poster

Slik blir flyttingen enklere med Krogsveen

29. august 2019

Gruer du deg til å pakke og flytte etter at du har solgt boligen din? Flyttehjelp med Krogsveen gjør flyttingen enklere.

Del

I to-roms-leiligheten til Margareth Charlotte Wiik på Skjetten, står esker ferdig pakket i stuen. Poser med klær ligger sirlig stablet i hauger i den ene enden og i den andre står spisestuemøbler og sofa.

Margareth Charlotte jobber full turnus som sykepleier, og har ikke tid til å flytte selv. Heldigvis får hun hjelp fra megleren.

- Jeg har ikke krav på fridag fra jobben i forbindelse med flyttingen, og jeg har ikke tilgang på egen hjelp. Jeg var derfor veldig glad da megler informerte meg om muligheten til å kjøpe flyttehjelp, sier Margareth Charlotte Wiik.

Eksperter på flytting

I leiligheten går tre menn fra Flytteeksperten opp og ned trappene med den ene esken etter den andre. Nøye plasserer de alt i sirlig orden i lastebilen.

Flytteekspertene bruker bobleplast for å beskytte verdifulle gjenstander.

Flytteekspertene bruker bobleplast for å beskytte verdifulle gjenstander.

Bord, stoler og sofa får plast rundt for å unngå skader og bilder og speil blir møysommelig pakket inn i bobleplast.

De er vant til å flytte, og bærer alt ned raskt og effektivt før de kjører de få kilometerne til Strømmen, hvor Charlotte har kjøpt ny leilighet som pusses opp.

Alle hennes klær, møbler og gjenstander blir plassert i stuen i den nye leiligheten. Der skal de stå, til håndverkerne er ferdige og Margareth Charlotte kan flytte inn.

Valgte både flytte- og vaskehjelp

Hun har valgt å kjøpe både flyttehjelp og vaskehjelp gjennom Krogsveen. Det gjorde flyttingen langt enklere og mindre stressende.

- Uten disse tjenestene, måtte jeg ha brukt ferien min til å flytte. Nå var det enkelt. De kom, gjorde jobben og dro igjen. Helt supert, sier Margareth Charlotte.

Flytteeksperten gjorde jobben på noen timer. Margareth Charlottes foreldre låste dem inn i den gamle og nye leiligheten, mens eieren selv var på jobb.

Nærmest uten å snakke sammen, forsvant den ene esken etter den andre ned trappene. Når ting skulle pakkes, jobbet de sammen to og to. Da gikk jobben raskere, og møblene og tingene ble tatt godt hånd om.

Kvalitetsstempel fra vaskehjelpen

Vaskehjelpen gjorde også jobben prikkfritt. Margareth Charlotte var spesielt fornøyd med klistremerkene som viste at jobben var gjort.

- Det var utrolig enkelt, spesielt da jeg hadde overtakelse av leiligheten. De nye eierne så at jobben var gjort av profesjonelle. Det er et kvalitetsstempel, sier Margareth Charlotte.

Alle Krogsveen-kontorene har flyttehjelp

Krogsveen tilbyr flyttehjelp og vaskehjelp ved alle sine 53 kontorer. Årsaken er at kundeundersøkelser viser at mange synes flytting er forbundet med stress og mas. Derfor ønsker Krogsveen å gjøre flyttingen enklere.

- Vi spurte kundene våre om hva som er verst med flytting. Vi trodde kanskje det var hjelp til lån, samt å snakke med banken. Det viste seg imidlertid at det var praktiske gjøremål som var verst, sier prosjektdirektør Andreas Villand i Krogsveen.

De tilbyr vaskehjelp til visninger som utvask ved flytting. I tillegg tilbyr de pakkehjelp og flyttehjelp, styling og håndverkertjenester.

- Tjenestene er populære, og vi utvider tilbudene jevnt og trutt. Vi ønsker å tilby mer og mer flyttehjelp. Samtidig er det viktig at våre underleverandører holder høy kvalitet. Vi legger en streng standard til grunn, slik at kundene skal føle seg trygge, sier Villand.

Ønsker du å vite mer om flyttehjelp? Da kan du lese mer ved å følge lenken her.

Flytt uten stress