Sagdalen/Strømmen

Skjettenveien 12 A

Prisantydning

4 600 000 kr

Fellesgjeld: 33 192 krOmkostninger: 117 222 krTotalpris: 4 750 414 kr
Etasje
1
Byggeår
1987
Soverom
3
Areal (P-ROM)
95 m²
Tomteareal
2325 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
2 903 kr

Attraktiv selveierleilighet med bl.a. tre soverom, delikat bad/vaskerom, fine uteplasser, garasje og sentral beliggenhet

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Skjettenveien 12A, en svært romslig 4-romsleilighet med sentral beliggenhet på Sagdalen, Strømmen. Boligen strekker seg over et plan og har en praktisk planløsning. Med tre soverom, delikat bad/vaskerom fra 2008, fine uteplasser og garasje er dette en attraktiv bolig. Noen høydepunkter:

- Garasje
- Peis i stue
- Eikeparkett
- Alt på ett plan
- Flere uteplasser
- Gode solforhold
- Vestvendt veranda
- Bad/vaskerom fra 2008
- Gangavstand til barnehage og -skole
- Gangavstand til Sagdalen togstasjon

Velkommen til visning!

Eiendommen

Skjettenveien 12 A, 1466 Strømmen
Gnr. 75, bnr. 71, snr. 1 i Skedsmo kommune.

Områdebeskrivelse

Meget fin beliggenhet på Strømmen med nærhet til skoler og barnehager. Samtidig er det gangavstand til sentrum og Strømmen Storsenter med alt av servicefasiliteter. Området passer derfor ypperlig til de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvilkår for barna.

Det er et meget aktivt idrettsmiljø på Strømmen og nærområdet kan by på bl.a. kunstgressbane, fotballbaner, stor idrettshall, svømmehaller og treningssenter. Kort vei til ski- og lysløyper, samt badevann og fine turstier.

Togstasjon på både Strømmen og Sagdalen, samt gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Kløverenga private familiebarnehage: 0.3 km
Stalsberg familiebhg Avdeling Tott: 0,8 km
Noahs Ark barnehage (0-6 år): 1 km

Sagdalen skole (1-7 kl.): 1 km
Frydenlund skole og ressurssenter: 1 km

Stav skole (8-10 kl.): 1.4 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.): 1.8 km

Strømmen videregående skole: 0.5 km
Lillestrøm videregående skole: 2.6 km

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 108 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 95 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i sokkeletasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.2019 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 2 325 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det følger en garasjeplass i garasjerekke på ca. 35 kvm som deles med en annen seksjon. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen har iht. tilstandsrapport bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur og saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, men stort sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik gir leiligheten et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det er registrert noen skjevheter i etasjeskillere, men med bakgrunn i at bygningen har satt seg etter oppføringen må enkelte mindre skjevheter dog påregnes.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflytningstillatelse ble gitt 25.05.1987.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Noe planeringsarbeid gjenstod, justering av isolasjon ved raft måtte utføres og kjøkkenvifte måtte få egen luftekanal.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på det er noen avvik i forhold til godkjente bygningstegninger. Rommene omtalt som klær, bod og trappegang i originale bygningstegninger er ikke der idag. Leiligheten er derfor ubetydelig mindre enn den fremstår på de gamle tegningene. Utover dette har selger fått satt opp (Byggmester Hågensen AS) en vegg med dør mellom stuen og spisestuen og derved laget et tredje soverom. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. 
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Velkommen til Skjettenveien 12A, en attraktiv og romslig 4-romsleilighet beliggende på Sagdalen/Strømmen. Boligen strekker seg over et plan og har en praktisk planløsning. Med tre soverom, delikat bad/vaskerom fra 2008, garasje og hyggelige uteplasser er dette en fin familiebolig. Fra leiligheten er det kort avstand til offentlig kommunikasjon som buss og togstasjon på Sagdalen. Området har nærhet til skoler, barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Rett rundt hjørnet finner du nærbutikken Joker, og ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun 15 min å gå til Strømmen Storsenter.

Boligen ønsker deg velkommen med et flislagt vindfang. Her er det god plass til å sette fra seg skoene og henge fra seg yttertøy. Videre inn er det en svært romslig mellomgang som binder hele leiligheten sammen samt en bod hvor det er plass til ytterligere oppbevaring. I leiligeten er det fliser/eikeparkett i alle rom med unntak av bod.

