Torsviksberget

Erik Madsens vei 38

Leie mnd.

12 900 kr

Etasje
1
Byggeår
2017
Soverom
2
P-ROM
62.5 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Gamle Stadion - Nyere 3 roms nær sentrum med garasjeplass, stor uteplass, usjenert - LEDIG fra 01.07.2019!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Med base på Gamle Stadion har du kort vei til det meste. Nærbutikk, skole og et yrende folkeliv langs brygga. En rask sykkeltur unna ligger marka med fantastiske rekreasjonsmuligheter. Her bugner det av bær, gode fiskemuligheter og naturopplevelser. Et fristed for kropp og sinn, og en perfekt treningsarena. På Gamle Stadion er det fine solforhold og du bor i rolige og trygge omgivelser.

Barnehager og skoler

Det oppfordres til å søke på kommunens hjemmesider for mer informasjon om skoler og barnehager. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Nyere og tiltalende selveierleilighet med to soverom, beliggende på Gamle Stadion.

Leiligheten ligger i 1.etg, og har en åpen stue-/kjøkkenløsning og utgang til en stor og solrik terrasse. (32 kvm.) God kvalitet og lang levetid er satt i fokus. Det betyr kjøkken og
garderober fra Sigdal. Eikeparkett i alle boligrom, og flislagte gulv på vegger og bad. 

Tomten

Uteområdet består av hyggelige fellesarealer, gressplener, busker og lave trær skaper et lunt og trivelig miljø. I selve hjertet av den historiske gressmatta vil et 3800 m2 stort parkområde være avsatt til rekreasjon og felles samlingsplasser. Her kan både små og store utfolde seg i lek og andre aktiviteter.

Parkering

Det medfølger 1 stk garasjeplass i oppvarmet garasjekjeller. 

Standard

Planløsning:
1. etg.:
Gang, bad, 2 soverom, bod, åpen kjøkkenløsning og stue m/utg. til terrasse.
Bod og parkeringsplass i kjeller.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme knyttet til Fredrikstad Fjernvarme AS.  Individuell styring av hvert rom. Vannbåren gulvvarme i alle rom gir god komfortvarme, er miljøvennlig og gir lave strømutgifter. I tillegg leveres et balansert ventilasjonssystem med gjenvinning av forvarmet frisk luft.

Overtagelse

2458696

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Møblering etter avtale. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.40.500 ,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4860,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

I leien medfølger grunnpakke kabel-TV og Internett

I tillegg til husleien tilkommer á konto varmt vann og fjernvarme på kroner 600,- 

Strøm overføres på leietaker 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.