Solgt: 2 460 000 kr
Oppsal/Godlia

Solbergliveien 52

Prisantydning

2 700 000 kr

Omkostninger: 74 472 krTotalpris: 2 774 472 kr
Etasje
1
Byggeår
1963
Areal (P-ROM)
36 m²
Tomteareal
11346.5 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
2 728 kr

1(2)-roms selveierleilighet med solrik innglasset veranda - Fantastisk utsikt til Holmenkollen - Attraktiv beliggenhet

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Høydepunkter:

 • 1(2)-roms selveierleilighet i u.etg.
 • God planløsning.
 • Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisebord.
 • Boder innredet og benyttes som soverom. Rommet er i dag ikke måleverdig pga. takhøyde under 1,9 m.
 • Solrik innglasset veranda med god plass til utemøbler.
 • Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Plass til spisebord ved vindu.
 • Flott utsikt mot Holmenkollen.
 • Lagringsplass i kjellerbod.
 • Fellesvaskeri i sameiet.
 • Attraktiv beliggenhet i populært og barnevennlig boligområde med nærhet til Østmarka.
 • Kort vei til skole, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon.
 • Eiendommen

  Solbergliveien 52, 0683 Oslo.
  Gnr. 144, bnr. 1057, snr. 23 i Oslo kommune.

  Områdebeskrivelse

  Selveierleilighet med meget god beliggenhet i trafikkskjermet og barnevennlig boligområde bestående av småhusbebyggelse. Solbergliveien er sperret med bom rett nedenfor for å unngå gjennomgangstrafikk.
  
  Nærhet til Østmarka med flotte turområder både sommer- og vinterstid. Stier, lysløyper og turveier som er fine til turgåing, sykling og løping. Om vinteren blir det kjørt opp skispor i lysløypene i tillegg til et stort nettverk av løyper. I Østmarka finner du bl.a. Nøklevann og Ulsrudvann med flotte badeplasser. Det er muligheter for en gåtur til markastuene Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet hvor du kan få kjøpt diverse bakst, varmretter m.m. hele året.
  
  Gangavstand til Østensjøvannet med et flott dyre- og fugleliv og turvei til Østmarka.
  
  Kort vei til Oppsal Arena med flotte idrettsanlegg og aktivt idrettsmiljø i Oppsal idrettsforening. Opplyst turløype i Godliaskogen.
  
  Gangavstand til Oppsal senter med forretninger og servicetilbud. Nærbutikk (Kiwi). Treningssenter, Mudo Gym, på Ulsrud. Sentralt med få minutter gange til T-banestasjon på Godlia og Skøyenåsen. Innenfor bomringen.

  Veibeskrivelse

  Følg Solbergliveien ned fra Oppsal mot Godlia. Solbergliveien 52 ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager og skoler

  Solbergliveien 52 sokner til Godlia skole (1.-7.trinn) og Skøyenåsen skole (8.-10.trinn). Det er flere barnehager i området som Soltoppen barnehage, Fuglemyra barnehage og Lykketrollet barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

  Areal og innholdsbeskrivelse

  Totalt bruttoareal: 50 kvm
  Totalt bruksareal: 44 kvm
  Totalt primærrom: 36 kvm
  
  Primærrom: Entré, stue, kjøkken bad.
  Sekundærrom: Kott.
  
  I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4,8m².
  
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2019 utført av Takstpartner v/ Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Tomten

  Bortfester/grunneier er Oslo kommune.
  Festet tomt på 11.346,5 kvm. 
  Festeavgiften for sameiet er kr 143.000,- pr. år og er inkludert i felleskostnadene.
  Festeavgiften ble sist regulert 2019, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.
  Festeavtalen utløper i 2032.
  
  Kommunen skal innen ett år før festetidens utløp gi festeren underretning om den på ny ønsker å bortfeste tomten. Ved dette tilfellet er den tidligere fester fortrinnsvis berettiget til å fornye festet og kommunen berettiget til å fastsette avgiften på grunnlag av tomtens daværende verdi og rentefot etter vanlig rentenivå.
  
  Når festet utløper skal festeren stille grunnen til kommunens rådighet. Kommunen skal ha rett til å overta bygningene etter den verdi bygningene har på denne tid.
  
  Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves og er innhentet i dette tilfelle.

  Parkering

  Borettslaget har oppstillingsplasser som kan leies ut etter venteliste. Sameiet har totalt 19 garasjer og 5 parkeringsplasser. Det er
  relativt kort ventetid på p-plass/garasje. For tildeling av plass påløper det en administrasjonskostnad til OBOS etter gjeldende priser.
  
