poster

Slik fikk Linda sin egen bolig - mot alle odds

30. mars 2019

Linda Hansen (37) fikk sterkt nedsatt funksjonsevne etter en feiloperasjon for 10 år siden. Derfor har veien tilbake til egen bolig vært lang. Men nå er målet nådd og på vårparten 2019 flytter hun inn i en splitter ny 3-roms leilighet i Kværnerbyen.

Trude Larsen
av Trude Larsen
Daglig leder Boligkjøpsrådgiver Krogsveen / Eiendomsmegler MNEF
Del

Kjøpsrådgiver fra Krogsveen fikk kontakt med Linda i oktober 2018 og møtte en moden boligkjøper som var fast bestemt på å bytte ut tilværelsen på et omsorgssenter med et selvstendig liv i egen bolig.  Ønsket var en 3 roms leilighet med mye lys og luft, god planløsning og høy standard.  Vi startet et samarbeid med å finne den optimale leiligheten, som ved siden av Lindas ønsker også måtte matche hennes spesielle livssituasjon. For å tilfredsstille hennes særskilte behov ble det ganske raskt klart at vi måtte søke etter en forholdsvis ny bolig.  De nyeste boligene og uteområdene er bygget etter tekniske forskrifter som krever såkalt universell utforming eller tilgjengelighet, og skal i utgangspunktet være laget slik at det ikke er behov for særskilte tilpasninger.

Vi foreslo etter en tid en 3 roms, snart ferdigstilt bolig i Kværnerbyen med 5 m2 bad og 13 m2 hovedsoverom.  Sammen tok vi oss en tur til OBOS sitt visningssenter i Kværnerbyen hvor vi fikk god service.    Boligen fikk vi ikke se fordi det er en byggeplass, men prospekt, modell og eksempler på innredning ga oss et godt bilde av hvordan boligen vil bli.  Den romslige balkongen og direkte tilgang til takterrassen et par etasjer over leiligheten var faktorer som trigget kjøpslysten.  Linda liker å være ute i sola så lett tilgang til gode uteplasser er viktig for henne. Selve Kværnebyen med apotek, kafe,butikker og parkområde gjorde vi oss kjent med på stedet.  Også det ga et positivt inntrykk.

Les om våre kjøpshjelp tjenester her.
https://www.krogsveen.no/kjope/kjopshjelp

Valget falt på Kværnerbyen

Etter en god samtale med Linda noen dager senere, hvor mor også fikk bli med men ikke bestemme, ble vi enige om å sende et kjøpetilbud på leiligheten.

Planløsning leilighet tatt fra prospekt

Planløsning leilighet tatt fra prospekt

Dermed var handelen i boks.   Linda bruker ordningen Brukerstyrt Personlig Assistanse.  Hennes trofaste assistenter gledet seg også sammen med Linda.  Og sammen er de i disse dager igang med å innrede leiligheten. Så her er det mange som er engasjert!

Tenkte det ikke var mulig å flytte i egen bolig

Mange har trodd at det ikke var mulig for meg å flytte i egen bolig igjen, og veien dit har vært lang, forteller Linda. Derfor er det veldig moro at jeg har fått kjøpt meg min egen leilighet.  Jeg gleder meg vilt over å ha fått kjøpt en moderne bolig som er bare min.  Og tusen takk til boligkjøpsrådgiver Trude Larsen i Krogsveen for all hjelp, avslutter hun.  Enklere kan det ikke sies. Vi gratulerer Linda med ny bolig og er stolte over at hun ved å benytte seg av vår komplett kjøpshjelp pakke har lykkes med å komme inn på det ordinære boligmarkedet.

Her kan du få hjelp til boligkjøpet

Trude Larsen
Daglig leder Boligkjøpsrådgiver Krogsveen / Eiendomsmegler MNEF

Trude Larsen

Trude Larsen startet opp et konsept for rådgivning til boligkjøpere i 2015. I november 2016 kjøpte Krogsveen dette selskapet for å imøtekomme dokumenterte behov for uavhengig boligkjøpsrådgivning. Trude er utdannet eiendomsmegler og har 30 års erfaring fra ulike arbeidsfelt knyttet til boligmarkedet. Trude brenner for å øke kjøpers kompetanse og stilling på boligmarkedet og har derfor også etablert bloggen Boligdama.