Her kan du feire jul i egen hytte - ikke for sent å kjøpe drømmehytta

6. desember 2019 av Krogsveen
Denne moderne og praktiske hytta i Vierliområdet på Rauland kan bli din før julaften. Vi har i alt 90 hytter i den norske fjellheimen som venter på nye eiere.
Er du blant dem som ønsker å feire jul i egen hytte på fjellet? Har du lenge drømt om å skaffe hytte, men ikke tatt steget? Foreløpig?
I følge våre meglere, er det ikke for sent å få drømmehytta før julen ringes inn.
Det bør gå helt fint. I hvert fall hvis du hiver deg rundt før midten av desember. Klarer du å bestemme deg før det, kan det fortsatt være god nok tid til å ordne det formelle før julaften, sier eiendomsmegler Torbjørn Meli.
Han jobber til daglig som megler ved vårt kontor i Porsgrunn, og har spesialisert seg på salg av hytter på fjellet.
Etter 23 år i bransjen, har han god erfaring med hyttekjøpere som ønsker å feire jul i snøsikre områder som blant annet Rauland.

Luksus på fjellet

I Kovatjønnvegen 29 får du en hytte med hele fire soverom, to stuer, to bad og egen badstue. Hytta har vannbåren varme, god bodplass og ligger særdeles solrikt til på feltet.
I tillegg er det en av de mest skjermede tomtene på dette feltet og skiløypene ligger 100 meter fra hytta.

Hytter i ulike prisklasser

Hytta i Kovatjønnvegen 29 er bare en av i alt 90 fjellhytter våre meglere har tilgjengelig før jul, og du kan få drømmehytta i ulike prisklasser.
På Sjusjøen ved Lillehammer – med Norges kanskje flotteste langrennsterreng - kan du sikre deg en ny, stor laftet tømmerhytte på 135 kvadratmeter. Hytta har en-stavs eikeparkett, kjøkken fra Huseby, varmekabler og en terrasse på hele 46 kvadratmeter.
Prisantydningen er 5.8 millioner kroner, og hytta selges av vår megler Hamdi Kaptan.

Ønsker du hytte til to milloner?

Ønsker du å bruke mindre penger på hytte, har eiendomsmegler Kjetil Marsteini Ålesund en nesten 100 kvadratmeter hytte på Bjorli til salgs med en prisantydning på 2.350.000 kroner.
Hytta – som ble bygget i 1986 – har blitt godt vedlikeholdt med blant annet ny peisovn og stålpipe i 2018. Du får kort avstand til Bjorli skisenter og langrennsløypene ligger i umiddelbar nærhet.

Hytter til under én million kroner

Vi har også hytter til under én million kroner i prisantydning. I Holmvassvegen 100 i Nisssedal, selges en 67 kvadratmeter stor hytte som ble bygget i 1974. Hytta byr på gode solforhold og flott utsikt, samt bare sju kilometer til alpinanlegg.
Det er eiendomsmegler Thomas Johan Nilseni Bamble som selger hytta.

God timing for kjøpere

Salg av hytter har vært noe tregere i høst enn de siste årene, og meglerne betegner det som kjøpers marked.
Det er ingen tvil om at det er gode tider for de som vil kjøpe, sier Meli.
Er du fortsatt interessert i egen hytte til jul? Klikk her for å finne megler i det området hvor du vil kjøpe hytte.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0