Solgt: 3 750 000 kr
Vardefjellet/Hekseberg

Vesleringen 17

Prisantydning

3 800 000 kr

Omkostninger: 96 222 krTotalpris: 3 896 222 kr
Byggeår
1986
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
116 m² / 116 m²
Tomteareal
207 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Attraktiv familebolig fordelt over 3 plan| Meget gode sol -og utsiktforhold| Stor terrasse og hage | Garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Attraktiv eiendom med en flott beliggenhet innerst i et rolig og populært boligfelt. Boligen har blant annet en god planløsning med 3 romslige soverom, solrike uteområder med terrasse på begge sider og hage. Flott utsikt! Boligen ble pusset opp i 2015 med nymalte overflater, nye gulv i 1. Etasje og et nytt flott kjøkken. Eiendommen er beliggende i et barnevennlig boligområde på Heksebergåsen midt mellom Oslo og Gardermoen. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark, samt kort vei til barnehage, matbutikk, kollektivtrafikk og andre service tilbud. Med bil tar det ca. 5 min til Frogner, 10 min til Lillestrøm, 25 min til Oslo lufthavn og 20 min til Oslo. Velkommen på visning!

Eiendommen

Vesleringen 17, 2016 Frogner
Gnr. 82, bnr. 223  i Sørum kommune.

Andel i realsameie:
Denne matrikkelenenheten har ideell andel 1/252 av Gnr. 82, bnr. 332 som er fellesområdet til beboerne i området. 

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en god intern beliggenhet og ligger i et meget populært og barnevennlig boligområde på Heksebergåsen midt mellom Oslo og
Gardermoen. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark. I tillegg til dette er det kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper/lysløpe, alpinanlegg, treningssenter og flotte tur- og friluftsområder i Romeriksåsen.

Frogner skole og kultursenter ligger i sentrum av Frogner med elever fra 1.- til 10.klasse. Skolen er oppført i 2016.  Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Golf kan du spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi, Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen få minutter unna nye og flotte Skedsmo Senter. Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Med bil tar det ca. 5 min til Frogner, 10 min til Lillestrøm, 25 min til Oslo lufthavn og 20 min til Oslo.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Skarstubben familiebarnehage 0.3 km
Vardefjellet barnehage 0.6 km
Sorknes barnehage 0.8 km
Frogner skole 1-10. trinn 3.6 km
Lillestrøm videregående skole 9.7 km
Skedsmo videregående skole 9.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 129 kvm
Totalt bruksareal: 116 kvm
Totalt primærrom: 116 kvm

Primærrom:
Underetasje: Gang m/trapp, vaskerom, bad, 2 soverom: 47 kvm

1. Etasje: Entré, gang m/trapp, stue/kjøkken, wc: 48 kvm

2. Etasje: Loftstue, soverom: 21 kvm

Garasjerom: 13 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.2019 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 207 kvm. 

Parkering

Garasje i direkte tilknytning til boligen. Oppstillingsplass til en bil utenfor garasjen. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Alle bygninger som er tilkoblet kommunalt vann, og/eller kommunalt avløp blir pålagt å montere vannmåler fra 01.01.2020.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Tomannsbolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd
med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

Selger opplyser om følgende historikk: 
- Kjøkken, stue, loftstue og trapp ble pusset opp i 2015 
- Gjesterom ble pusset opp i 2014
- Bad ble pusset opp i 1999
- Nordvegg utendørs ble panel skiftet i 2003
- Fasaden ble malt i 2015
- Terrassemur ble støpt i 2010. Terrasse gulvet har søkket litt.
- Elektro Nettverk Service AS la opp nye punkter i stue, loftstue og
kjøkken.
- Ventilasjons avtrekk på badet er koblet av den motoriserte ventilasjonen som styres fra kjøkkenet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:

Yttervegg: Råte ble registrert ved flere kledningbord samt ved omramming rundt flere vinduer.
Dører: Terrassedør i stue tar i terskel og bør justeres.
Bad: Det ble med fuktindikator registrert fukt ved sluk. Det er forøvrig registrert noe aldersrelaterte forhold i fuger som kan indikere oppgraderingsbehov.
Vaskerom: Det kommenteres at det ikke er sluk på vaskerom.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.07.1986. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Boligens tredjeetasje/ loftetasjen fremstår som ikke innredet i kommunens byggetegninger og det er derav usikkert om denne er innredet etter kommunens krav og regler. Dette gjelder også for soverommet i samme etasje.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Attraktiv eiendom med en flott beliggenhet innerst i et rolig og populært boligfelt. Boligen har blant annet en god planløsning med gode muligheter for oppføring av flere soverom, romslige og solrike uteområder med terrasse på begge sider og hage. Flott utsikt! 

