Komplett utleieoppgave

Folke Bernadottes gate 20

11 500 kr
88 m²
3 soverom
Sonia Tajdus
Presenteres av
Sonia Tajdus
Jeløy - Stor 4 roms leilighet - Umøblert - Ledig omgående.
 • Månedsleie
  11 500 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1906
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  88 m²
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Barnevennlig område.
- To kjøkken, to wc og bad.
- Tre soverom.
- Umøblert.
- Parkeringsplass.
- Dyrehold etter nærmere avtale.
*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: Sonia.A.Tajdus@Krogsveen.no

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Folke Bernadottes gate 20, 1511 MOSS
Gårdsnummer 1, bruksnummer 1043, seksjonsnummer 2, kommunenummer 3002

Innhold

Totalt bruttoareal: 95 kvm.
Totalt bruksareal: 88 kvm.
Totalt primærrom: 88 kvm.
Leiligheten er beliggende i boligens øvre etasje.
Leiligheten inneholder: Trapperom, gang, stue, 2 kjøkken, bad, 2 toalettrom, 3 soverom, kontor og ett oppbevaringsrom tilstøtende til hybelkjøkken.
I tillegg disponerer leietaker en bod i kjeller.

Standard

Stue:
Lys stue med god plass til å møblere med spiseavdeling og sofakrok.
Soverom:
Boligen har tre soverom, hvor av ett av disse brukes som kontor.
Rommet med beliggenhet syd har for lite lysareal og under 15 kubikk og tilfredsstiller ikke rom til varig opphold.
Toalettrom:
Leiligheten har to toalettrom med gulv monterte toaletter og servanter. Opplegg til vaskemaskin.
Bad:
Badet er enkelt innredet med dusjhjørne, servant, hvit servantskap og speil.
Kjøkken:
Leiligheten har to kjøkken med hvit kjøkkeninnredning. Oppvaskmaskin er inkludert i husleien.
Rom:
Tilstøtende til hybelkjøkkenet finner du et ekstra oppbevaringsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Folke Bernadottes gate 20 har en tilbaketrukket plassering inntil et større friområde i det veletablerte boligområdet mellom Torderød, Bellevue og Gimle på Jeløy. Dette er øyas mest sentrumsnære del, men oppleves likevel langt fra bymessig. Det nærmeste nabolaget består hovedsakelig av frittliggende småhusbebyggelse og mindre, lite trafikkerte adkomstveier som bidrar til et barnevennlig miljø.
Nærhet til både barnehage og skoler på samtlige trinn er spesielt praktisk for en familie med småbarn. Ramberg skole med trinn fra 1. til 7. og SFO er omlag kilometeren unna, det samme er Hoppern skole med ungdomstrinn. Skoleveien til begge kan i stor grad legges via boligområdets interne gater.
Hverdagslige innkjøp kan du gjennomføre ved dagligvareforretningene i nærområdet som alle er enkle å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Et bredere utvalg av forretninger finner du i sentrumskjernen, deriblant kjøpesenter med flere titalls butikker. Til sentrum er det reell gangavstand, og underveis passerer du området Kanalen med idyllisk park, sandstranden Sjøbadet og byens bryggepromenade som yrer av liv sommerstid.
Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge blant hyppige avganger mot Oslo, reisetiden til Oslo S er i dag fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen planlegges imidlertid ny reisetid på kun halvtimen.
Når du bor på Jeløy kan du legge treningsturene i vakker natur, gjerne på Kyststien langs vannet rundt Framnes til Alby og det unike naturvernlandskapet på Søndre Jeløy. Her ligger også Alby Gård med Galleri F15 og kaféen med den velkjente Albykringlen og sitteplasser utendørs i sesong. Tar du turen opp i høyden til Rambergåsen, opplever du Jeløys beste utsikt. Omkring på øyen finner du ellers et stort antall fine badesteder samt flere småbåthavner.

Parkering

To parkeringsplasser på eiendommens tomt.

Annen viktig informasjon

Utleier

Anupama Akkireddi og Venkata Praveena Trinadha Naga Chandra Srikanth Bojja

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 39 000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 680,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0406/20
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.20406

Dato

Sist oppdatert: 07. april 2021 kl. 15:09

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █