Grønvoll allé 42

 • Etasje
  4
 • Byggår
  1938
 • Primærrom
  20 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis

HELSFYR - Moderne og praktisk hybel - "Alt" inkludert i husleien - Ledig nå!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Hovet

Utleiemegler Krogsveen , avd. Løren
mobil 47237210
telefon 21007270

Send e-post
Bestill leievurdering
Ansvarlig megler: Thomas Gjerde Dideriksen

Komplett utleieoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Grønnvoll Allé 42!

Verdt å nevne:
- Strøm, internett, varmtvann og oppvarming er inkludert i leien.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon. 
- Vannbåren gulvvarme.
- 3,8kvm bad med varmekabler og vaskemaskin.
- Hvitevarer som: microovn, kombikjøleskap, ovn og platetopp. 
- Store vinduer sørger for rikelig med naturlig belysning.
- Hybelen deler inngang på 2,8 kvm med naboleiligheten. 
- Bod på 5kvm som deles med naboleiligheten.
- 4.etg med heisadkomst.

Eiendommen

Grønvoll allé 42, 0661 OSLO
Gårdsnummer 130, bruksnummer 139, seksjonsnummer 37, kommunenummer 301

Utleier

Khoi Duy Nguyen

Beliggenhet

Bydelen er under stor utvikling og vil i de neste årene markere seg som et attraktivt og sentralt område for både bolig og næring. 
Bygningene er en del av utviklingshistorien til det tidligere industriområdet rundt Grønvold fyrstikkfabrikk og gård, og dets ekspansjon med en varighet på nærmere 100 år, og har dermed lokal miljø- og identitetsskapende verdi.

Av servicetilbud i nærheten finner man søndagsåpen Joker, Rema 1000, Kiwi og Fyrstikktorget med sitt varierte utvalg. Ved Fyrstikktorget finner man blant annet Baker Hansen, restaurant, Posten, fysioterapeut, blomsterforretning, Apotek, frisør m.m. 

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, t-bane og flybuss. Gangavstand til Helsfyr t-bane og busstasjon (linje 1,2,3,4), og linje 5 fra Hasle. 

Ensjø befinner seg også i nærområdet og er i rivende utvikling med utbygging av leiligheter og infrastruktur. Her går det også T-bane med 4 linjer. Gode tilbud i form av Yoga, Fresh Fitness, fastleger, gastropub, Bakeri, Veterinær/dyresykehus og Spar finner du på Ensjø. 

I umiddelbar nærhet ligger Hovin med Hovindammen, perfekt for den som ønsker seg et område med grønne lunger, med sitt rike fugleliv, omkringliggende gangstier og sittebenker. Det er også kort vei til lekeplasser, treningssenter, fotballbaner og et godt utvalg av restauranter og kaféer. På Malerhaugen finnes en flott lekeplass, byttebod og bordtennisbord. Det arrangeres også flere nabolagsarrangementer her. Ønsker du å rusle en tur, er Tøyenparken like flott sommer som vinter. Koselige Kampen er også kun noen minutter unna. Kampen kan fks. by på Kampen Økologiske Barnebondegård som huser små og store dyr, vaffelbod og sittegrupper.

På Hasle, som også er i gangavstand fra leiligheten finner du Hasle Torg med blant annet Vinmonopol, treningssenter (SATS), frisør, apotek og blomsterforretning. 

Bydelen er under stor utvikling og vil i de neste årene markere seg som et attraktivt og sentralt område for både bolig og næring. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Entrè:
Entre med plass til sko og yttertøy.

Kjøkken: 
Fint og praktisk kjøkken med inkludert moderne hvitevarer

Stue/soverom: 
Romslig stue/soverom med plass til sofa og seng, stort garderobeskap medfølger også.

Bad: 
Delikat bad med vask med servantskap, vegghengt toalett, dusjhjørne, vaskemaskin og varme i gulvet. 

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr28.800,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.456,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0003/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.213

Dato

Sist oppdatert: 16. februar 2021 kl. 17:20

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Ansvarlig megler: Thomas Gjerde Dideriksen
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Robert Hovet
Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Hovet

Telefon
Mobil 47237210
Send epost

Lurer du på noe

Robert svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.