Sentrum

Bidenkaps gate 2

Leie mnd.

22 500 kr

Etasje
4
Byggeår
1901
Soverom
2
P-ROM
108 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Unik 3-roms - 108 kvm. - 2 toalett - hvitevarer, internett, kabel-tv, v.vann inkl. - må sees!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Bidenkaps gate 2, 0165 Oslo
Gnr. 208, bnr. 58, snr. 12 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Attraktivt beliggende i populært boligstrøk på nedre St. Hanshaugen ved Pilestredet Park. Området kalles Meyerløkka og ligger meget sentralt til med gangavstand til alle de sentrale bydelene, og samtidig stille og rolig tilbaketrukket fra den travle byen rundt. Her finner du åpne og grønne byrom og gater med mye liv og rolig atmosfære.

Rundt hjørnet ligger dagligvarebutikker som holder åpent 7 dager i uken, samt spise- og serveringssteder med alt fra sushi til pizza. 5 min gange sørover ligger Karl Johan og alt sentrum kan by på av shopping, parker, restauranter og uteliv. Få minutter gange vestover ligger Frogner og Bogstadveien, samt Hegdehaugsveien og Bislett. Litt østover finner du Mathallen, Torggata og Grünerløkka med stort utvalg ferskvarehandler og gode spise- og utelivssteder. Området er også preget av flotte grøntområder og parker som St. Hanshaugparken, Slottsparken og nydelige Pilestredet Park. Ellers mange treningssenter i nærområdet.

Det er for øvrig kort vei til Høgskolen i Oslo og Akershus og Universitetet i Oslos jusstudium, Oslo katedralskole og Edvard Munch vgs. Øvrig gangavstand eller kort busstur unna til de høyere utdanningsinstitusjonene i Oslo som Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen m.fl. Meget godt kollektivtilbud med 37- bussen to kvartal unna som tar deg til Nydalen, Oslo S og Helsfyr hele døgnet. 3 min til Holbergs plass med en rekke trikker og 10 min gange til t- bane og flytog fra Nationaltheatret stasjon. Sjekk ruter.no for mer informasj

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 123 kvm
Totalt bruksareal: 108 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm

Boligen disponerer 1 bod. 

*Ved interesse eller ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: glenn.waldeland@krogsveen.no 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Unik tre-roms på hele 123 kvm. i bruttoareal og 108 kvm. i primærromsareal. Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning og her har man hele 60 kvm. å boltre seg på. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med utsikt over Oslo sentrum sine tak. På kjøkkenet har en alt av hvitevarer tilgjengelig, herunder integrert oppvaskmaskin, komfyr, koketopp og kjøleskap. Til venstre for kjøkkenet er det inngang til en bod og mellomgang som leder en videre til eget innvendig vaskerom hvor leietaker disponerer over vaskemaskin og tørketrommel. Det er et bad med toalett og atpåtil et separat toalett så her vil man ikke måtte vente i dokø!

Som om ikke det var nok er leiligheten gjennomgående med store vindusflater som gir et fantastisk inneklima. Vinduskarmene kan benyttes til å plassere grønne planter og dekorative gjenstander for ekstra hygge.

Leiligheten inneholder entré, stue/kjøkken, bad/wc, wc, soverom 1, soverom 2, mellomgang/bod, vaskerom og balkong. 


- Entré - 

Entréen ønsker deg velkommen og leder deg an til den store stuen. Fra entréen er det også inngang til begge soverommene samt bad og toalett. Her er det god plass til hensetting av sko og klær. Man kan også fint møblere med kommode e.l. 


- Stue / kjøkken - 

Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning til hverandre og arealet er på hele 60 kvm. Det betyr at man har enorme muligheter når det kommer til innredning - bare se på bildene for inspirasjon. Langs veggen i stuen er det bokhylle på hver side av vedovnen. Vedovnen kan benyttes for ekstra oppvarming og hygge i vinterhalvåret. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som gir sol mesteparten av dagen. Her sitter man også forholdsvis usjenert mtp. på innsyn fra naboer.

Det lekre Bulthaup-kjøkkenet har alt av hvitevarer; herunder integrert kjøleskap, komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Det er også en kjøkken-øy som man kan benytte som spiseplass eller ekstra arbeidsrom. Uansett er det også plass til egen spiseavdeling på kjøkkenet. 


- Bad / WC - 

På badet er det toalett og badekar med dusj. Under og ved siden av vasken er det skapplass til oppbevaring av småsaker og diverse. Det er et belyst speil på badet, i tillegg til et lite vindu som gir god utlufting og lys. 


- WC - 

Separat toalett ved siden av baderommet som gjør at man ikke trenger stå i dokø - fantastisk når man er flere om benet om morgenen. 


- Soverom 1 

Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og kommode, og leietaker disponerer her store garderobeskap. I tillegg er det på hovedsoverommet fransk balkong med doble dører som vender ut mot den støyfrie bakgården - deilig. 


- Soverom 2 - 

Det andre soverommet har vært benyttet som gjesterom og kontor, men også her er det god plass til dobbeltseng og kommode samt en liten kontorpult. 


- Mellomgang / Bod

Fra kjøkkenet er det inngang til en innvendig bod som leder videre til vaskerommet. I denne boden kan man fint oppbevare f.eks. tørrvarer og andre ting. 


- Vaskerom - 

På vaskerommet disponerer leietaker en vaskemaskin og tørketrommel. 

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 67.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.100,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien inneholder:
- Varmtvamm
- Kabel-tv (grunnpakke)
- Internett (grunnpakke)
- Hvitevarer (kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel)

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.