poster

Krogsveen starter med kjøpsrådgivning

3. november 2016

Du som har vært boligkjøper og -selger en eller flere ganger har sikkert oppdaget at ditt fokus har vært noe forskjellig avhengig av hvilken posisjon du har vært i. Som selger er du opptatt av å oppnå en best mulig pris for boligen og at salget skal gå så smertefritt som mulig. Som kjøper er du interessert i å finne din drømmebolig, og gjøre et godt kjøp både økonomisk og materielt.

Leif J. Laugen
av Leif J. Laugen
Administrerende direktør
Del

Resultater fra kundetilfredshetsundersøkelser viser at salgsmeglere i Krogsveen gjør en god jobb også i forhold til kjøperne. Det er vi veldig fornøyd med. Men flere undersøkelser blant kjøperne i markedet viser at en god del mener at den tradisjonelle eiendomsmegleren først og fremst er selgers representant. Dette, samt at kjøper kan ha spesielle behov som megler ikke rekker å ivareta, gjør at vi som første meglerkjede nå etablerer eget tilbud om boligkjøpsrådgivning.

Flere undersøkelser blant kjøperne i markedet viser at en god del mener at den tradisjonelle eiendomsmegleren først og fremst er selgers representant. Dette ønsker Krogsveen å ta på alvor.
Leif J. Laugen, Adm.dir i Krogsveen

Vi tilbyr deg en egen uavhengig rådgiver når du skal kjøpe bolig

For å komme raskt i gang og sikre oss et solid fundament for virksomheten har vi kjøpt selskapet Boligkjøpsmegling AS. Dette selskapet, med eiendomsmegler Trude Larsen som gründer, startet opp et konsept for rådgivning til boligkjøpere i 2015. Målsettingen er å tilby kjøpere i boligmarkedet den profesjonelle hjelp de fortjener samt skape større balanse mellom selger og kjøper i bolighandelen. Kjøperen skal ha sin egen uavhengige rådgiver og «ei hånd å holde i» gjennom hele kjøpsprosessen.

Det kan dreie seg om å kartlegge muligheter i forhold til økonomi, ta de riktige valgene i kjøpsprosessen, få hjelp i budrunden, være med på visninger og kvalitetssikre prospekt, takst og kontrakt. Kort og godt lose kjøper trygt gjennom hele prosessen.

- Konseptet har vært en suksess for de som så langt har benyttet seg av tjenestene. Det være seg førstegangskjøperen med trangt budsjett, ekteparet på 50+ med mer penger, men mye usikkerhet, den unge familien i tidsklemma, den single voksne damen som ønsker objektive råd, rullestolbrukeren med spesielle behov eller utenrikskorrespondenten som ønsker en bolig å komme hjem til. Med andre ord den jevne forbruker og folk som deg og meg, sier Trude Larsen.

Med utgangspunkt i de gode kundereferansene og kompetansen som er opparbeidet vil Krogsveen nå tilføre selskapet ytterligere ressurser og tilby tjenesten gjennom sine kanaler. Virksomheten vil bli utøvet gjennom eget selskap adskilt fra Krogsveens ordinære meglervirksomhet og med klare kjøreregler for å unngå interessekonflikter.

I Krogsveen har vi stor tro på at det også i fremtiden er behov for profesjonelle aktører med meglerfaglig bakgrunn. Både på selger og kjøpersiden.

Vi er stolte over vår nye satsing på boligkjøpsrådgivning!

Leif J. Laugen
Administrerende direktør

Leif J. Laugen

Leif. J. Laugen er Administrerende Direktør i Krogsveen. Laugen er også tidligere styreleder i Eiendom Norge, Bransjeforeningen for eiendomsmeglingsforetak.