Solgt: 5 800 000 kr
Ringnes Park

Toftes gate 19 A

Prisantydning

5 350 000 kr

Omkostninger: 140 722 krTotalpris: 5 490 722 kr
Etasje
4
Byggeår
2010
Soverom
2
Areal (P-ROM)
69 m²
Tomteareal
16732 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis
Fellesutgifter
2 891 kr

Lekker og moderne 3-R | Hybeldel | Høy standard | Balkong | Lave felleskostander | Sjelden mulighet!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Toftes gate 19A i Ringnes Park!

- Moderne og stilren 3-roms hjørneleilighet
- Hybeldel med separat inngang, eget bad og fransk balkong, som gir skattefri* utleieinntekt og lave boutgifter.
- Stor og solrik balkong
- Høy standard
- Nyere bygg fra 2010
- Heis
- Walk-in closet
- Delikat bad med walk-in dusj og lekre fliser i høy kvalitet lagt i 2019
- Pent opparbeidet og grønn bakgård
- Lave felleskostnader med fyring, varmtvann, kabel-tv og internett inkludert
- Ingen fellesgjeld
- Felles takterrasse med sol hele dagen
- Både Ringen kino, Meny og SatsElixia er en heistur unna
- Populær, attraktiv og urban beliggenhet

Eiendommen

Toftes gate 19 A, 0556 Oslo.
Gnr. 225, bnr. 278, snr. 294 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende på Øvre Grünerløkka, på den gamle tomten til Ringnes Bryggeri. Beliggenheten er svært populær og attraktiv. I kvartalene omkring er atmosfæren fredelig og rolig. Likevel er veien kort til Grünerløkkas særegne og kulturelle puls, med et yrende kafe- og uteliv, restauranter, samt et mangfold av spennende forretninger og sjarmerende butikker.

I Ringnes Park finner du blant annet Ringen Kino - et av Nord Europas mest moderne kinoanlegg, et stort og moderne Elixia treningssenter, Meny med godt utvalg, en trivelig gatecafé, frisørsalong, apotek, jernvarehandel m.m.

Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Hyggelige Birkelunden med grønne plener, fontener og ukentlige søndagsmarkeder ligger like rundt hjørnet. I tillegg til dette er også Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Grünerhagen Park og Kuba flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Turveiene langs Akerselva, som strekker seg helt fra marka i nord til Bjørvika i sør, er ypperlig for både hverdagslige treningsøkter og hyggelige spaserturer.

Dagligvarene kan du enkelt handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området. Både Meny, søndagsåpen Joker, Kiwi og Rema 1000 er få minutters gange unna. Løkka er også kjent for sitt mangfold av mindre, spennende forretninger med blant annet frukt og grønt.

Svært godt kollektivtilbud med både trikkeholdeplass og bussholdeplass rett utenfor. Trikkelinjene 11 Kjelsås-Majorstuen, 12 Kjelsås-Aker Brygge-Majorstuen og 13 Grefsen-Bekkestua, samt 21 bussen Heslfyr–Aker Brygge, og 30 bussen Nydalen-Bygdøy gjør det enkelt å komme seg både på kryss og tvers gjennom byen. 

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Sagene skole 0.2 km
1-7 kl. Grünerløkka skole 0.4 km
1-7 kl. Lilleborg skole 0.6 km
1-7 kl. Ila skole 1.2 km
8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.2 km
8-10 kl. Frydenberg skole 2.4 km
8-10 kl. Fagerborg skole 2.5 km

Vgs. Foss videregående skole 0.5 km
Vgs. Hersleb videregående skole 1.4 km

Bhg. Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.1 km
Bhg. Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm
Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom 4. etasje, 69 kvm: 
Leilighet: Entré, bad 1, stue/kjøkken, soverom, gang.

Hybeldel: Bad 2, stue/soverom med hybelkjøkken.

Sekundærrom:
Leilighet: 4. etasje 3 kvm: Garderobe.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod merket T294 er målt til ca. 4,8 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2019 utført av Kai Ivar Vambeseth. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 16.732 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og har en meget pent opparbeidet indre atrium. Eiendommen fra 2010 er bygd på tidligere Ringnes bryggeri sin tomt. Komplekset inneholder leiligheter i kombinasjon med butikker, treningssenter og kino. Ringnes Park Vest Sameiet består av 500 seksjoner.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er tilgang til ladestasjon for el-bil ved Sannergata 4, 0557 Oslo.

