Lommedalen

Blunkerudveien 19

Leie mnd.

10 000 kr

Byggeår
2019
Soverom
1
P-ROM
40 m²
Type
Eierleilighet

Nydelig nybygget 2 roms hybelleilighet

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Blunkerudveien 19, 1350 Lommedalen
Gnr. 112, bnr. 16, snr. 2 (hybel) i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Lommedalen er virkelig stedet å leve for deg som er aktiv og glad i natur og frisk luft. Her er det gangavstand til Spenst treningssenter med flotte treningslokaler, du har Marka "rett utforbi huset" med sine flotte tur-muligheter, det være seg på apostlenes hester, ski eller sykkel, det er svært kort vei til alpintsenteret i Krydsbybakken, du er nabo med Bærum Golfklubb og det finnes flere ridesentre i nærområdet. Sommerstid frister det idylliske Burudvann med sine deilige bademuligheter. 

Fra boligen er det kort kjørevei til nærbutikk og ca 3 km til Bærums Verk Handelssted som byr på butikker, utesteder, pizzeria, baker, hollandsk pannekakehus, og gourmetmat på vertshuset. Nærmeste Bussholdeplass er på Burudsveien ca. 700 meter unna. På Eineveien går Ekspressbuss til Oslo og bussforbindelse til Sandvika.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 42 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm

*Ved interesse, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no 

Tomten

Huset og hybelen er nyoppført, hvorfor eiendommen er omgitt av jord. Der vil bli sådd gress rundt eiendommen. Der er varmekabler i utvendig trapp, hvor forbruk til opptining bekostes av utleier. Dersom leier ønsker å ha varme i trappen hele vinteren må dette dekkes av leier selv med en avtalt ekstra kostnad.

Parkering

Der følger en parkeringsplass med i leieforholdet som vil bli anvist av utleier.

Standard

Hybelen er nybygget og ferdigstillt i 2019 og består av kvalitetsmaterialer i både kjøkken, bad, stue og soverom.

Boligen inneholder:

Entre:
Fin og lys entre, hvor utleier installerer garderobeløsning.

Kjøkken:
Flott kjøkken med integrerte hvitevarer og med åpen løsning til stue. Mellom stue og kjøkken har du plass til spiseseksjon.

Baderom:
Lys og fint baderom med opplegg til vaskemaskin. I tillegg vegghengt toalett og separat dusjsone.

Stue:
Godt med lys og fin plass til sofaavdeling. 

Soverom:
Fin størrelse, hvor utleier installere et klesskap i forkant til overtakelse.


Utleier bor selv i huset til hybelen og er utrolig trivelse mennesker, som setter pris på å få en hyggelig leietaker inn i boligen.

Oppvarming

Der er vannbåren varme i hele leiligheten som oppvarmes med strøm. Strømbruk kommer i tillegg til husleien.

Overtagelse

2458725

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Boligen leies ut umøblert, men med integrerte hvitevarer samt klesskap på soverom og garderope i entre.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 29.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.564,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

I tillegg til husleien kommer strøm samt evt. TV/internett.
Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.