Grefsen

Betzy Kjelsbergvei 11

Leie mnd.

16 000 kr

Etasje
2
Byggeår
1959
Soverom
2
P-ROM
66 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Lys og moderne 3-roms med solrik balkong. Fyring og varmt vann ink.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Betzy Kjelsbergvei 11, 0486 Oslo
Gnr. 77, bnr. 160, fnr.  i Oslo kommune.
Andelsnr.35 ,
Lillo Terrasse Borettslag, org.nr. 948308290

Områdebeskrivelse

Meget sentral, men også barnevennlig område med skoler,
barnehager og fine parkområder i nærheten.  Det er gode muligheter for utendørsaktiviteter i nærområdet, samtidig som at alle byens fasiliteter er lett tilgjengelig. Kort avstand til Grefsenkollen, Maridalen og marka med gode ski- og turmuligheter. Rett i nærheten ligger Akerselva som er et flott utgangspunkt for turen enten om du ønsker å gå nordover langsmed elva opp til Maridalsvannet og marka, eller om du velger å ta turen sørover ned mot Nydalen, Sagene og sentrum. Flere flotte badeplasser langs elva.

Nydalen har hatt en voldsom vekst de senere året og er et av byens mest spennende områder. I dag ligger BI, Nydalen Videregående skole, Fernanda Nissen skole og mange arbeidsplasser her. Torgbygget er blitt et fint nærsenter med butikker, kafeer, restauranter, T-banestasjon og mellom Storo og Nydalen åpnet norges støreste kino, Odeon, i mars 2018. Storo Storsenter er også like i nærheten og dette er pr. dags dato hovedstadens største kjøpesenter med over 130 butikker som dekker de fleste behov. 

Grefsen barneskole ligger i Kapellveien rett bak borettslaget. Skolen ble renovert og påbygget i 2014, og det ble bygget en flerbrukshall og kunstgressbane som stod ferdig samtidig. 

Det er også gangavstand til alt du trenger av offentlig kommunikasjon. Buss og flybuss langs Ring 3, T-bane fra Nydalen og Storo. Kort gangavstand til Nydalen togstasjon, hvor du bl.a. kan ta toget rett inn i marka.

En god nærbutikk, nye REMA1000, er nærmest rett utenfor døren for leiligheten.

Dette er en perfekt leilighet for den som ønsker kort vei til marka og skoler, men som samtidig vil ha byen lett tilgjengelig.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjelleren*.
(Dette avhenger av om boligen overtas møblert som den er eller om utleier må oppbevare en del av sine møbler i boden). 

*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Parkering

Borettslaget har 90 garasjeplasser som fordeles etter ventelister. I tilegg er det 30 parkerinsplasser reservert borettslagets beboere og gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Fin og lys 3-roms med solrik balkong. Leiligheten er arealeffektiv og velfungerende og har i tillegg utrolig gode lysforhold. 

Entre:
Lys og praktisk entre med mulighet for avsett av klær og sko. 

Stue:
Hyggelig stue med fin innredning og hyggelig sofaavdeling. Fra stuen har du også utgang til balkong. 

Balkong: 
Vestvendt balkong med flott utsikt! Her har du en mindre spiseplass samt plass til diverse. Utsikten herfra blir du aldri lei av!

Kjøkken:
Lyst kjøkken med god benke- og lagringsplass. Her har du også en hyggelig spiseplass med hyggelig utsikt. 

Bad:
Fint bad med dusj, speilskap og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Utleier har selv brukt borettslagets fellesvaskeri, som fungerer optimalt, men muligheten for egen vaskemaskin foreligger.

Soverom 1:
Romslig hovedsoverom med dobbeltseng og stor walk-inn garderope i mellomgangen til soverommet.

Soverom 2:
Ett litt mindre soverom som kan brukes til gjestesoverom, barnerom eller arbeidsrom. I dag er det innredet til kontor, men utleier kan tømme boligen dersom en leier ønsker ekstra soverom.

Oppvarming

Boligen varmes opp av radiatorer tilknyttet sentralfyr. Varmekabler på bad. 

Overtagelse

2458750

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Boligen leies ut møblert/umøblert. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 46.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.580,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien inneholder:
- Fyring
- Varmt vann

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.