Boligmarkedet. Hva gjør jeg nå?

18. mars 2020 av Krogsveen
En stor del av jobben for oss som jobber med kjøp og salg av boliger er å gi generelle råd omkring boligmarkedet, timing for kjøp og salg, gode investeringsobjekt og utviklingen i boligprisene. Under normale forhold kan det være vanskelig nok å si noe klokt og sikkert om disse tingene. Og i disse Corona tider er det være enda mer krevende.

Hva skal vi da si om situasjonen som har oppstått på grunn av Corona krisen?

Det er en uoversiktlig situasjon vi er i for øyeblikket. Mange permitteres, folk må bli hjemme og kan ikke besøke venner og bekjente. Vi har aldri opplevd noe tilsvarende og derfor er det vanskelig å gi generelle råd som passer for alle. Hva som er lurt å gjøre spesielt for deg som søker etter bolig, eller for deg som allerede er inne i en salg eller kjøps situasjon, vil være veldig ulikt fra person til person.
Kanskje er du en av dem som står midt oppe i en kjøp- eller salgsprosess som hverken du eller de som hjelper deg, har fått tid til å forberede deg på.

Få individuelle råd av våre meglere

Våre meglere står til disposisjon, gratis og helt uten forpliktelser, for våre kunder og andre som har spørsmål og som vil snakke om situasjonen de er oppe i. Vi vil gjøre alt vi kan for å gi råd om hva som er lurt å gjøre for at dere skal komme «ned på beina». Vi vil overvåke aktiviteten i markedet nøye dag for dag. Snakker vi sammen finner vi kanskje frem til gode tips og muligheter som kan hjelpe andre?
Ta kontakt med din lokale megler
https://www.krogsveen.no/eiendomsmegler
eller kontakt oss på vår chat i denne artikkelen.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0