ROM)
91 m²
Tomteareal
12525.3 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
1 712 kr

Meget tiltalende og pen 4- roms selveierleilighet - Solrik balkong og garasje - Barnevennlig og sentrumsnært!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Rugdevegen 8D!
Stor og tiltalende leilighet i 1. etasje som har en delvis åpent kjøkken- og stueløsning og gir en god romfølelse.
Fra stuen er det direkte utgang til terrasse, som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på feltet med en god intern beliggenhet med lite innsyn. Veletablert og populært boligområdet med nærhet til fotballbane, ball binge, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.
Tilhørende leiligheten er det garasjeplass i felles garasjeanlegg samt 1 sportsbod på ca. 5 kvm i tilknytning til garasjen. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye!

Eiendommen

Rugdevegen 8D, 2069 Jessheim
Gnr. 5, bnr. 93, snr. 9 i Ullensaker kommune.

Områdebeskrivelse

Nordbymoen er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye!

Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere koselige spisesteder, kaféer, barer og utesteder, samt landhandleri og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konserter og mer. 

Meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim togstasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 37 minutter til Oslo S.  Bussforbindelser til Gardermoen. Parkering prioritert for pendlere. 

Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også! 
Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 105 kvm
Totalt bruksareal: 95 kvm
Totalt primærrom: 91 kvm

Bruksareal:
Leilighet 95 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
1. etasje 91 kvm: Entrè, stuer, bad/WC/vaskerom, kjøkken og tre soverom. 

Sekundærrom:
Leilighet: 
1. etasje 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en bod innenfor garasjeplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.05.2019 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 12.525,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Seksjonen har en andel på 4/140.

Parkering

Parkering i felles garasjerekke, samt gjesteparking på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Flermannsbolig oppført i 2000 over to etasjer i betong og tre. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden så tekket med plater samt noe betong. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Saltak med takstein på takbjelker som antas er isolert og lektet ut.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder; 

Bygning generelt, ytvendige overflater, innvendige gulv, markiser og garasje har fått TG2 på grunn av alder og forventet levetid.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.11.2001.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Velkommen til Rugdevegen 8D!

Meget tiltalende og flott selveierleilighet beliggende i 1.etasje.

Lys entré med fliser og varmekabler i gulvønsker deg velkommen. Entreen har dør inn til alle rom og fører en videre inn til stue og kjøkken.

Hyggelig stue i nøytrale og tidløse farger. Det er gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til romslig og hyggelig terrasseplatting, vendt ut mot friarealer. Terrassen er usjenert og har gode solforhold. Stuen er i delvis åpen løsning med kjøkkenet, noe som gir en god romfølelse. Leiligheten har en koselig og delvis skjermet TV-stue i hjørnet. Det er godt med plass til sofagruppe samt TV- benk. 

Kjøkken
Hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Det er montert en Villavent ventilator over kokeplass som går på husets system. Opplegg for oppvaskmaskin samt en ca. 120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenbenk.

Bad
Badet er flislagt på gulv og på vegger. Innredningen består av et vannklosett, servant i en hvit profilert innredning med underskap, speilskap og en armatur stikk. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er et dusjhjørne med en glassbyggerstein vegg som skiller dusjsonen. Det er varmekabler i gulv og avtrekk i vegg.

Videre har leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. De to andre soverommene er i fine farger og med gode vindusflater som gir mye dagslys.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring samt vedfyring i stue. Det er varmekabler i gulv i entré og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Nordbymoen Nord Sameie, med sameiebrøk 4/140.
Sameiet består av 40 boligseksjoner fordelt på 5 bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til sjenanse for beboerne. Hund skal holdes i bånd innenfor eiendommen.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelse.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Nordbymoen Nord, del av gnr. 5, bnr. 11" datert 10.03.1997(revidert 22.08.1997) med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.03.1997(revidert 26.08.1997). Planen med bestemmelsene er vedtatt 22.09.1997.

Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse, nåværende vedtatt 07.09.2015
Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Ullensaker travbane" vedtatt 04.12.2000 og "Bogstadmoen" vedtatt 05.09.2017.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR63.1992

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.712,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, forretningsfører, drift- og vedlikehold, utvendig forsikring mm..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år. / 5.600 kwh. pr. år. Forbruket er å anse som lavt da selger i peroder ikke har bebodd leiligheten. 
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på dette er inkludert i fellekostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 979.287,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.525.433,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 32.907,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 1.531,- pr. 31.12.2018

Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.594.472.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Rugdevegen 8 D er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 86 lokalkjente.

Transport

Transport

Nordbyvegenwalk
4 min
Nordby stasjonwalk
17 min
Oslo Gardermoendrive
10 min
Skoler

Skoler

Hoppensprett ung.skole Jes...walk
16 min
Hoppensprett vgs Jessheimwalk
16 min
Gystadmarka skole (1-7 kl....walk
17 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Joker Jessheimwalk
15 min
REMA 1000 Gystadparkendrive
4 min
Vitusapotek Gardermoen Cam...drive
4 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Rugdevegen 8 D
A
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 35.000,- av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.150,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Telefon 63 94 07 02

Lurer du på noe

Kine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...