Tjuvholmen allé 4, leil. 22-5-5

Månedsleie

14 500 kr

 • Etasje
  5
 • Byggår
  2007
 • Soverom
  1
 • Primærrom
  31 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn C

TJUVHOLMEN- Lys, lekker og arealeffektiv 2-roms leilighet til leie på vakre Tjuvholmen. Solrik balkong- fullt møblert- felles takterrasse med fjordutsikt!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Utleiemegler Krogsveen , avd Aker Brygge / Tjuvholmen
mobil 41413693
telefon 21007283

Send e-post
Bestill leievurdering
Ansvarlig megler: Reinulf Aasen

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Tjuvholmen allé 4, leil. 22-5-5, 0252 OSLO
Gårdsnummer 210, bruksnummer 33, seksjonsnummer 23, kommunenummer 301

Utleier

Khalid Mohammad

Beliggenhet

Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) er i ferd med å gjøre Aker Brygge enda mer hyggelig, spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Innhold

Totalt bruksareal: 31 kvm
Totalt primærrom: 31 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Husleien inkluderer:
- Full møblering.
- Fjernvarme og varmtvann.
- Kabel-tv og internett (grunnpakke gjennom sameiets avtale med Telenor).
- Hvitevarer på kjøkken og bad. 

- Strømabonnement tegnes selv av leietaker.
- Mulighet for garasjeleie. Ta kontakt med megler dersom garasjeplass ønskes.

Standard

Velkommen til Tjuvholmen Alle 4- en lys, lekker og arealeffektiv leilighet på vakre Tjuvholmen. Boligen ligger i 5.etasje og er fullt møblert- perfekt for pendlere. Boligen kan blant annet by på; utgang til egen balkong, pen møblering og høy standard på all utstyr.

Standard: 
Leiligheten har gjennomgående god standard. Lyse innervegger, og parkett på gulv. Store vindusflater som slipper rikelig inn med naturlig lys. Gjennomført og godt utstyrt leilighet med preg av eksklusivitet.

Rom:
Entré
Entréen viser umiddelbart leilighetens moderne stil. Praktisk garderobe med skyvedører. God plass til oppbevaring.

Stue
Lys og luftig stue med store vindusflater. Stuen er pent møblert med både sofa- og spisegruppe. Utgang til svært pen balkong vendt mot hyggelig og rolig bakgård. 

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Gjennomgående moderne fronter på kjøkken, og god skapplass. Kjøkkenet er velutstyrt med alt du måtte trenge. Fryser bortgjemt i garderobeskap tilknyttet entréen- en smart og effektiv ordning.
Soverom
Romslig soverom med dobbeltseng. Integrert garderobeskap, og nattbord. Store vindusflater på soverom som gjør rommet luftig og lyst. 

Bad 
Delikat bad med dusj, veggmontert toalett og servant med underskap. Speil over servant. Elektrisk avtrekksvifte. 

Leierens vedlikeholdsplikt
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen samt snømåking på balkong.

Oppvarming

Fjernvarme. Varmekabler i gulv (bad).

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.45.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr.5.400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig 1.februar.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0217/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.20217

Dato

Sist oppdatert: 01. mars 2021 kl. 15:51

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Ansvarlig megler: Reinulf Aasen
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon
Mobil 41413693
Send epost

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.