  Styret venter på tilbud for å etablere infrastruktur for lading av EL-biler i garasjer og på parkeringsplasser.
  
  Det finnes kommunale ladeplasser for EL-bil nederst i Mekanikerveien.
  
  Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Bebyggelse

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med betonggrunnmur på betongsåle til antatt fjell/ faste masser. Yttervegger i bindingsverk konstruksjon utvendig kledd med panel. Skillende vegger i tre og i mur for hver fjerde leilighet. Etasjeskille i trekonstruksjon. Saltak konstruksjon tekket med taksteinplater
  
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold ved tilstandsgrad 2 (TG 2) som kjøper må være særskilt oppmerksom.
  
  TG 2 er gitt vinduer og varandadør grunnet alder og gjenværende brukstid. Bad er gitt TG 2 grunnet alder/tilstand, gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og manglende garantier. Innvendige gulvflater er gitt TG 2 grunnet alder og slitasje. 
  
  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.04.1975. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må godkjennes av styret og følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det godkjennes imidlertid kun utleie til privatpersoner og ikke juridiske personer.

  Standard

  Lys 1(2)-romsleilighet med god planløsning og solrik innglasset veranda. Attraktiv beliggenhet i populært boligområde med nærhet til Østmarka.
  
  Inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad/wc, innredet rom og bod.
  
  Entré: Romslig entré med god plass til garderobeskap og oppheng av yttertøy og sko. Calling til ytterdør. Kott for oppbevaring.
  
  Stue: Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisebord. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Utgang til solrik innglasset veranda med flott utsyn mot Holmenkollen. God plass til utemøbler.
  
  Kjøkken: Pen kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter i høyglans. Fliser over laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. God skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger. Skuff i fryser er ødelagt. Det ble registrert noe skader i en skapdør. Deksel til lufteluke mangler.
  
  Bad: Flislagt bad med dusjplass med bunnkar og forrheng, wc og helstøpt servant i servantskap. Opplegg for vaskemaskin. Det er registrert riss/krakelering i flere fuger.
  
  Innredet rom: Lyst rom som tidligere har vært bodareal. Benyttet som soverom. God plass til seng og skyvedørsgraderobe. Rommet har lavere takhøyde enn 1,90m, som tilsier ikke måleverdig areal og kan derfor ikke kalles soverom.
  
  I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4,8m².

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Erfaringsmessig pipe i stue med mulighet for tilkobling av ildsted. Pipe var ikke synlig på befaringen, pipe er trolig kledd igjen.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Energimerke Energimerket G5

  Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Solberglia sameie, med sameiebrøk 49/4634.
  Sameiet består av 76 leiligheter.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.
  Dugnad samt trappevask må påregnes.
  Fellesvaskeri i Solbergliveien 46, 56, 64, 66 og 76.
  Dyrehold er tillatt dersom det ikke er til ulempe for øvrige seksjonseiere i oppgangen.
  
  HomeNet er leverandør av internett fram til og med 31. oktober 2023. Avtalen reduserer sameiets kostnader betydelig i avtaleperioden. Sameiet eier fibernettet, og kan etter at avtaleperioden med Homenet utløper bytte leverandør. RiksTV og Viasat er leverandører av TV signaler.
  
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2017 - Høytrykksrensing av avløpsrør, oljet inngangsdører, tilstandsvurdering OPAK.
  2016 - Håndtering av overvann. Kontroll og utbedring av elektrisk anlegg i fellesarealene. Installering av trådløst brannvarslingsanlegg.
  2015 - Nye pipehatter og utbedring lekkasje på stikkledning utenfor Solbergliveien 58-64.
  2014 - Utbedring av nedgang til kjeller/kryprom, redksapsbod og styrekontor, samt utbedring av kjeller i Solbergliveien 78.
  
  Planlagt vedlikehold/rehabilitering 2019 og 2020:
  2019 - Oppussing av felles trappeoppganger. OBOS prosjekt ble tilbudt oppdraget og bistår styret med tilbudsinnhenting og oppføling av arbeidet. Tilbudsgrunnlag er utarbeidet og arbeidet vil forhåpentligvis starte opp i løpet av 2. kvartal 2019. Arbeidet innebærer full oppussing av trappeoppgangene med maling og nytt gulvbelegg. Gammelt elektrisk anlegg i fellesarealene vil bli skiftet ut og det kommer ny belysning. I tillegg vil de bodene i underetasjen som ikke er egne brannceller bli rehabilitert og det vil bli montert branndører der dette mangler. Arbeidet som helhet er en del av sameiets brannforebyggende arbeid. Nærmere informasjon om arbeidet og framdrift kommer når leverandør er valgt.
  Etablere infrastruktur for lading av EL-biler i garasjer og på parkeringsplasser (styret venter på tilbud).
  2020 (forslag til tiltak) - Skifte råteskadet panel og male yttervegger, vinduer, dører og garasjer.
  
