Forny kjøkkenet med åpne hyller

2. mai 2018 av Krogsveen
Er du lei det gamle kjøkkenet ditt? Det er ikke alltid så mye som skal til for å få følelsen av et nytt kjøkken. Nye åpne hyller kan gjøre en stor forskjell.
Et nytt kjøkken er en stor investering, derfor har vi gjerne det samme kjøkkenet i mange år. Men det betyr ikke at man ikke kan gjøre mindre. En ny og sterk kjøkkentrend er åpne hyller. Etter mange år med lukkede overskap, begynner flere og flere nå å ønske åpne hyller.
En av grunnene er at vi har fått mange praktiske løsninger som gir bedre utnyttelse av plassen i underskapene, en annen grunn er det estetiske. Åpne hyller gir god romfølelse og et lettere og mer moderne uttrykk.
Dette kjøkkenet ble satt opp i 2001 og fikk nye fronter i 2007. Eierne ønsket derfor ikke å bytte hele kjøkkenet, men ønsket likevel litt forandring.
Løsningen ble å fjerne det ene overskapet og erstatte det med åpne hyller. Det tok noen få timer og resultatet ble et mer åpent og luftig kjøkken.
Foto: Franciska Munck-Johansen
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0