Asker / Torpfjellet

Torpfjellet 12

Prisantydning

4 250 000 kr

Omkostninger: 107 472 krTotalpris: 4 357 472 kr
Byggeår
1991
Soverom
4
Areal (P-ROM)
112 m²
Tomteareal
1289 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
300 kr

Flott enderekkehus med 4 soverom. Barnevennlig og meget attraktiv beliggenhet, panorama utsikt - Garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Innholdsrikt og pent rekkehus med en barnevennlig og meget attraktiv beliggenhet. God planløsning, gjennomgående god standard. Hyggelig stue/ spisestue med utgang til veranda på på 8 m2, der du kan nyte panorama utsikt over Oslofjorden. Kjøkkenet fra 2014, velutstyrt og pent. Fra kjøkken er det utgang til en stor terrasse på ca 20 m2. Boligen har 4 soverom og loftstue. Stort bad og eget vaskerom. Terrasse ved inngangsparti. Garasje, samt lagringshems.

Oppgraderinger:
Ny taktekking i 2010
Takrenner, nedløp og beslag på tak fra i 2010
Kjøkken og stue pusset opp i 2014
Treplatting ved inngangsparti i 2015
El-anlegg kontrollert og godkjent i 2016
Varmtvannsbereder fra 2017

Eiendommen

Torpfjellet 12, 1389 Heggedal
Gnr. 67, bnr. 264, snr. 4, i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Torpfjellet, hyggelig gate i et rolig og meget solrikt område som er svært barnevennlig med lite trafikk. Det er flere lekeplasser rett ved boligen, samt barnehage på feltet (Se: http://www.torp.hoymyr.barnehage.no). Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Hit går du på ca. 25 min via gangvei. Kort vei til Vollen sentrum med servicetilbud som kafeer, restauranter og ikke minst Vollen marina med et yrende båtliv. Kort kjøretur til Heggedal som er Askers satsningsområde med store planer for fremtiden. Nye Heggedal sentrum er i ferd med å reises, og vil blant annet bestå av 42.000 m2 med butikker, kafeer, kontorer, boliger, treningssenter, teaterscene og en lang rekke andre servicetilbud. Totalrenovert stasjon og nye boligblokker i vannkanten er allerede på plass. 

Ellers er det ca. 15 min kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m. Heggedal sentrum tilbyr servicetilbud som lege, tannlege, bibliotek, frisør og helsestasjon. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene. Asker har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Asker kulturhus har bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling.

Barnehager og skoler
Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Boligen sogner til Arnestad barneskole sin skolekrets. Det går skyttelbusser fra området. Vollen ungdomsskole ligger også i Vollen, rett ved siden av barneskolen. Her er det også flere fotballbaner, idrettshall og tuftepark, m.m.

Offentlig kommunikasjon
Det går matebuss fra feltet til Vollen brygge ifbm. båten som går til Aker Brygge. Matebussen og skolebussen går fra innkjørselen til Høymyrfjellet. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går buss fra Rustadgrenda som korresponderer med tog fra Heggedal stasjon (8 min). Det tar 5-6 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil.Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter. Herfra kan du også ta bussen til Vollen, hvor hurtigbåten går direkte til Aker Brygge (Oslo). Det tar ca. 10 minutter med bil til Asker stasjon.

Veibeskrivelse

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager:
Torp Høymyr andelsbarnehage
Bjerkås barnehage 

Skoler:
Arnestad barneskole
Vollen ungdomsskole

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm
Totalt bruksareal: 112 kvm
Totalt primærrom: 112 kvm

Bruksareal:
Rekkehus 112 kvm

Primærrom:
Rekkehus: 
Kjeller: 43 kvm: Entré/gang, 2 soverom, bad og vaskerom.
1. etasje 44 kvm: Stue/spisestue og kjøkken.
2. etasje 25 kvm: Gang, loftstue og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen parkering for 1 bil i garasje. I tillegg er det lagringshems.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2019 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 1.289,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Syd/østvendt beliggenhet med flott utsikt over Oslofjorden. Utgang til en stor terrasse fra kjøkken med god plass til grill og sittegruppe. Utgang til veranda fra stuen.

Parkering

Parkering for 1 bil i garasje og en fast parkeringsplass utenfor, med strøm (16A) til lading av elbil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. I u.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre.Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av finérplater. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av stålpanner. Taktekking fra 2010. Takrenner, nedløp og beslag i stål. 

