Komplett utleieoppgave

Welhavens gate 1B

56 m²
1 soverom
Velkommen til Welhavens gate 1c - romslig og lys 2-roms.
Velkommen til Welhavens gate 1c - romslig og lys 2-roms.
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
2 roms i Homansbyen - Romslig leilighet med meget sentral beliggenhet. Umøblert. Langtidsleie.
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1892
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i byggets 3. etg. Leiligheten har en meget god planløsning, med romslige rom og god takhøyde. Store vindusflater slipper inn mye lys. Boliggården ble pusset opp i 2005 og holder en gjennomgående god standard.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Welhavens gate 1B, 0166 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 209, bruksnummer 410, seksjonsnummer 8, ideell andel 1/1

Standard

Lys og pen leilighet med god takhøyde og praktisk planløsning.
Entré:
I det du kommer inn inngangsdøren møter en praktisk entré deg. Her er det stort garderobeskap til yttertøy og skotøy.
Stue:
Stuen er meget romslig og er i åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord i tillegg til salongmøblement. Store vinduer med brede vinduskarmer.
Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med malte fronter i tre, laminert benkeplate med nedfelt stålkum. Integrerte hvitevarer med ventilator med kullfilter.
Soverom:
Meget romslig soverom med godt med garderobeskap. Soverommet vender inn mot rolig bakgård. I tilknytning til soverommet er det en innvendig bod som kan benyttes som walk-in garderobe.
Bad/wc:
Romslig og pent bad med fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulvet. Vaskemaskin og tørketrommel følger med leieforholdet. Servantskap med nedfelt vask. Speil med belysning. Det er downlights i himlingen.
Gulv:
Mørk, lekker parkett i hele leiligheten. På badet er det fliser.
Himling:
Malte flater. Det er downlights i entreen og på badet.
Vegger:
Malte flater i hele leiligheten med unntak av badet som er flislagt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på baderomsgulvet.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentralt beliggende i Homansbyen/Holbergs plass i tradisjonell klassisk boliggård i kvartalbebyggelse.
Leiligheten ligger sentrumsnært i et veletablert område med bolig- og næringsgårder. Sentralt på alle måter med gangavstand til Sentrum, Aker Brygge, Solli Plass, Bislett og Frognerparken. Kort vei til alt av butikker, forretninger, dagligvarehandel, post, bank, apotek, vinmonopol m.m. Flere treningssentre i området som Sats på Bislett og Fitness Xpress i Pilestredet.
Fine tur- og friområder med Slottsparken i nabolaget samt kort vei til Frognerkilen og Frognerparken.
God offentlig kommunikasjon både buss- og trikkeforbindelser i umiddelbar nærhet (trikk i Welhavens gate). T-bane, tog og flytog fra Nationaltheateret, innen gangavstand.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 391 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Stenlagt bakgård med sykkelparkering og avfallshåndtering.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Økonomi

Betalingsbetingelser

1.husleie og depositum skal være innbetalt før innflytting.

Annen viktig informasjon

Utleier

Welhavensgate 1 AS

Informasjon om husleie

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv - Get /Telia
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Internett
- innboforsikring
Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.43.500,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.01.22 og utløper: 31.02.25
Langtidsleie. Minimum botid 15 mnd.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 15 mnd. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0085/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2185

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2021 kl. 22:02
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █