Festningsåsen

Tyttebærveien 6B

Prisantydning

2 550 000 kr

Omkostninger: 68 972 krTotalpris: 2 618 972 kr
Etasje
-1
Byggeår
2017
Soverom
2
Areal (P-ROM)
60 m²
Tomteareal
4681.1 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
1 649 kr

Gjennomgående påkostet leilighet fra 2017 m/ tilvalg på kjøkken og bad. 18m2 terrasse. Parkeringsplass.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Tyttebærveien 6B er en tiltalende og påkostet 3-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i populære Tyttebærtunet i Festningsåsen. Leiligheten ble oppført i 2017 og holder en svært god standard med parkett på alle gulv, bortsett fra bad og entrè. 

Denne leiligheten fremstår med en meget gjennomgående stil med moderne kjøkken, delikat bad med fliser og beiset panelvegg i stue. To soverom som er malt i behagelige farger som passer perfekt på et soverom. Oppbevaringmulighet i innvendig og utvendig bod. Stuen er romslig med god plass til spisebord og koselig sofakrok, samt en peisovn. Nyt gode solforhold på sommerstid når solen kommer ca kl. 11.00 på markterrassen som er på ca. 18m2. Parkering på felles, utendørs parkeringsplass. 

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i. 

Eiendommen

Tyttebærveien 6B, 1940 Bjørkelangen
Gnr. 2, bnr. 320, snr. 10 i Aurskog-Høland kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Tyttebærveien 6B, som er en eierleilighet i første etasje i et attraktivt og barnevennlig boligfelt i Festningsåsen på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Leilighetene i Tyttebærveien er kjellerløse, delt både horisontalt og vertikalt, og leilighetskomplekset innholder 4 leiligheter i hvert hus. Det er adkomst via egen inngang.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og resturanter finner du kun en liten spasertur unna eiendommen. Her passer det yppelig å bo for de som er interessert i å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, samtidlig med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på. 

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune har bygd en ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen, som nettopp har åpnet. Skolen inneholder også flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen har en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen. 
På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer. 

Det er ett nytt helsehus står i sentrum. Her finner du blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem. 
En ny svømmehall, Bjørkebadet ble åpnet like før jul i 2018, og ligger like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen. Bjørkebadet innholder 25-meters basseng, varmtvannbasseng, plaskebasseng, boblebad, kaldkulp, steambadstue og tørrbadstue. 

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, og har tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia. 

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og du finner Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke. 
På varme sommersdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil. 

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og resturanter. 

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og bussholdeplass er det kun en spasertur unna boligen. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Veibeskrivelse

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen, følg RV 170 og skilt mot sentrum etter 7-eleven. Følg veien i ca. 2 km, og sving til høyre inn i Søndre Eidsvei. Følg veien i ca. 600 meter, og du svinger til venstre inn i Tyttebærveien. Du vil se leilighetsbyggene med engang.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Skole:
1-10 kl. Bjørkelangen skole 
Vgs. Kjelle videregående skole 
Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Barnehage:
Bhg. Festningsåsen barnehage 
Bhg. Kjelle gårdsbarnehage 
Bhg. Burholtoppen barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 69 kvm
Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 60 kvm

Bruksareal:

Primærrom:
Entrè, kjøkken, stue, bad og to soverom: 60 kvm

Sekundærrom:
Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en utendørs bod på ca. 5 kvm. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.04.2019 utført av Jo Henrik Stigen.

Tomten

Eiet tomt på 4.681,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er parkering på felles, utendøres parkeringsplass. Ihht. vedtektene som sist ble oppdatert 12.04.2018 har hver seksjon (leilighet) disposisjonsrett til en parkeringsplass. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger over ringmurer av bindingsverk med utvendig panel. Bygningen har saltaksform tak tekket med takstein. Takrenner og nedløpsrør i stål. Vinduer med 3- lags isoler glass med produksjonsår 2017. Støpt dekke og trebjelkelag som etasjeskille. Balanserte ventilasjonssystemet. Vannrør av materialtype kobber/ rør- i- rør system. Anlegg med automatsikringer plassert i bod.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.06.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Tyttebærveien 6B, som er en tiltalende og påkostet 3-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i populære Tyttebærtunet i Festningsåsen. Leiligheten ble oppført i 2017 og holder en svært god standard med parkett på alle gulv, bortsett fra bad og entrè. 

Velkommen inn! 
Romslig entrè som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med god plass til å henge fra seg yttertøy, og ha en oppbevaringskommode. 

Stuen oppleves som et hyggelig allrom, og stemningen settes med beiset panel på veggen bak TV. Det er god plass til en koselig sofakrok og spisebord. Vinduene er store og slipper inn godt med naturlig lys. I stuen er det peis ovn som gir en god stemning, og er koselig å ha på kalde vinterkvelder. Utgang fra stue til en markterrasse på ca. 18m2, med tilgang til en utvendig bod på ca. 5m2. Nyt gode solforhold på sommerstid når solen kommer ca kl. 11.00 på markterrassen.

Moderne kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er montert en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Delikat og tidsriktig bad med fliser, som gir en ordentlig spafølelse! Innredningen består av underskap med servant, overskap med speil og stikkontakt, og dusjhjørne med svingbare dører. Det er opplegg for vaskemaskin/oppvaskmaskin. 

Leiligheten har to soverom som er malt i behagelige farger som passer perfekt på et soverom. Ekstra oppbevaringsmulighet i innvendig og utvendig bod.

Tilvalg på leiligheten: 
- Det ble endret fliser på bad. 
- Annen kjøkkeninnredning. 
- Spotter i taket på bad og kjøkken. 

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i, og et område du vil trives i!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, varme i gulv på bad og entrè, og peis i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket D4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Tyttebærtunet, med sameiebrøk 1/20.
Sameiet består av 20 leiligheter.
Styreleder i sameie er Lena Hafsten Karlsen. 
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt med to dyr pr. seksjon.  
Foretatt påkostninger de senere år: Normalt vedlikehold. 
Planlagte påkostninger: Normalt vedlikehold. Nummerering av parkeringsplassene og olje/beise terrasser/trappeoppganger. 

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 294933, tinglyst 10.04.2014, bestemmelse om vannledning. 

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til detaljregulering Festningsåsen 3 med tilhørende planbestemmelser datert 07.11.2011, siste endring datert 10.12.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR60.19111

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.649,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, vedlikehold, bygningsforsikring, revisjonshonorar.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendommen er gitt brukstillatelse i 2017. Det er fritak for eiendomsskatt de 2 påfølgende årene, og det vil derfor ikke ble utskrevet eiendomsskatt før i 2020. 

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.500,- pr. år. 
Boligen er tilknyttet Romerike Bredbåd som leverandør av internett og har avgift på kr 599 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 546.113,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1.966.006,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Sameie Tyttebærtunet har ikke lån eller fellesgjeld. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.618.972.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning
Velkommen inn!
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Tyttebærveien 6 B er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 46 lokalkjente.

Transport

Transport

Søndre Eidsveiwalk
9 min
Blaker stasjondrive
25 min
Oslo Gardermoendrive
59 min
Skoler

Skoler

Kjelle videregående skoledrive
5 min
Bjørkelangen skole (1-10 k...drive
7 min
Bjørkelangen videregående ...drive
5 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Bjørkelangen Torgdrive
5 min
Apotek 1 Bjørkelangendrive
5 min
Coop Extra Bjørkelangendrive
5 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 40.000,-
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.250,-
Visningshonorar: kr 1.875,- 
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler

Veronica Gjelsnesvangen

Telefon 64 00 79 62

Lurer du på noe

Veronica svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.