Entre
Lukket adkomstterrasse ved entre på ca. 24 kvm. Her er det privat og det er gode solforhold på dag og kveldstid. Lys og innbydende entre med god lagringsplass til klær og sko i garderobeløsning. Dør inn til gjestetoalett. 

Stue/ Kjøkken
Boligens 1. Etasje samt loftetasjen ble oppusset i 2015. Det ble lagt nytt solid gulv i stue og kjøkkenet, trapp og samt samtlige overflater ble malt i tidløse farger. Det er etablert ildsted med glassfront sentralt plassert i stuen. Med store vindusflater og en delvis åpen løsning til kjøkkenet er dette en gjennomgående lys bolig. Det er utgang fra stuen til balkong på ca. 16 kvm. Her er det vidstrakt og flott utsikt!

Nytt og innbydende kjøkken fra IKEA. Her er gulv, tak og vegger oppusset i 2015. Det er montert downlights i tak. Profilert innredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og mikrobølgeovn og
nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kjøleskap.

I boligens 2. Etasje, i loftetasjen er det god takhøyde og lysmalte vegger. Selger har oppført lettvegg og innredet deler av loftet til soverom. Det er i tillegg plass til mindre sittegruppe/ loftsstue.

Soverom
Boligen har 2 romslige soverom i underetasjen med utgang til hage. Det er godt med garderobeskap. I forbindelse med salget har selger oppført et lyst og innbydende soverom i tredjeetasje.

Bad
Romslig bad fra 1999 med fliser på gulv og vegg med varme i gulv. Innebygd badekar med dusjløsning. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil og et vannklosett. Det er montert downlights i tak. Naturlig og mekanisk avtrekk. Normal forventet levetid for bad er 15-25 år. Anbefalt brukstid er mer enn 50% passert.

WC
Praktisk gjestetoalett plassert i gang/ entre. Her er det fliser på gulv og malt tapet og panel på vegg. Innredningen består av enkel servant med underskap og et toalett. Naturlig og mekanisk avtrekk. 


Vaskerom
Stort og praktisk vaskerom med benkeplass og skapinnredning. Det er gulvbelegg og tapet på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig og mekanisk avtrekk.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Lampe i tak over spisebord, medaljehengere på gjesterom og hyller/stativ i utebod medfølger ikke.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 10346, tinglyst 05.12.1986, type heftelse: Erklæring/ Avtale.
Det er pliktig medlemsskap i velforeningen. Naboeiendommen har rett til adkomst for vedlikehold av sin bolig. I tilfelle brann er eier forpliktet til å gjenoppføre boligen til full verdi innen to år. Det medfølger bruksrett til fellesarealet. Sørum kommune og Televerket har rett til å inspisere, vedlikeholde, fornye, samt anlegge ledninger og diverse over eiendommen og området.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av Heksebergfeltet datert 19.06.1985. For bestemmelser vedtatt før 01.01.1990 gjelder kommuneplanens bestemmelser foran reguleringsplanen. Dette gjelder tillatt grad av utnytting, gesims/mønehøyde, parkeringskrav og krav til uteoppholdsareal.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Statens Vegvesen har nylig igangsatt et prosjekt der Trondheimsvegen krysser over Leira. I forkant av at eksisterende bru rives skal vegvesenet bygge separat gang- og sykkelvegbru nord for kjørebrua. Trondheimsvegen vil bli stengt for biltrafikk mens kjørebrua byttes ut. Estimert ferdigstillelse 05.08.2020. Alt i følge kommunens hjemmeside og informasjonsbrev fra Implenia.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR59.193

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.979,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 3.658,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.588,- pr. år. / 13 795 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.277,-.
Velavgift er kr 1.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på 
kr 499,- pr. mnd, og kr 739,- pr.mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 977.525,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.519.090,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.896.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planløsning 1. Etasje
Plantegning loftetasjen
Planløsning underetasje
Boligens 1. Etasje samt loftetasjen ble oppusset i 2015. Det ble lagt nytt solid gulv i stue og kjøkkenet, trapp og samt samtlige overflater ble malt i tidløse farger
Med store vindusflater og en delvis åpen løsning til kjøkkenet er dette en gjennomgående lys bolig.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Vesleringen 17 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 116 lokalkjente.

Transport

Transport

Fjellvegenwalk
8 min
Frognerdrive
8 min
Oslo Gardermoendrive
20 min
Skoler

Skoler

Frogner skole (1-10 kl.)drive
6 min
Lillestrøm videregående sk...drive
14 min
Skedsmo videregående skoledrive
15 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Fjellbowalk
11 min
Circle K E6 Bergerwalk
23 min
Langepål Gatekjøkkendrive
7 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Vesleringen 17
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1 % av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Kari Killi
Eiendomsmegler

Kari Killi

Telefon 64 00 33 34

Lurer du på noe

Kari svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...