Bråtenveien 6 B

Leie mnd.

16 000 kr

Byggeår
2005
Soverom
3
P-ROM
195 m²
Tomteareal
402.9 m²
Type
Halvpart vertikaldelt bolig
Fasiliteter
Garasje Veranda

FETSUND: Flott tomannsbolig m/sentral beliggenhet*3 soverom*Barnevennlig*P-plasser *Hage

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Bråtenveien 6 B, 1900 Fetsund
Gnr. 30, bnr. 25, snr.  2 i Fet kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen har flott beliggenhet i landlige omgivelser, inne på et nyetablert boligfelt på Roven i Fet kommune, ca 5 km fra Fetsund sentrum.Meget barnevennlig bomiljø med mange barn. Selve boligen ligger opp til landbruksareal og skog, i svært barnevennlige omgivelser. Det er flotte rekreasjonsmuligheter langs Glomma og ved Fetsund lenser med muligheter for fiske og båtaktiviteter. Kort vei til tur- og skiterreng på Gullsmedåsen og badevann med mulighet for båt og fiske på Varsjøen (2 km).  Skianlegg, lysløype, badeplass ved Valstjern. Det er aktivt idrettslag og flere idrettsanlegg i Fet. Nært til offentlig kommunikasjoner med buss(Fråstad ca 1 km) eller tog(svingen ca 2,5 km). Barnehage i nærområdet. Samt skolebussen stopper rett utenfor.

Kollektiv:
Nærmeste busstopp heter Gran, her kommer man seg til Lillestrøm terminal på ca minutter. Med tog kan kan ta toget fra Svingen, her bruker man kun ca 22 minutter til Oslo sentralstasjon og ca 10 minutter til Lillestrøm stasjon.

Barnehager og skoler

Riddersand skole (1-7 kl.) 4 km
Hovinhøgda skole (1-7 kl.) 5.9 km
Garderåsen skole (1-7 kl.) 7.6 km
Østersund ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Sørumsand videregående skole 6.9 km
Lillestrøm videregående skole 12.1 km
Engebakken familiebarnehage (0-5 år) 1.1 km
Ramstadskogen barnehage (0-6 år) 2 km
Østersund barnehage 3.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal:214
Totalt bruksareal: 200 kvm
Totalt primærrom: 195 kvm

Innhold:
1.etasje:Gang, bad, stue, kjøkken med utgang til terrasse og hage.
2. etasje: Gang, 3 soverom og bad.
Underetasje: Trapperom og vaskerom.

Det er utleiedel i kjelleren som ikke medfølger, på 48 kvm.

Diverse: 
Årlig strømbruk er ca 25 000,- Kvh i året.

Det er aralm i boligen, men denne medfølge ikke i husleien.

Halvdel av garasje disponerer utleier selv, slik at denne medfølger ikke leieforholdet

Tomten

Eiet tomt 402,9 kvm
Pent opparbeidet hage med plen og annen beplatningen. Gruset gårdplass.

Gårdsplass deles med den andre halvpart av tomannsboligen. Her må det tas hensyn til de andre beborene.

Parkering

- Det medfølger 2-3 biloppstillingsplasser utenfor boligen.
- Utleiedelen i kjeller har fast plass, slik det må påses at denne ikke benyttes.

Standard

STANDARD:
Velkommen til denne pene vertikaldelte tomannsboligen. Boligen består av flotte og store rom og fremstår som innbydende og moderne. 
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Boligen holder gjennomgående bra standard! 

Entrè:
Det første som møter deg er en stor entrè med god plass til å henge fra seg ytterklær og sko. Her er det varme i gulvet.

Kjøkken / Stue
Boligen har en delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue, hvor det er godt med store vindusoverflater. Dette gir en romslig og luftig romfølelse.

Boligen har et stort kjøkken som holder god standard, hvor det ergod plass til å lage mat. Kjøkkenet består av profilerte fronter, integrerte hvitevarer samt fliser over og under benk. Kjøkkenet har godt med skapplass og har downlights i tak.  På kjøkkenet finner du også en praktisk kjøkkenøy som gir ekstra benkeplass, samtidig som den fint fungerer som et kjøkkenbord. Rett ved kjøkkenet er i tillegg god plass til et større spisebord med plass til hele familien.

Åpen og lys stue som får inn godt med lys og har god plass til sittegruppe og bord.  Fra stuen er det utgang til solrik terrasse med god plass til utebord og stoler. Her kan man samle hele familien for koselige måltider.

Soverom
Boligen har 3 soverom hvor alle ligger i andre etasje. Rommene er lyse og innbydende og har god plass til stor seng, skap og skrivebord. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe.

Bad:
Boligen byr på 2 bad hvor det er plassert ett i hver etasje. Badet i første etasje har inngang fra entrèen og fremstår som innbydende. Her er det toalett, dusj og servant. Badet har lyse og moderne fliser, downlights og varme i gulv. Bad i andre etasje byr på lekre fliser, dusjnisje med flislagt vegg, innebygget badekar og servant. Her er det varmekabler og god plass. 

Vaskerom:
I underetasjen finner du et romslig og praktisk vaskerim, som er innredet lys innredning som gir både skap- og benkeplass.

Oppvarming

- Det er vannbårn varme i hele første etasje.
- Gulvvarme i gulv på badet i andre etasje.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Boligen er radonmålt. Rapport utleveres på forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 51 000,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Boligen leies ut møblert/delvis møblert. Dette kan avtales nærmere
- Integrerte hvitevarer på kjøkken ; Komfyr, micro og kjøleskap.
- Grunnpakke Internett & TV
- Alarm

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.