Ble en dyktig eiendomsmegler på rekordtid

10. februar 2020 av Krogsveen
Når eiendomsmegler Poneh Hobbesland er på befaring, saumfarer hun hvert rom i huset for å bidra til at boligen skal fremstå på sitt beste. Det har gjort henne til en dyktig megler på rekordtid.
32 år gamle Poneh startet som kjøkkenselger og fikk raskt opp øynene for sitt talent innenfor salg.
Og når kjøkken etter kjøkken var solgt, la hun sin elsk på eiendomsbransjen. Utdannet seg til megler, fikk meglerbeviset i november 2019 og ble på rekordtid en anerkjent eiendomsmegler i Kristiansand.
Det handler nok først og fremst om tillit, sier Poneh.
Tillit til at hun gjør en trygg og god jobb. En jobb som fører til at selger – og kjøper – blir fornøyde og velger henne også ved neste korsvei.
Og tilliten skaper hun gjennom å være dønn ærlig og tilstede. Allerede på befaring – før hun får oppdraget – bruker hun god tid. Går igjennom rom for rom i boligen, og gir råd om hva som trengs for at den skal fremstå på sitt beste.

Er tilstede i hele prosessen

Hun blir også med – så langt det lar seg gjøre – fotografen for å påse at detaljene er på plass når bildene tas. Og hvis noen sliter med finansiering, trår Poneh til og jobber med bankene for å finne gode løsninger.
Ja, jeg er opptatt av kvalitet. Samtidig er jeg løsningsorientert. Hvis noen får nei av en bank, betyr det ikke nødvendigvis nei fra alle. Jeg gir meg ikke før alle muligheter er prøvd, sier Hobbesland.
På rekordtid har hun blitt en av Kristiansands dyktige og anerkjente eiendomsmeglere.
Når kunden velger å gi meg et oppdrag, gir de meg tillit. Det er superviktig for meg å skape trygghet gjennom hele prosessen. Derfor er jeg delaktig i alt fra befaring til overtagelse, sier Hobbesland.

Ser frem til å starte for Krogsveen

Nå gleder hun seg til å bli med i Krogsveen-familien. Både med å bygge opp kontoret fra start, og fordi Krogsveen har verdier hun setter høyt.
- Jeg gleder meg også til å benytte våre flyttehjelps-tjenester som flytting, utvask, styling og andre. Disse tjenestene er til stor hjelp for enkelte av våre boligselgere. De gjør boligreisen enklere, og det setter mange pris på. Også vi meglere, sier hun.
Samtidig gleder hun seg til å være med på et lag som hun betegner som de beste aktørene i markedet. Krogsveen-laget på Sørlandet oser erfaring og jobber godt sammen som team.
Vi er en faglig dyktig gjeng som drar nytte av hverandres kunnskaper. Det gir trygghet både for oss og for kundene. Krogsveens gjeng på Sørlandet står til terningkast seks, mener Hobbesland.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0