Komplett utleieoppgave

Pilestredet Park 4

14 500 kr
43 m²
1 soverom
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
2 roms i Pilestredet Park - Meget attraktiv og stille beliggenhet. Fransk balkong. Felles takterrasse. Umøblert.
 • Månedsleie
  14 500 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  43 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Pilestredet Park 4. Dette er en lys og hyggelig 2-roms leilighet som ligger høyt og fritt i byggets 5. etasje med sentral og attraktiv beliggenhet i Pilestredet Park. Leiligheten har en lys og pen stue, et praktisk kjøkken med plass til spisebord, et romslig soverom, stort og pent bad med opplegg for vakskemaskin og en entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.
I stuen er det en fransk balkong som slipper inn mye sol på varme sommerdager samt at vinduene vender mot åpent fellesområde.
Fra leiligheten er det kort vei til bl.a. sentrum, St. Hanshaugen, Bislett og Majorstuen med alt kan kan ønske seg av servicetilbud og forretninger.
Leietaker tegner eget abonnement for strøm, varmt vann, fyring, tv og internett.
Langtidsleie - kontrakt signeres for minimum 15 mnd.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Pilestredet Park 4, 0176 OSLO
Gårdsnummer 208, bruksnummer 951, seksjonsnummer 86, kommunenummer 301

Innhold

Totalt bruksareal: 43 kvm
Totalt primærrom: 43 kvm
Bruksareal: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Standard

Megt pen leilighet med gjennomgående god standard på innredning og overflater. Leiligheten leies ut umøblert, men med hvitevarer på kjøkkenet.
Stue
Lys og hyggelig stue med store vindusflater som gir mye naturlig lys og skaper en luftig følelse. Utgang til fransk balkong. Stuen har plass til både sofagruppe og spisebord.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med fronter i laminat og finer med mye skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap/fryser. Laminat benkeplate med stålbeslag og kum. Plate mellom benk og overskap. Avtrekksvifte. Ny komfyr med pyrolyse i 2017.
Soverom
Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og kommode. Stort garderobeskap med mye oppbevaringsplass.
Bad/wc
Flislagt bad med dusjløsning med skyvedør i glass, vegghengt wc, servant med underskap, overskap med speil og belysning. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger.
Gulv
Parkett i alle rom med unntak av badet som er flislagt.
Himling
Malte flater.
Vegger
Malte flater. Badet er flislagt.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme. Kostnad til fjernvarme og varmt vann betales akonto med kr. 254 pr måned. Dette kommer i tillegg til husleien og avregnes en gang pr. år. Ved overforbruk vil leietaker måtte betale for dette.
Leietaker tegner eget abonnement for elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.06.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget populært boligområde midt på St. Hanshaugen. Beliggenheten er i skjæringspunktet mellom Majorstua, Sagene, Grünerløkka og Sentrum. St. Hanshaugen kjennetegnes av sine mange sjarmerende, eksklusive spesialbutikker som delikatesseforretningen Gutta på Haugen, fiskebutikken Gutta fra Havet og helsekostbutikken Røtter, av mange regnet som Oslos økologiske mekka. Strøket har et godt utvalg av hyggelige kafeer, som Kaffebrenneriet, Java, Baker Hansen og Espresso House. Nyåpnede Rouleur fungerer som nabolagsbar på kveldstid. Her fins også mange kjente restauranter som Pascal, Schrøder, Smalhans, Kolonialen, Waldemars Café, Planet Bollywood, Sushi & Thaimat, Albertine Tandoori, Colletts Kafé & Bar, Gutta fra Calcutta og
Tranen med Åpent Bakeri. Frykt ikke kaloriene, dem kan man fort bli kvitt igjen takket være strøkets gode utvalg av treningsfasiliteter: SATS Bislett, Bislet bad, FitnessXpress og treningsparken på Haugen.
Nærområdet byr i tillegg på fotballbane, lekeplasser, tennisanlegg og svømmehall med spafasiliteter. Parken som har gitt navn til bydel St. Hanshaugen, regnes av mange som byens fineste og ligger bare noen hundre meter unna leiligheten. Den ble opparbeidet i 1850 og var den første parken Oslo kommune tok ansvaret for. Her er det ypperlige tur-, trim- og rekreasjonsmuligheter for små og store året rundt, med treningspark, andedam, mange benker å slappe av på, fjordutsikt og mye mer. Parken har sommerservering og en scene for gratiskonserter og utekino på de velkjente og populære parkkveldene.
Fra bygården går man ned til Karl Johans gate på 10 minutter. Det er ypperlig kollektivtilbud i alle retninger, med bussrutene 21 og 37 i umiddelbar nærhet. Disse tar deg enkelt og raskt til Stortorget, Oslo S, Solli plass, Aker Brygge, Sagene, Nydalen, Carl Berner og Helsfyr. Nærmeste trikkestopp er på Bislett, nærmeste T-banestasjon Stortinget. Med bil tar det fra St. Hanshaugen ca. 3 minutter til Bogstadveien, 5 minutter til Oslo S, 8 minutter til Nydalen og 35 minutter til Oslo lufthavn. Fra leiligheten er det kort gangavstand til en rekke andre dagligvareforretninger, som Rema og Kiwi. Det er apotek, frisørsalonger, parfymeri, bokhandel, kles- og skobutikk i umiddelbar nærhet. Nærmeste kjøpesenter er St. Hanshaugen Senter med postkontor, Giardini Hårdesign, Plantasjen og en velassortert Rema 1000.
Nærliggende Alexander Kiellands plass og Bislett kan begge skilte med vinmonopol og Coop Mega med ferskvaredisk. Herfra er veien kort til noen av byens mest attraktive handlegater, som Bogstadveien og Hegdehaugsveien, og til Grünerløkkas pulserende liv, med butikker, utesteder og trivelige Birkelunden. Det er også gangavstand til populære Vulkan, med Mathallen, konsertscene, barer, kafeer og restauranter. Høyskolesenteret på Bislett ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten. I gangavstand ligger også Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen og Universitetets bygninger i sentrum. Ullevål Sykehus ligger ca. 20 minutters gange fra leiligheten. Universitetet på Blindern og BI i Nydalen er lett tilgjengelige med offentlig transport.
Dette er en bolig med perfekt beliggenhet for den som vil bo svært sentralt og samtidig ha tilgang til flotte friluftsarealer og alle nødvendige fasiliteter.

Adkomst

Se kartskisse på www.finn.no.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4.055 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Det er felles takterrasse over Pilestredet Park 1 og 5.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Fra tid til annen er det muligheter for å leie parkeringsplass i kjelleren.

Økonomi

Betalingsbetingelser

1. husleie og depositum skal være innbetalt før innflytting.

Annen viktig informasjon

Utleier

Kai Agnar Finsnes og Suphawadee Pethawut Finsnes

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten er ledig fra 1. juni.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.43 500,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.06.21 og utløper: 31.05.24.
Langtidsleie. Minimum botid 15. mnd.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 15 mnd. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av utleier og er avtalt til:
Vederlag - fastpris: kr 18 125,-
pluss øvrige posterte vederlag.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0017/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2117

Dato

Sist oppdatert: 09. april 2021 kl. 12:12

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.