Solgt

Tunveien 8 Skårer Syd

Prisantydning

1 740 000 - 2 160 000 kr

Byggeår
2018
Type / Eierform
Nybygg leilighet / Andelsleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Lørenskog - Skårer Syd -Salgstrinn 1 og 2 er for salg. Flotte leiligheter med vestvendt balkong.

Plantegninger

Etasjeplantegninger_blokkA_plan2
Etasjeplantegninger_blokkA_plan4
Etasjeplantegninger_blokkB_plan3
plantegning_2roms_typeC_2
plantegning_3roms_typeB
plantegning_4roms_typeA
plantegning_4roms_typeA_2
plantegning_3roms_typeB_2
plantegning_2roms_typeD
Etasjeplantegninger_blokkB_plan4
Etasjeplantegninger_blokkB_plan2
Etasjeplantegninger_blokkA_plan3
Eik 1 stav gråpigmentert
Eik 3 stav hvitpigmentert standard
Eik 3 stav natur
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Megler er underlagt Lov om Hvitvasking. Dette innebærer at mistanke om mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging. Herunder formidle informasjon til leverandører av bredbånd, kabel-tv og forretningsfører etc. 

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Selger/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Provisjon: kr 33.500,- pr. enhet
Oppgjørshonorar kr 4.000,- pr. enhet
Oppslag eiendomsregister kr 1.250,- pr. enhet

Salgsdokumentasjon

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon: Leveransebyggebeskrivelse, prisliste, standard kjøpekontrakt med alle vedlegg for prosjektet og salgsprospekt før avtale om kjøp inngås.

Regler for kjøp

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse. 

I budskjemaet for hvert enkelt salgstrinn vil det fremkomme hvilke budfrister og akseptfrister selger legger til grunn. Det kan inngis bud på inntil 5 boliger i prioritert rekkefølge. Om det foreligger flere bud på samme bolig, vil dette avgjøres ved loddtrekning. 

Alle bud må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post. 
For at bud skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven. Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.

Når ikke annet følger av vedtektene eller lov om borettslag, kan bare fysiske personer som er andelseiere i boligbyggelaget være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn en andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Se utkast til vedtekter for Tunveien borettslag 1 og 2 i salgsoppgave del 2.

Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Lovverk

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.

For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende: Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.  

I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting. Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Vedtekter

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for borettslagene, et for rekkehusene og et for leilighetene, som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av borettslagene på konstituering av borettslagene. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Marius Løkken
Eiendomsmegler

Marius Løkken

Telefon 63 80 69 79

Lurer du på noe

Marius svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.