Berget 15

Leie mnd.

19 900 kr

Etasje
3
Byggeår
1998
Soverom
4
P-ROM
188 m²
Tomteareal
926 m²
Type
Enebolig med utleiedel
Fasiliteter
Garasje Veranda

Vinterbro - Sjarmerende enebolig med 4 soverom over 3 plan. Flott utsikt og barnevennlig beliggenhet. Ledig 01.08.19

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Berget 15!

Kort fortalt:
- Meget sjarmerende enebolig
- Bolig over 3 plan med 4 soverom
- Delikat kjøkken med hvitevarer
- Solrike uteplasser
- Fin balkong med flott utsikt
- Carport og gode parkeringsmuligheter
- Rolig og barnevennlig område
- Flotte turmuligheter i nærheten
- Ledig fra 01.08.2019

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment!

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en helt unik beliggenhet på en høyde med meget gode solforhold og fantastisk utsikt over omegn. Meget barnevennlig, innerst i blindvei, hvor barna kan leke og sykle trygt i gaten og nabolaget forøvrig. 

Nordby er kjent for godt idrettsmiljø med håndball, fotball, kunstgressbane, svømmehall, ridesenter mv. Alle disse aktivitetene finnes innen gangavstand fra boligen. Ca. 7-8 min med bil til nærmeste golfbane.

Flotte turområder i umiddelbar nærhet med merkede turstier og skiløyper. Badeplassen ved Breivoll er et populært utfartssted for barnefamilier, og ligger kun en kort sykkeltur unna. Her er det store områder med gressplener, badestrand og svaberg. Marina ved innkjøringen til Breivoll.

Få min. med bil til Vinterbro kjøpesenter. Senteret har en rekke flotte forretninger, Vinmonopol, spisesteder og øvrig servicetilbud. Gangavstand til bussholdeplass med meget god forbindelse til Oslo. Reisetid til Oslo ca. 20 min

Veibeskrivelse

Fra rundkjøringen ved Vinterbrosenteret følger du Nessetveien FV 156 retning Nesodden og tar første vei til venstre som er Toveien. Kjør oppover Toveien til rundkjøring hvor du tar til høyre på Ileveien. Etter kort distanse på Ileveien svinger du høyre på Øvreveien og så første til venstre på Berget.

Barnehager og skoler

Få min. gange til nærmeste barnehage og kortgangavstand til Nordby barne- og ungdomsskole. Forøvrig er det 4 barnehager til på Vinterbro.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 197 kvm
Totalt primærrom: 188 kvm

Arealene er estimerte og kan fravike noe. 

Tomten

Pen og frodig tomt, med gressplen og uteplass med paviliong. God plass til utemøbler. 

Parkering

Dobbel carport med asfaltert dekke. Saltaket tekket med torv. Det er videre p-plass til flere biler på tomten.

Standard

En unik eiendom hvor boligen er spesielt tilpasset terrenget. Boligen har en meget god arealutnyttelse og spennende planløsning over tre plan Det er gjort et bevisst valg hvor man har benyttet tidsriktige, sunne naturmaterialer såvel ute som inne. Dette sammen med den flotte utsikten, gir en god følelse av nærhet til naturen.

Gang:
Romslig hall med marmorfliser på gulv. Garderobeskap med god plass og gulvvarme. 

Stue:
Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Utgang til solrik balkong med flott utsikt. 

Spisestue: 
Delvis åpen løsning mot stuen. God plass til spisegruppe. 

Kjøkken:
Praktisk kjøkken med inkluderte hvitevarer. God benkeplass og skapplass. Det er også vaskerom/bod på innsiden av kjøkkenet.

Soverom:
Boligen har 3 soverom i underetasjen og ett soverom i øvre etasje. 

Baderom: 
Delikat og nyere baderom med Wc, dusjhjørne, badekar og servant med skap. 

Hems/loftstue: 
Ekstra stue i boligens øverste etasje. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Tilknyttet boligen er også to hybel-leiligheter som er leid ut. En av disse har egen strømmåler, der leietaker betaler 500,-/mnd. fast til hovedelen. Dette kan avregnes årlig. Den andre hybelen har ikke egen måler, så det estimerte strømforbruket på kr. 500,-/mnd.  betales til hoveddelen,- Det vil ikke være avregning på denne delen. Ta kontakt med megler for mer informasjon eller eventuelle spørsmål. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 59.700-. evt. leiegaranti kr. 7920-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.2019 og utløper: 31.08.2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

 Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.