Det er ofte garasjeplasser både salgs og leie i Ringnes Park garasjeanlegg.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen har iht. tilstandsrapport bærende konstruksjoner i betong og er forblendet utvendig med spekket tegl.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ble ikke observert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen. Samtlige kontrollpunkter har fått TG 1.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.01.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av boligseksjon, skal dette meldes styret for registrering. Den del av boligen som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. 

Leieavtale med gjensidig oppsigelsestid på 3 mnd foreligger og kjøper overtar denne. Kjøper ma° selv si opp leieavtalen dersom de ønsker ny leietager eller eventuelt høyere leiepris. Denne er p.t leid ut med vennepris (kr 7.750,- per mnd) og det antas at man kan leie den ut høyere na°r bindingstid er over.

Standard

Velkommen til Toftes gate 19 A! Moderne 3-roms hjørneleilighet med god planløsning og arealutnyttelse. Leiligheten er tilrettelagt for utleie av deler av seksjonen med mulighet for å leie ut hybelleilighet på 17 kvm. Markedsleie er vurdert til kr. ca. 7500,- til 9.500,- per mnd. og er skattefritt dersom man bor i den store delen selv. Dette gir lave boutgifter! Ellers kan boligen også by på 8 kvm balkong, heis og moderne standard. 

Stue:
Lys og pen stue med åpen kjøkkenløsning. I stuen har man god plass til sofagruppe, tv-bord og spisebord. Rommets store vindusflater bidrar til å gi stuen godt med naturlig lys. Leiligheten er overflateoppusset i 2019, og fremstår moderne. Fra stuen har man direkte tilgang til den fantastiske sydvendte balkongen på hele 8 kvm. Nyslipte gulv og nymalte flater i 2019.

Balkong:
Fra stuen har man direkte tilgang til den sydvendte balkongen på hele 8 kvm. Balkongen har god plass til ulikt møblement, og fungerer som en fin forlengelse av stuen. Balkongen har støpt dekke og rekkverk i stål. Et perfekt sted å nyte varme sommerdager. Leiligheten har i tillegg en fransk balkong i hybeldelen. Sommeren kan også nyte på felles takterrasse med solstoler og sittegruppe, eller i den grønnebakgården. 

Kjøkken: 
Pent og praktisk kjøkken fra Norema delvis avskjermet fra stuen. Godt med skap og benkeplass legger til rette for god oppbevaring og arbeidsplass. Kjøkkenet har hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Brannslange i benkeskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen. 

Bad:
Særdeles delikat og stilrent bad med store fliser på vegger og gulv. Badet er nylig pusset opp med blant annet flis på flis, ny og moderne baderomsinnredning, og med sorte matte detaljer. Walk-in dusj fra Svanesjø i høy kvalitet. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk i himling. Varmekabler. 

Soverom: 
Soverommet har en praktisk planløsning med to dører inn. Rommet er innbydende og malt i en lun og tidsriktig farge. God plass til dobbeltseng, nattbord samt garderobeskap.

Hybel: 
Leiligheten har egen hybeldel, som inneholder hybelkjøkken, eget bad og plass til seng/sofa. Fransk balkong i hybeldelen gir godt lysinnslipp og en god romfølelse. Pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i himling. Varmekabler. Hybelen er p.t leid ut for kr. 7.750,- per mnd (vennepris). Kjøper overtar leietager med leiekontrakt og 3 mnd oppsigelsestid.

Diverse:
- Doble isolerglass i vinduer fra 2009. 
- Balkongdører fra 2009 med isolerglass.
- Innvendige gulv: Parkett i alle rom bortsett fra bad som har egne beskrivelse. Nyslipte gulv.
- Luftbehandling generelt: Naturlig ventilasjon. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.
- Automatsikringer med innebygde jordfeilbrytere. 9 fordelingskurser.

Oppvarming

Fjernvarme, vannbåren varme med radiatorer. Varmekabler i gulv på begge badene.

Energimerke Energimerket D1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ringnes Park Vest Sameie, med sameiebrøk 79/51530.
Sameiet består av 500 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64
Dugnad må påregnes.
Styret skal informeres om husdyrhold. Styret kan nekte dyrehold dersom dette er til ulempe, sjenanse eller plage for øvrige sameiere eller bruksrettshavere i sameiegjenstand. 
Ringnes Park Vest sameie består av følgende adresser: 
Thorvald Meyers gate 4a-b, 6, 8, 10, 12, 14 og 16 a-j
Toftes gate 11, 13, 15a-c, 17, 19a-b, 21a-b, 23
Sannergata 6a-e 

Egen internettside for sameiet http://ringnesparkvest.no/,vi oppfordrer interesenter til å besøke denne siden.
Det er også etablert en egen Facebookside. 

