JAR

Velliveien 7 A

Prisantydning

7 500 000 kr

Omkostninger: 188 722 krTotalpris: 7 688 722 kr
Byggeår
1964
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
127 m² / 156 m²
Tomteareal
430.7 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Halvpart vertikaldelt tomannsbolig på Øvre Jar med fantastisk utsikt og gode solforhold - Oppussingsobjekt

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

VELKOMMEN TIL VELLIVEIEN 7 A PÅ JAR

KORT OM EIENDOMMEN:

- GRAV SKOLEKRETS

- SENTRALT OG BARNEVENNLIG VILLAOMRÅDE

- HYGGELIG BOMILJØ I ROLIGE OMGIVELSER

- FANTASTISKE OPPVEKSTVILKÅR

- STOR TERRASSE MED UTEPEIS

- UTSIKT OG GODE SOLFORHOLD

- STORT POTENSIALE FOR Å SKAPE DITT EGET DRØMMEHJEM

- 4 SOVEROM

- GARASJE OG CARPORT

- KORT GANGVEI TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON (T-BANE, BUSS OG FLYBUSS)

- KORT VEI TIL JARHUSET, JARMYRA, TUROMRÅDER LANGS LYSAKER ELVEN, ØSTERÅS SENTER, BEKKESTUA SENTRUM, FOSSUM- OG NADDERUD IDRETTSANLEGG M.M.

- KORT KJØREVEI TIL FORNEBULANDET, SANDVIKA, CC-VEST OG OSLO SENTRUM

VELKOMMEN TIL VISNING!

Eiendommen

Velliveien 7 A, 1358 Jar
Gnr. 36, bnr. 483 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et særdeles rolig, barnevennlig og meget ettertraktet villaområde på Øvre Jar/Øvrevoll. Området har nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Kort gangavstand til lekeplasser, tennisbane (Velliveien), fotballbaner (Jarmyra og Fossum), svømmehall (Bekkestua og Røa) og golfbaner (Haga, Grini og Ballerud).

Det er fine gangveier langs Lysakerelven som fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp til Bærumsmarka med flotte turområder sommer som vinter. På veien passerer du gamle industriområder, fosser og kulturminner. I tillegg ligger Fossum IF´s allsidige idrettsanlegg med fotballbane, skiskytteranlegg, tre hoppbakker og skileikanlegg i området. 

Eiendommen har svært kort gangavstand til Grav, Eikeli og Eiksmarka barneskole, samt Steinerskolen. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Østerås ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School er beliggende på Bekkestua. 

Kort vei til flere matbutikker og handelssteder. Nyåpnede Eiksmarka senter med blant annet Norges største Kiwi butikk, apotek, frisør, sushi, cafeer, etc. I nær avstand finner du også Østerås senter med Meny, apotek, vinmonopol, postkontor, Fresh fitness og mer. Jar-huset med Meny, apotek, bakeri, frisør og blomsterbutikk. Trenger man flere servicetilbud så tar det ca. 5 min til Bekkestua sentrum som byr på omkring 90 forretninger, flere spisesteder og godt med parkeringsmuligheter. 

Sandvika Storsenter, Fornebu Senter og CC Vest på Lilleaker ligger også godt innen rekkevidde. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Øvrevoll og ligger ca. 3 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Bekkestua, 6 min til Lysaker, 11 min til Sandvika, 12 min til Oslo S og 41 min til Oslo Lufthavn.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig villaområde på Øvre Jar med umiddelbar nærhet til flere gode skole- og barnehagetilbud. Trygg og lite trafikkert gangvei. Boligen sokner til Grav Skole.

Barnehager:
Nøtteliten familiebhg. - Velliveien (1-5 år) 0.4 km
Grav barnehage - Øvrevoll (3-5 år) 0.4 km

Skoler:
Grav skole (1-7 kl) 0.9 km
Steinerskolen i Bærum (1-10 kl) 1.2 km
Eikeli skole (1-7 kl) 1.4 km
Jar skole (1-7 kl) 1.7 km

Østerås skole (8-10 kl) 1.7 km
Ringstabekk skole (8-10 kl) 2.3 km
Norges Toppidrettsgymnas ungdomsskole (8-10 kl) 2.6 km

