Vi stiller strenge krav når vi leier ut boligen din

21. oktober 2019 av Krogsveen
Vi tar 50-60 bilder av utleieboligen din. Det er en av flere metoder for å sikre at boligen ikke forringes når du leier den ut, selv om du naturlig nok må forvente en viss slitasje.
Siden 2015 har Krogsveen tilbudt profesjonell utleie av boliger. Det innebærer blant annet at vi finner leietaker, skriver kontrakter og følger opp leieforholdet.
Det er ingen tvil om at det er oppfølgingen av et utleieforhold som krever tid og kompetanse. Vi har spesialisert oss på utleiemarkedet og har blant annet skreddersydde avtaler som sikrer utleier, sier eiendomsmegler Thomas Dideriksen.

Sikrer oss bevis for boligen din

Han er daglig leder for en av Krogsveens utleieavdelinger og forteller at de blant annet tar 50-60 bilder av hvert utleieobjekt før leietaker flytter inn.
Det for å sikre at alle kriker og kroker av boligen dokumenteres best mulig. Bildene er bevis på hvordan listverk, gulv, kjøkkeninnredning, badet og alle andre detaljer er før leieforholdet starter.
- De fleste tvister i utleieforhold omhandler leilighetens standard og eventuelle slitasje når utleieforholdet opphører. Ved å ha bilder som bevis, unngår vi i større grad unødvendig uenighet. En utleier må selvsagt forvente en viss slitasje, men ikke utover rimelighetens grenser, sier Dideriksen.

Leiekontrakter som gir deg sikkerhet

Krogsveen har egne skreddersydde leiekontrakter, hvor leietaker forplikter seg til å levere tilbake boligen i god stand. Kontrakten sikrer også at utleier får husleien betalt i tide, og at eventuelle andre mislighold av leiekontrakt følges opp.
Å leie ut en bolig anses kanskje av mange som enkelt. Andre vegrer seg, nettopp fordi de frykter det er for mye jobb, samt at de er usikre på lover og regler. Med oss på laget, slipper du å tenke på det. Vi sørger for alt, sier Dideriksen.
Krogsveens utleie tilbys primært i Oslo og Akershus. Det jobbes også med å utvide til flere steder i landet.
Ønsker du å lese mer om Krogsveen utleie? Følg lenken her.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0