Egen vekter- og gartnertjeneste for sameiet. 

Styrets arbeid det siste året har bestått i strukturering av informasjon for driften av sameiet. Hatt korrespondanse med det offentlige etater angående støy fra vedlikehold etc. Arbeidet med kildesortering av avfall, Fretex har fått lov til å sette opp innsamlingsboks. Det har blitt gjort kvalitetssikring av driftsavtaler og oppføling av leverandører til Sameiet. Generell drift og vedlikehold.  Installert flere overvåkningskameraer og sikring på postkasser i flere oppganger. 

Det er utført nødlyskontroll i hele sameiet. 
Rehabilitering av rekkverk på takterrasser har blitt gjort et omfattende arbeid for å kartlegge omfang og tiltak, bla. vurdert anbud på takterrasseprosjekt, møter og befaring med OBOS Prosjekt og entreprenør.
Rekkverk på TM12 og TM8 ble skiftet ut i sin helhet i 2017. Det pågår også en utredning om terrasse i TM16 er i så dårlig stand at den må skiftes i sin helhet. Det skal gjøre mindre utbedringer på andre terrasser i løpet av 2018.
Fjerning av tagging. Noe vedlikehold av tak. 
Det var også lekkasje i bod områder i nord under et kraftig regnvær. Problemet ble raskt identifisert, og tiltak for å unngå gjentagelser ble gjennomført.
Det er søkt på midler fra både Sagene bydel, Oslo Kommune (urbane dyrkingskasser) og OBOS gir tilbake om utvikle fellesarealene. 
Egen arrangement komité for aktiviteter internt i sameiet blir gjennomført. 
Det har blitt nedsatt arbeidsgruppe for energieffektivisering, leveranse av Tv- og Bredbånd og for uteområdet. 
Flaggstang er satt opp. Styret har mottatt noen meldinger om skjeggkre/sølvkre men ikke igangsatt noen form for utbedring om dette.

Foretatt påkostninger de senere år: maling av alle inngangspartier.
Planlagte påkostninger: Normalt vedlikehold må påregnes.

Planlagte påkostninger: 
Det blir for tiden oppgradert i bakgården. Dette er budsjetert og skal øke felleskostnader. Dette skal være klart til 17.mai. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet om vedlikehold av vann- og kloakkledninger, bestemmelse om etablering av gang- og sykkelvei og kommunens rett til bruk av grunn ved nødvendige reparasjoner/vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S- 4239 datert 23.05.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Pågående plansaker:
Thorvald Meyers gate 2 D - Bruksendring av kontorvilla til boliger - Ringnes Villa. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201313463
Ny vannforsyning til Oslo - Huseby vannbehandlingsanlegg. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201708944.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR40.1979

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.891,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygg forsikring. 

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det er planer om å oppjustere felleskostnadene med 3 % fra og med 01.07.2019. De månedlige felleskostnadene vil da bli ca. kr 2.978,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.974 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.384.736,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.985.049,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8.366,- pr. 31.12.2018.
Det er ingen fellesgjeld i sameiet pr. 28.03.2019.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.490.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Praktisk planløsning. Hybeldel med separat inngang som gir skattefrie* leieinntekter og lave boutgifter.
Delikate og moderne fargevalg
Sydvendt balkong på hele 8 kvm delvis inn mot gården - her kan sommeren nytes!
Utsyn balkong - Her bor du høyt og fritt i 4. etasje
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Toftes gate 19 A er spesielt anbefalt for enslige og studenter. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 157 lokalkjente.

Transport

Transport

Biermanns gatewalk
1 min
Biermanns gatewalk
1 min
Carl Berners plasswalk
18 min
Skoler

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.)walk
3 min
Grünerløkka skole (1-7 kl....walk
4 min
Foss videregående skolewalk
6 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Joker Toftes Gatewalk
1 min
Apotek 1 Ringnes Park Sent...walk
1 min
MENY Ringnes Parkwalk
2 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 28.500,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Telefon 22 95 55 54

Lurer du på noe

Nathalie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...