  Nye vedtekter trer i kraft fra og med 1. juli 2019.
  De nye vedtektene sier "Felleskostnadene skal fordeles mellom sameierne etter brøkene 8/570 for leiligheter i 2. etasje og 7/570 for leiligheter i 1. etasje." Tilbygg/alkover belastes med et tillegg på kr. 20 pr. kvm pr. måned fra 1. juli 2019. Man regne med en økning i leietillegg påbygg til rundt kr. 200,-.
  
  Tilbygg/alkover som ikke er tinglyst som tilleggsareal foreslås reseksjonert og sendt inn til tinglysning. Styret anbefaler at dette gjøres felles for de sesjonene det gjelder, seksjon 36, 37, 44, 45, 49, 53, 60, 61, 72, 74 og 76. Inntil reseksjonering foreligger er disse tilleggsarealene å anse som fellesareal med eksklusiv bruksrett. Styret gis fullmakt til å oppdatere vedtektene når reseksjonering er gjennomført.
  
  Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
  
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
  
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
  
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
  
  Det er tinglyst fire servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet avtale mellom Oslo kommune og sameiet om vann- og kloakkreglement. Kommunen har tillatelse til oppføring av trafostasjon og rett til å føre kabler og ledninger ut fra denne til andre deler av tomten. Godkjenning av peisestue/hobbyrom i kjeller for midlertidig opphold.
  
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 05.04.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser beb.plan 12161 datert 07.02.1961. For beb.plan 12161 er all informasjon skrevet på kartet og har ikke egne skrevne reguleringsbestemmelser.
  
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtagelse

  Etter nærmere avtale.

  Oppdragets KR-kode

  KR45.1945

  Økonomiske forhold

  Eiendommens utgifter

  Fellesutgiftene er kr 2.728,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, bredbånd, kommunale avgifter, festeavgift, forretningsførsel, bygningsforsikring, drift og vedlikehold m.m.
  
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Fellesutgifter 2.655,-
  Leietillegg påbygg 73,-
  
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  
  Fullmektig som forestår salget har ikke kjennskap til boligens strømforbruk.
  Boligen er tilknyttet RiksTV og Viasat som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2017 var kr 651.750,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
   
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.346.300,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 
  
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 41.862,- pr. 31.12.2018.
  Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
  - Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.
  
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.774.472,-.
  
  I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
  Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
  minusVis mindre

  Plantegninger

  Plantegning
  Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisebord. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Utgang til solrik innglasset veranda.
  Pen kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter i høyglans. God skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger.
  Flislagt bad med dusjplass med bunnkar og forrheng, wc og helstøpt servant i servantskap. Opplegg for vaskemaskin.
  Se alle bilder i galleriet

  Om nabolaget

  Nabolaget rundt Solbergliveien 52 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 110 lokalkjente.

  Transport

  Transport

  Skøyenliawalk
  5 min
  Godliawalk
  5 min
  Bryn stasjonwalk
  23 min
  Skoler

  Skoler

  Godlia skole (1-7 kl.)walk
  13 min
  Oppsal skole (1-10 kl.)walk
  14 min
  Østensjø skole (1-7 kl.)walk
  15 min
  Varer/tjenester

  Varer/tjenester

  Kiwi Oppsalwalk
  4 min
  REMA 1000 Oppsalwalk
  9 min
  Coop Prix Haakon Tveters v...walk
  11 min
  TilbakeSteder i nærheten
  TilbakeTransport
  TilbakeSport
  TilbakeSkoler
  TilbakeBarnehager
  TilbakeVarer/tjenester
  TilbakeUniversiteter og høyskoler
  Solbergliveien 52
  A
  A
  A
  A
  B
  B
  B
  C
  C
  C
  C
  D
  D
  D
  D
  D
  D
  E
  E
  E
  F
  F
  F
  F
  F
  F
  G
  G

  Nabolagets aldersfordeling

  Viktig informasjon

  Budregler

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Låneformidling

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  
  Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 
  
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Provisjon: 1,25% av salgssummen
  Grunnhonorar: kr 12.500,-
  Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
  SmartAnnonsepakke: kr 16.250,-
  Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
  Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.
  minusVis mindre
  Charlotte Lunde
  Eiendomsmeglerfullmektig

  Charlotte Lunde

  Telefon 23 12 65 08

  Lurer du på noe

  Charlotte svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
  Laster objekter...