Tennfjord

Solstrandvegen 67

Prisantydning

3 990 000 kr

Omkostninger: 100 972 krTotalpris: 4 090 972 kr
Etasje
3
Byggeår
2016
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
140 m² / 156 m²
Tomteareal
279.2 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

BUD MOTTATT! Nyere og moderne enebolig i rekke over tre plan med 4 soverom og 2 bad. Flott og solrik beliggenhet

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Kjedet enebolig/rekkehus på 140 kvm (P-rom) over 3 etasjer. Huset har integrert carport med sportsbod i bakkant, stor veranda med glassrekkverk, markterrasse i front og en bakgård med stort potensiale for opparbeidelse av plen eller beplantning. Fasaderetning mot syd med sjøutsikt og gode solforhold. Innvendig fremstår boligen med en lys og moderne standard, samt en svært god planløsning. Takhøyden og hemsen over stuen er bare prikken over i-en i denne flotte familieboligen. Kort avstand til både skoler, barnehager og butikker i nærområdet, samt populære turmål både langs sjøen og i fjellet.

 • Alle punkter på TG1 i tilstandsrapport
 • Attraktiv beliggenhet
 • Høy standard
 • 4 soverom
 • 2 bad
 • Carport
 • Sportsbod
 • Flott utsikt mot fjord og fjell

Eiendommen

Solstrandvegen 67, 6264 Tennfjord
Gnr. 73, bnr. 227 i Haram kommune

Områdebeskrivelse

Attraktivt og nyere rekkehus med flott beliggenhet i Tennfjord/Eidsvik i Haram kommune. Området er barnevennlig og har kort avstand til både skoler og barnehage. Det er ca. 100 meter fra huset til sjøkanten og kun ca. 400 meter til populær badeplass på den idylliske Eidsviksanden.

Innen 10 minutters gangavstand har man både Ravnsfloget og Grøtshornet som fjellturmål i nærheten. Ca. 3 - 5 km unna, er både Fannedalen, med turer som Remme- og Ur-fjellet, samt Engesetdalsvannet og Frostadtinden. Mange fine skiløyper vinterstid fra Storsætra og Fylling, ca 8 km unna. 

Ca. 400 meter til busstopp. Dagligvarebutikk på Vatneeidet. Ca 4 km til Vatne sentrum og 14 km til Brattvåg. Til Moa/kjøpesentrene 24 km og ca 35 km til Ålesund sentrum.

Veibeskrivelse

Fra Best stasjonen på Vatneeidet kjører du ned mot sjøen og ved krysset i Eidsvika kjører du rett frem og helt ned til nausta ved sjøkanten . Her har du byggefeltet på høyre hånd. Rekkehuset ligger i den bakerste husrekken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig vedlagte kart og nabolagsprofil.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Tennfjord skule 1.4 km
8-10 kl. Vatne ungdomsskule 1.7 km
Haram vidaregåande skule 13.9 km
Borgund vidaregåande skole 23.7 km
Tennfjord barnehage (0-6 år) 1.4 km
Tryggheim barnehage (0-6 år) 3.6 km
Utigarden barnehage (1-6 år) 5.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 172 kvm
Totalt bruksareal: 156 kvm
Totalt primærrom: 140 kvm

Primærrom:
Underetasje (38 kvm): Gang/entré (hall) med trapp, bad, vaskerom og soverom.

1. etasje (83 kvm): Stue/kjøkken m/trapperom, gang, bad og 2 soverom.

2. etasje/loft (19 kvm): Stue på hems med trapperom og soverom.

Sekundærrom:
Underetasje (6 kvm): Bod
Sportsbod (10 kvm): Bod i bakkant av carport. 

I tillegg har boligen carport. Carport har ikke målbart areal, men parkeringsarealet er på ca. 20 kvm. Ved innsetting av garasjeport vil dette arealet eksempelvis telle i boligens bruksareal. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 13.02.2019 utført av takstmann Stig Vatne i Boligverdi AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 279,2 kvm. Tomten er gruset bak huset ellers er det asfaltert innkjørsel.

Terrasseplatt på ca. 15 kvm mot sør lagt oppå grusdekke. Her er muligheter for etablering av plen, bed og/eller beplantinger både foran og bak huset. Her ligger det et stort potensiale for nye eiere.

Parkering

Parkering i carport samt på egen tomt i innkjørsel forran huset. Parkeringsareal i carport utgjør ca. 20 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i på støpte fundamenter med isolert plate mot grunnen. Støpt grunnmur. Veggkonstruksjoner i bindingsverk i tre med 20 cm isolasjon. Bordkledning fra Møre Royal. Både liggende og støende kledning, samt innslag av fasadeplater. Vinduer med 3-lags glass. Takkonstruksjon med tresperrer fra byggeår. Lite kryprom på loft - her står blamnt annet ventilasjonsanegget og er godt egnet for lagring. Decra er lagt på skråtak og duk på den flate delen av taket. Renner, nedløp og beslag av plastbelagt stål.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. 