Eikeli videregående skole 1.6 km
Norges Toppidrettsgymnas Bærum 2.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 170 kvm
Totalt bruksareal: 156 kvm
Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:
U.etg: Gang, 3 soverom, bad, vaskerom, entré, toalett: 58 kvm

1.etg: Gang, stue/ spisestue, kjøkken, soverom: 69 kvm

Sekundærrom:
U.etg: Bod, garasje, sportsbod: 29 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2019 utført av Helge Jensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 430,7 kvm. Eiendommen består av en stor asfaltert gårdsplass pent opparbeidet med forstøtningsstein av håndhakket kinesisk granitt og prydbusker. Det er lagt varmekabler i nedkjørsel til carport og garasje samt i trapp ved inngangsparti. På baksiden av huset består eiendommen av flat gressplen og buskvekster. Tomten har svært gode solforhold med soloppgang fra ca kl. 04:30 og frem til ca kl. 20:45 ifølge eier.

Parkering

Boligen har garasje med elektrisk portåpner, biloppstillingsplass under carport samt flere biloppstillingsplasser på gårdsplassen. Det er lagt varmekabler i
bakken fra garasje/carport til gårdsplassen. Praktisk når vinternorge med snø og is setter sitt preg på omgivelsene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Grunnmur:
Grunnmur i Leca og betong. Utvendig kledd med dekorstein. Grunnen antas fundamentert på fast grunn. Støpt gulv i garasje.

Yttervegger:
Øvrige yttervegger i trekonstruksjoner med utvendig plastpanel.

Tak:
Saltak i trekonstruksjoner. Taket er tekket med papp/folie.

Vinduer/dører:
Malte trevinduer og verandadør med isolerglass. Leddport med motordrift i garasje.

Terrasse/balkong og trapp:
Utvendig trapp i betong med skifer. Hellelagt terrasse over garasje og sportsbod. Støpt dekke over garasje, elementdekke over sportsbod.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2:
Drenering: Fra byggeår og er dels utdatert.
Vinduer/dører: Isolerglass fra ca. 1980-tallet og er dels utdaterte.
Tak: Råte i takutstikk ved inngangspartiet. Hull i takpapp på carport.
Vaskerom: Eldre vaskerom fra hovedsaklig byggeår. Fornying av hele rommet må påregnes. Se beskrivelse i tilstandsrapporten.
Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med slitasje og utidsmessighet.
Annet: Det må påregnes fjerning/sanering av utvendig brenseltank i hagen til naboen eller overgang til biobrensel.

TG3:
Baderom: Badet er revet på grunn av fuktskader i sponplater bak fliser. Fuktsøk med fuktindikator viste svak fukt i mur. Råte i svill i vegg mot vaskerom. Badet må bygges opp på nytt.

Annet:
Eier opplyser at 1 av 2 kretser for varmekablene på gårdsplass er defekt. Det er enfas i el-anlegget.
Eier opplyser om at han tidligere har observert sølvkre i krypkjelleren og boden der vartmvannsberederen står.
Eier opplyser om at boligen er dårlig isolert.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven. Megler oppfordrer interessenter i å sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår 1964.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Halvpart vertikaldelt tomannsbolig på 156 kvm BRA fordelt på 2 plan med ett halvplan. Boligen har en meget flott beliggenhet på øvre del av Jar med utsikt og gode solforhold. Et sentralt og barnevennlig villaområde med hyggelig bomiljø og fine oppvektsvilkår. Huset har en fin og arealeffektiv planløsning bestående åpenhet, romslig takhøyde i deler av boligen og mye lys fra alle kanter. Normalt vedlikeholdt over tid. Modernisering må påregnes.

Første etasje:

Entrè:
Åpen og luftig entrè med romslig takhøyde og plass til garderobeskap. Fra entrèen er direkte adkomst til praktisk wc-rom.

Stue:
Opp trappen kommer man til en lys og stor stue med romslig takhøyde, åpen peis i hjertet av rommet, utgang til terrasse og gode møbleringsmuligheter. I stuen har man god plass til både langbord, sofagrupper og lesekrok. Fra stuen er det direkte adkomst til en stor og herlig terrasse med fin utsikt, svært gode solforhold og god plass til utemøbler. På terrassen er det en innmurt peis.

