Blystadlia

Blystadringen 6D

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
1
Byggeår
1977
Soverom
1
P-ROM
56 m²
Type
Andelsleilighet

Attraktiv 2-roms leilighet i høy 1.etasje. - Garasjeplass - Terrasse - God standard - Medfølger hvitevarer!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Blystadringen 6D, 2014 Blystadlia
Gnr. 103, bnr. 297 i Rælingen kommune.
Andelsnr. 134,
Blystadringen Borettslag, org.nr. 945 639 288

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Blystadlia, i Rælingen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, idrettsanlegg, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, svømmehall og badeplass m.m.

Blystadlia er omkranset av store skogs- og turområder, med turstier til bl.a. Bjønnåsen og Ramstadslottet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er ca. 15 min gange inn til Åmotdammen, som er en populær badeplass. Videre er det tur vei over til Marikollen idrettspark med hopp- og alpinbakke, lysløyper, skøytebane, samt en romslig kafeteria/varmestue.

Det er kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter/Triaden. Lillestrøm med butikker, restauranter, kino og andre by messige fasiliteter ligger også innen kort avstand.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Blystadlia bussholdeplass med avganger til Strømmen/Lillestrøm/Oslo, og ligger ca. 100m fra boligen. Med bil fra Blystadlia tar det ca. 7 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Areal er innhenter fra informasjon fra matrikkel, slik at arealene kan være noe unøyaktige. Det foreligger ingen annen dokumentasjon.

Leiligheten ligger i en høy 1. etasje.

Innhold
Entre, bad, 1 soverom, bod og stue med åpen løsning mot kjøkken. Fra stue er det utgang til balkong. Det medfølger også en garasjeplass i fellesgarasjekjeller. Av lagringsplass disponerer leiligheten en kjellerbod og et skap i tidligere kjølerom. Begge er beliggende på borettslagets fellesarealer.

Garasje nr. 134
Bod nr. 134

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i fellesgarasjeanlegg. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Blystadringen 6D er en attraktiv og morderne 2-roms leilighet beliggende i en høy 1.etasje. Leiligheten er beliggende i et rolig nabolag med pene omgivelser. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning. 

Verdt å merke seg:
- Pen og moderne leilighet
- Høy 1.etasje
- Garasjeplass
- Pent bad med gulvvarme
- Praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter 
- Romslige balkong
- "Alt" av hvitevarer medfølger 
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Entre: 
Innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen som vitner om moderne fargetoner. Entréen gir leiligheten et godt førsteinntrykk.

Bad:
Pent og romslig bad med varme i gulvet. Badet har et nedfelt dusjhjørne med svingbare og plassbesparende dører. Videre har badet et vegghengt toalett, en servant med skuffeseksjon, et speilskap med overlys og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskinen medfølger leieforholdet.

Soverom:
Soverommet er av god størrelse med lyse fargetoner. Det er plass til dobbeltseng og andre oppbevaringsmøbler. Fra soverommet har man tilgang til et praktisk walk-in-closet med mye plass til oppbevaring av klær og sko.

Stue/kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har lyse profilerte fronter med laminert benkeplate. Kjøkkenet har integrert stekeovn og induksjon platetopp. Det medfølger mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. 

Romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Fra stuen er det adkomst til en balkong med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i usjenerte omgivelser. 

Bod og garasje:
Det medfølger en garasjeplass i fellesanlegg. Av lagringsplass disponerer leiligheten en kjellerbod og et skap i tidligere kjølerom. Begge er beliggende på borettslagets fellesarealer.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og varmekabler i gulvet på badet.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Det medfølger i husleien:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Intrigerte hvitevarer på kjøkkenet: Stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, kjøleskap/frys, oppvaskmaskin. 
- Vaskemaskin på badet

Det medfølger ikke i husleien:
- Strøm
- Grunnpakke kabel-tv og internett

Leiligheten har egen strømmåler.


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34.500,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.11.2019 og utløper: 01.11.2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.