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering. Det er dels bakfall mot grunnmur. Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset. Det var ikke symptomer i u.etg. på sviktende fuktsikring ved befaringen. TG 2.
Vinduer fra byggeår med vanlig bruktslitasje. TG 2.
Ytterdører fra byggeår med vanlig brukslitasje. TG 2.
Våtrom fra byggeår. TG 2.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.03.1993.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Innholdsrikt og pent rekkehus over 3 plan med en barnevennlig og meget attraktiv beliggenhet. Rekkehuset har en god planløsning og holder en gjennomgående god standard. Hyggelig stue/ spisestue med utgang til veranda på ca 8 kvm, der du kan nyte panorama utsikt over Oslofjorden. 1-løps pipe med mulighet for ildsted i stuen. Downlights i stuen. Kjøkkenet er fra 2014 og er velutstyrt og delikat. Innredning med lyse, slette fronter. Benkeplate i tre. Integrert ovn, koketopp, kjøl og frys. Ventilator med utblåsning. Fra kjøkken er det utgang til en hyggelig og stor terrasse på ca 30 m2. Boligen har 4 soverom samt loftstue. Bad med dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og skap/innredning. Vaskerom med stålkum, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin samt skap/innredning. Terrasse ved inngangsparti. Bod på ca. 6 m2 med utvendig adkomst ved inngang - også med lagringshems. Parkering for 1 bil i garasje, samt lagringshems.

Oppgraderinger senere tid:
Taktekking skiftet i 2010
Takrenner, nedløp og beslag på tak skiftet i 2010
Alle innvendige overflater er malt i perioden fra 2012 til 2016
Utvendig endevegg er malt i 2015, resten av huset malt i 2011
Alle overflater i kjøkken og stue pusset opp i 2014
Ny kjøkkeninnredning i 2014
Treplatting ved inngangsparti i 2015
El-anlegg kontrollert og godkjent i 2016
Varmtvannsbereder fra 2017

Inneholder:

U.etg: Entré/gang, 2 soverom, bad og vaskerom. Terrasse ved inngangsparti. I tillegg er det bod på ca. 6 m2 ved inngang.
1.etg: Stue/spisestue og kjøkken. Utgang til veranda på 8 m2 fra stuen. Terrasse utenfor kjøkken.
2.etg: Gang, loftstue og 2 soverom. I tillegg er det bod med ca. 4 m2

Overflater:
Gulv: Parkett, tregulv, vinyl og fliser.
Vegger: Panel, tapet og malt glassfiberstrie.
Himling: Panel og malte flater.

El- anlegg: 3-faset inntak. 63 amp. hovedsikringer - 10 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2016.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i entré og bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. 1-løps elementpipe - ikke ildsted. Feieluke i entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og rekkehuset er tilknyttet Torpfjellet 6-18, med sameiebrøk 1/7.
Sameiet består av 7 rekkehus.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.  

Planlagte påkostninger: Ingen kjente.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 29421, tinglyst: 15.11.1991: Pantsettelseserklæring: 
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. 
Dagboknr. 36175, tinglyst: 14.08.1990 : Erklæring/Avtale. Bestemmelse om vann/ kloakkledning.
Dagboknr. 47434, tinglyst: 12.11.1990 : Erklæring/Avtale. Erkl vedr private felles vann og klakkledninger.
Dagboknr. 47435, tinglyst: 12.11.1990 : Erklæring/avtale. Erkl vedr felles vann/ kloakkledninger. Gjelder denne eiendommen med flere.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Torp - Høymyr 160F datert 07.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser.  Eiendommen er også regulert av bebyggelsesplan for Torp-Høymyr Felt B2-B16 datert 26.06.1990.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, type A - Boligområder med spesielle kvaliteter, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR15.19109

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 300,- pr. mnd. og inkluderer: Belysning garasje, belysning ute samt overflate vedlikehold fellesareal. Har man el-bil og lading i garasjen, så koster det kr 200,- kr pr. mnd.

Kommunale avgifter er kr 10.900,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. 


Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.13 600 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get og Viken fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 980,-. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.261.421,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.541.115,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Sameiet har ingen fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.357.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse U.etg
Planskisse 1.etg
Planskisse - 2. etasje
Velkommen til Torpfjellet, hyggelig gate i et rolig og meget solrikt område som er svært barnevennlig med lite trafikk
Stue med nydelig utsikt
Veranda med god plass til sittegruppe
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Torpfjellet 12 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 51 lokalkjente.

Transport

Transport

Høymyrfjelletwalk
2 min
Heggedal stasjondrive
8 min
Oslo Gardermoendrive
66 min
Skoler

Skoler

Vollen ungdomsskole (8-10 ...drive
7 min
Heggedal skole (1-7 kl.)drive
6 min
Arnestad skole (1-7 kl.)drive
8 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Coop Extra Bjerkåswalk
22 min
REMA 1000 Slemmestaddrive
5 min
Vitusapotek Slemmestad Han...drive
4 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris kr 45.000,- av salgssummen inkl. 
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.150,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg 
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Terje Tveit

Telefon 66 76 12 08

Lurer du på noe

Terje svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.