poster

Forny kjøkkenet med åpne hyller

2. mai 2018

Er du lei det gamle kjøkkenet ditt? Det er ikke alltid så mye som skal til for å få følelsen av et nytt kjøkken. Nye åpne hyller kan gjøre en stor forskjell.

Franciska Munck-Johansen
av Franciska Munck-Johansen
Interiørfotograf og stylist
Del

Et nytt kjøkken er en stor investering, derfor har vi gjerne det samme kjøkkenet i mange år. Men det betyr ikke at man ikke kan gjøre mindre. En ny og sterk kjøkkentrend er åpne hyller. Etter mange år med lukkede overskap, begynner flere og flere nå å ønske åpne hyller.

En av grunnene er at vi har fått mange praktiske løsninger som gir bedre utnyttelse av plassen i underskapene, en annen grunn er det estetiske. Åpne hyller gir god romfølelse og et lettere og mer moderne uttrykk.

Dette kjøkkenet ble satt opp i 2001 og fikk nye fronter i 2007. Eierne ønsket derfor ikke å bytte hele kjøkkenet, men ønsket likevel litt forandring.

third
second

Løsningen ble å fjerne det ene overskapet og erstatte det med åpne hyller. Det tok noen få timer og resultatet ble et mer åpent og luftig kjøkken.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Franciska Munck-Johansen
Interiørfotograf og stylist

Franciska Munck-Johansen

Franciska er kjent som interiørfotograf og -stylist, fra interiørreportasjer i de fleste store norske interiørblader som Interiørmagasinet, Vakre Hjem & Interiør, Bonytt etc, i tillegg til en rekke utenlandske magasiner.

Franciska er også en av Norges største interiørbloggere med bloggen Franciskas Vakre Verden. Hun har i tillegg gitt ut en rekke interiørbøker.