Kjøkken:
Romslig kjøkken med spiseplass. Innredet med malt kjøkkeninnredning på over- og underskap, marmor benkeplate og fliser på vegg over. Belysning under overskap og skyllekum med ettgreps blandebatteri. Utstyrt med frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Soverom/spisestue:
Rommet er av god størrelse med romslig takhøyde. Passer utmerket som en egen spisestue eller ekstra soverom.

Underetasje:

Gang/hall:
Åpen gang mellom våtrommene og soveromsværelsene.

Soverom:
I etasjen er det 3 gode soverom. Ett romslig hovedsoverom med integrerte garderobeskap og god sengeplass. To litt mindre soverom med integrert garderobeskap og plass til både seng og arbeidspult. Rommene passer utmerket som barne-/gjesterom.

Våtrom:
Etasjen består av 2 våtrom. Ett baderom og ett vaskerom.

Lagring:
Lagringsplass i romslig bod i underetasjen. I annen etasjen er det to romslige loft for oppbevaring. Ett over kjøkken og ett over wc-rom. Forøvrig god lagringsplass i utvendig bod og garasje.

Overflater gulv:
Alle rom er innredet med parkett utenom badet og vakserom. Linoleum/vinyl i gang/trappeparti.

Overflater vegger:
Alle rom innredet med malte flater og panel utenom bad og vaskerom.

Overflater tak:
Alle rom er innredet med malt panel.

Utstyr:
- Sikringsskap med vippeautomater og skrusikringer.
- Ca. 200 liters varmtvannsbereder fra 2014 med montert vannstopp.
- Elektrisk vippeport i garasje.
- Motorisert markise på terrassen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Ildsteder:
Åpen peis i stuen i første etasje. Parafinovn i underetasjen.

Elektrisk:
Varmekabler i gang i underetasjen. Utvendig varmekabler på gårdsplass.

Det foreligger en utvendig nedgravd brenseltank i hagen til naboen. Fjerning og/eller sanering av tanken må påregnes.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger på inntil kr 25.000,- som gjeler ut 2019. For utfyllende informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G5

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr 304654, tinglyst 11.09.1964, type heftelse: Bestemmelse om vann-/kloakkledninger: Kan ikke slettes uten samtykke fra Bærum kommune.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til kjørevei med delareal 22 kvm i henhold til eldre reguleringsplan 1940047 datert 22.04.1941.

Eiendommen er underlagt kommuneplan 2017-2035, id 201601, avsatt til boligbebyggelse, nåværende med delareal 431 kvm.
Det arbeides med kommuneplanens arealdel 2035-2040, id 201702.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Oppdragets KR-kode

KR10.1949

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.721,88 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.291,-.
Velavgift er kr 300,- pr. år for kasting av hageavfall.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 599,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har avgift på kr 399,- pr. mnd.

Nåværende eier bruker ca. kr 12.000,- på parafin pr. sesong.

Beboerne i området kan benytte seg av felles privat tennisbane som ligger på andre siden av veien. Her kan en frivillig melde seg inn med en årsavgift på kr 450,- pr år for 2 personer. For 1 person er prisen på kr 350,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.613.115,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.807.214,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Boligen ligger i et meget sentralt og attraktivt villaområde på Øvre Jar med gode oppvekstvilkår og hyggelig bomiljø
Boligen ligger i et meget sentralt og attraktivt villaområde på Øvre Jar med gode oppvekstvilkår og hyggelig bomiljø
Boligen ligger i et meget sentralt og attraktivt villaområde på Øvre Jar med gode oppvekstvilkår og hyggelig bomiljø
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Velliveien 7 A er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 128 lokalkjente.

Transport

Transport

Bjerkelundsveienwalk
3 min
Jarwalk
11 min
Jarwalk
13 min
Skoler

Skoler

Grav skole (1-7 kl.)walk
11 min
Steinerskolen i Bærum (1-1...walk
15 min
Eikeli skole (1-7 kl.)walk
18 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Vitusapotek Jarwalk
10 min
MENY Jarhusetwalk
10 min
REMA 1000 Lijordetwalk
14 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Velliveien 7 A
A
A
A
A
B
B
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Fastpris kr 45.000,-
Salgsmateriell: kr 5.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.100,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.
minusVis mindre
Ola Wee Ahlstrand
Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Telefon 67 52 95 03

Lurer du på noe

Ola svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...