Det er forskjell på byggemeldte tegninger og eksisterende planløsning. Trappen i huset er blant annet plassert på en bedre måte en angitt på opprinnelige tegninger.

Eiendommen ble oppført i 2016, og samtlige bygningsdeler har fått vurdering TG1 (tilstandsgrad 1) fra takstmann sin side.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter MÅ sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.06.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Innvendig trappeløsning avviker fra byggemeldte tegninger. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Nyere rekkehus over 3 plan med en moderne løsning og god takhøyde, som igjen gir en svært god romfølelse. Boligen har følgende standard på innvendige overfalter: 

Gulv: 
Det er lagt eikeparkett på alle rom, utenom gang/entré som har laminatgulv med varmekabler. Flislagte gulv på bad, også med gulvvarme.

Vegger: 
På vegger er det brukt både gips- og sponplater. På stue og kjøkken er det lagt gips. Spon på soverom og ganger. Gips på hems. Malt glassfiberduk på overflater. Våtromsplater på vegger på badene.

Himlinger: 
Takplater og mdf-/smartpanel. Spotter i tak både på kjøkken og badet i underetasjen. 

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite matte fronter med stålholdtak. Laminat benkeplate. Barløsning mot stuedelen. Kjøkkenbenken er 95 cm høy. Det er integrert platetopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Glassplate på vegg bak kjøkkenbenk. Komfyrvakt. Ventilator. Sensor i kjøkkenbenk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen om annet ikke er nevnt.

Bad i underetasjen har flislagt gulv med varmekabler, våtromsplater på vegger og takplater. Badet er utstyrt med badekar, veggfestet toalett og baderomsinnredning med servant, 2 skuffer, speil og lys.

Bad i 1. etasje har har flislagt gulv med varmekabler, våtromsplater på vegger og takplater. Badet er utstyrt med dusjløsning med dusjdører i glass som kan foldes inn. Baderominnredning med servant, 2 skuffer, speil, lys og hylle. Veggfestet toalett.

Vaskerom har fliser på gulv, kantflis og våtromsplater på vegger og takplater i tak. Rommet er utstyrt med benk med utslagsvask og her er det også skap for rør i rør, varmtvannstank og sikringsskap.

Det er skyvedørsgarderobe på soverom i underetasjen. Skap og hyller uten dører på det ene soverommet i hovedetasjen.

Lyd demping i dører med tettningslister.

Av tekniske installasjoner nevnes: 
- Rør i rør 
- 198 liters varmtvannstank fra byggeår 
- Innstallert vannmåler
- Brannslange
- Vannutkast ved inngangsparti
- Balansert ventilasjon
- Automatsikringer
- Fiber

Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. 

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 578802-2/200, tinglyst 27.06.2016, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Eiendommen har pliktig medlemskap i velforening/huseierforening (avgift kr 750,- pr. 1/2 år).

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for del av Eidsvik, gnr. 73, bnr. 3, 5, 18 m.fl. med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR71.1914

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.934,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år.

Avgift til velforening på kr 750,- pr. halvår som dekker brøyting og vedlikehold av fellesarealer. 

Boligen er tilknyttet tv og internett fra Tafjord Mimer. Avgift ikke oppgitt, men 300/300 mbps linje som inkluderer grunnpakke TV kan bestilles til kr 999,- 
 
Tv-tuner/dekoder og modem medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 810.128,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.916.460,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.090.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse 1. Etasje
Planskisse hovedetasje
Planskisse Hems/3. etasje
Planskisse Hems/3. etasje - 3D
Stue med store vindusflater - Her får man både utsikt lysforhold tett på
Stuen sett fra hemsen - Sjekk takhøyden
Spisetsue mot salongdel på stuen
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Solstrandvegen 67 er spesielt anbefalt for og . Kvaliteten på nabolaget er vurdert til av lokalkjente.

Transport

Transport

Tennfjordwalk
13 min
Ålesund Lufthavn, Vigradrive
38 min
Skoler

Skoler

Tennfjord skule (1-7 kl.)walk
17 min
Vatne ungdomsskule (8-10 k...walk
20 min
Haram vidaregåande skuledrive
15 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Best Knutepunktetwalk
12 min
Coop Extra Vatneeidetwalk
13 min
Coop Extra Vatneeidetwalk
13 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
Solstrandvegen 67
A
A
A
B
C
C
C
D
D
E
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,15 % av salgssummen
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 8.500,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Espen Skarbø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Telefon 70 30 07 53

Lurer du på noe

Espen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...