Solgt: 1 275 000 kr
Øyfjell-Rauland

Søndre Grasbekkveg 92

Prisantydning

1 370 000 kr

Omkostninger: 35 472 krTotalpris: 1 405 472 kr
Byggeår
1977
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
55 m² / 63 m²
Tomteareal
1020 m²
Fasiliteter
Veranda

Koselig hytte. Fint helårsterreng v/Trovatn. Fiske-/båtmuligheter. Rett v/skiløypa. Rolig felt. VISNING 1/5 kl 12

Plantegninger

3D romløsning
Fra Raudsinut
Fugleperspektiv_a (1)
Fugleperspektiv_a (2)
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Transport

Transport

Trovassli kryssdrive
5 min
Vasslausdrive
6 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Matkroken Trovatndrive
6 min
Joker Høydalsmodrive
15 min
Circle K Høydalsmodrive
16 min
TilbakeAvstand til byer
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeFritid
TilbakeVarer/tjenester

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt salgsoppgaven. Se også www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må gis skriftlig. Legitimasjon må fremlegges sammen med signatur fra byder. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da blir samtlige vilkår oppfylt.  Forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes per sms eller e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler per telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For å kunne behandlet og videreformidlet bud skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha tilstrekkelig akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på min. 30 min.Budøkning må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger skal fremlegge gyldig ID slik at megler iht. loven kan gjennomføre kundekontroll.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Det er rettshjelpforsikringer som gir profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler fem år etter kjøp. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring og i tillegg fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Det innebærer at det først er mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning  eiendommens alder og bruk. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i HELE salgsoppgaven med vedlagte dokumenter før bud gis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Selger betaler meglers vederlag som er:
Provisjon: 54.350,- 
Grunnhonorar: kr 15.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: kr 1.875,- 
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,-/utlegg
Megler skal ha dekket alle utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Torbjørn Meli
Eiendomsmegler MNEF

Torbjørn Meli

Telefon 35 93 24 07

Lurer du på noe

Torbjørn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.