Nannestad

Bevervegen 17

Leie mnd.

15 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1975
Soverom
3
P-ROM
100 m²
Tomteareal
1251 m²
Type
Enebolig - Frittliggende
Fasiliteter
Garasje Veranda

Hyggelig enebolig med 3 soverom - Stor og solrik tomt - Garasje - Hvitevarer - Nærhet til skole og bhg!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Bevervegen 17, 2030 Nannestad
Gnr. 27, bnr. 440 i Nannestad kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i ett attraktivt, etablert, og meget barnevennlig boligområde på Preståsen i Nannestad. Det er nærhet til Preståsen barneskole og barnehage, og det er gang/sykkel avstand til ungdomsskole og videregående. Det er kort vei til Nannestad sentrum med dagligvarebutikk, apotek, vinmonopol, blomsterforretning, legekontor, idrettshall, treningssenter, kunstgressbane, biblioteket, kommunehuset og lensmannskontor. 

Eiendommen ligger solrikt til med fin beliggenhet på feltet, og det er kort avstand til flotte tur- og friluftsområder. Romeriksåsen og Nordåsen byr på Romerikes beste friluftsområder både sommer og vinter! For tur og frilufts-interesserte er det gode muligheter for turgåing, fiske, bading og friluftsliv. Nordåsen skistadion i Maura tilbyr lysløype og godt skiløypenett, og Nannestad Skisenter/Åslia for alpint og snowboard ligger kun 8 min. kjøring med bil fra eiendommen.

Det er kun ca. 15 min. med bil til Jessheim som har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.  

Nærmeste bussholdeplass ligger i Bevervegen ca. 300 m fra boligen, hvor det er bussforbindelser til Nannestad, Oslo Lufthavn, Jessheim og Oslo. 

Avstand med bil:
OSL Gardermoen ca. 10 min. 
Oslo sentrum ca. 40 min.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 140 kvm
Totalt primærrom: 140 kvm

Boligen inneholder: Gang, bad, 3 soverom, kjøkken, spistestue og stue. Leietaker disponerer venste del av garasje. 

Arealet er ikke målt opp og beror på antagelser. Det kan være avvike fra faktisk areal. Det foreligger ingen annen dokumentasjon på dette. 

Tomten

Tomten er på 1251 m2. Den er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og trær. 

Parkering

Boligen har en tilhørende dobbelgarasje hvor utleier kan benytte seg av høyre del. Det er billoppstillingsplasser på gårdsplassen. 

Standard

Bevervegen 17 er en attraktiv og svært innholdsrik leilighet med stor tomt og gode solforhold. Leiligheten er beliggende i et rolig nabolag med pene omgivelser. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning, fordelt over et plan av god størrelse. 

Verdt å merke seg:
- Vaskerom
- Peis
- Integrerte  hvitevarer
- Terrasse
- Stor tomt
- En garasjeplass
- Godt med biloppstillingsplasser
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Entre:
Når man kommer frem til eneboligen blir man ønsket velkommen av et hyggelig overbygd inngangsparti. Videre inn i boligen blir man møtt av en innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene.

Bad:
Romslig og lyst bad med flislagte gulv og vegger. Det inneholder dusj med glassvegger, toalett, speil, servant og oppbevaringsløsninger. 

Stue:
Romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. I stuen er det peis som skaper ekstra hygge på vinterstid og kalde høstkvelder. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Fra stuen er det adkomst til en terrasse med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i usjenerte omgivelser. 

Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Innredningen har mørke profilerte trefronter med grå laminat benkeplate. På kjøkkenet medfølger stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er kort vei til spisestuen som passer perfekt som familiens samlingspunkt. 

Soverom:
Boligen har 3 praktiske soverom med plass til seng og oppbevaringsløsninger. På et av soverom har du innebygd garderobeløsning. Soverommene ligger praktisk til med enkel adkomst til badet. 

Vaskerom:
Innenfor kjøkken finner du et praktisk vaskerom. Videre har du ekstra kjøleskap og utslagsvask. Vaskemaskinen og kjøleskapet medfølger leieforholdet. 

Tomten:
Tomten er stort sett flat, beplantet med gressplen, beplantning, blomsterbed prydbusker og trær. Det er parkering i høyre del av garasje ellers godt med biloppstillingsplasser på tomten. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Oppvarming

Eletrisk oppvarming via panelovner.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

I husleien inkluderes følgende:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Offentlige avgifter
- Hvitevarer: Kjøleskap/frys, ovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap på vaskerommet.  

I husleies inkluderes ikke følgende:
- Strøm
- Internett
- TV

Leietaker må tegne et strømabonoment.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: november 2019 og utløper: november 2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre
Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.