Kjøkkenet har hvit glatt innredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum. Det er fliser mellom over- og underskap samt integrert oppvaskmaskin, komfyr og nedfelt platetopp for å nevne noe. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass og fremstår som godt vedlikeholdt. Alle hvitevarer på kjøkken følger.

Stuen er romslig med god plass til både sofa- og spisegruppe. Innerst i stuen finner du en hyggelig peis som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en vestvendt veranda hvor det er gode solforhold samt plass til både sittegruppe og grill. Ved inngangsparti er det også en hyggelig terrasseplatting hvor en kan nyte morgenkaffen.

Leiligheten har et pent oppusset bad/vaskerom fra 2008. Badet fremstår som velholdt med flislagte gulv og vegger, vegghengt toalett, servant, dusj direkte på gulv, utslagsvask samt opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights belysning i tak og elektrisk vifte på vegg. Vaskemaskin følger.

Boligen har tre soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. Videre er det to hyggelige soverom med god plass til seng på begge samt garderobeløsning på ett av de. Det er godt med naturlig lysinnslipp som gir luftige soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. I tillegg er det fyring med ved i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Gautebakken boligsameie, med sameiebrøk 110/1162.
Forretningsfører er Progressum Lørenskog AS, tlf: 400 40 022
Dugnad må påregnes. 
Dyrehold er tillatt så fremt husdyret ikke er til ulempe for øvrige naboer.
Påkostninger i senere år: Reparasjon av trapper.
Planlagte påkostninger: Ingen planlagte påkostninger p.t.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 2123-3, tinglyst 12.03.1987, type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for NOK 10.000.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom: Bestemmelse om veg tinglyst 02.12.1985, bestemmelse om vann/kloakk tinglyst 03.10.1986, bestemmelse om avståelse av veggrunn tinglyst 27.10.1962, bestemmelse om veg tinglyst 27.10.1972 samt to servitutter som ikke finnes i arkivet som omhandler bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv og bestemmelse om veg, begge tinglyst i 1938.

I tillegg følger seksjoneringsbegjæringen tinglyst 12.03.1987.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser tilhørende "Endret regulering for Strømsveien x Skjettenveien, friområde langs Sagelva samt tilstøtende områder" datert 09.02.1982, sist revidert 14.03.1983.

Det ligger inne et reguleringsplanforslag som er vedlagt i salgsoppgaven. De gule feltene viser områder hvor det pågår planarbeider. Området lengst nord er del av planarbeidet for Skjærvaveien 44, da de må regulere inn en oppgradering av Skjærvaveien med fortau og gang-/sykkelvei. Den lengst sør er del av pågående planarbeid for FV. 381 Strømsveien mellom Nitelva og Sagdalen. Dette også i tilknytning til oppgradering av veien med gang-/sykkelvei. Dette vil ikke ha noen betydning for Skjettenveien 12A iflg. kommunen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR60.19433

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.903,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, brøyting og feiing, strøm, reparasjon og vedlikehold, regnskapshonorar, forsikring, div. kostnader, kontingenter, kabel TV/bredbånd, datakostnader og styrehonorar m/arbeidsgiveravgift. I tillegg kommer kr. 200 pr. mnd for "dugnadtillegg". Dugnadtillegget tilbakebetales til eier dersom man deltar på dugnad 2 x pr. år (en gang vår og en gang høst).

Fellesutgiftene justeres normalt en gang årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, men har kun blitt justert en gang i løpet av selgers eiertid (3,5 år).

Eiendomsskatten er kr 1.684 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Selger betaler idag 251,- per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.098.263,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 3.953.746,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19 696,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 33 192,- pr. 31.12.2018

Total fellesgjeld for sameiet er kr 593.354,- pr. 31.12.2018 og lånevilkårene er:
Lånets løpetid: Nedbetalt i 2033.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1 000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.717.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.750.414,-.
Av dette beløpet utgjør kr 33 192,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Hyggelig uteplass
Her kan morgenkaffen nytes
Inngangsparti
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Skjettenveien 12 A er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 27 lokalkjente.

Transport

Transport

Sagdalenwalk
1 min
Sagdalen stasjonwalk
4 min
Lillestrøm stasjonwalk
22 min
Skoler

Skoler

Strømmen videregående skol...walk
6 min
Sagdalen skole (1-7 kl.)walk
12 min
Frydenlund skole og ressur...walk
13 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Joker Strømmenwalk
3 min
Coop Prix Strømmenwalk
12 min
Apotek 1 Strømmen Storsent...walk
16 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
TilbakeAvstand til byer

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,0% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning utover første
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Telefon 63 80 69 65

Lurer du på noe

Emilie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.