Breisjåveien 20 a

Leie mnd.

10 500 kr

Etasje
2
Byggeår
1940
P-ROM
22 m²
Type
Andelsleilighet

Sinsen - Praktisk 1-roms leilighet. Bredbånd inkludert. Perfekt pendle/student-bolig. Ledig fra 19.08.

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Breisjåveien 20 a!

Kort fortalt:
- Praktisk 1-roms leilighet med gode løsninger
- Gjennomgående god standard
- Pent kjøkken fra IKEA med integrerte hvitevarer
- Delikat flislagt baderom
- Bredbånd inkludert i husleien
- Gode kollektivforbindelser
- Kort veg til både UIO og BI med t-bane. 
- Ledig fra 19.08.19

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem? Kontakt megler ved å trykke "send melding" for å avtale visning. Send gjerne med en kort beskrivelse av deg/dere. Velkommen inn til en hyggelig visning!

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger flott til i et hyggelig og opparbeidet villa og flermannsboligstrøk. Dersom du ønsker sterktilknytning til byen har du Sinsen T-banestasjon, med flere t-banelinjer og trikk nr 17 og buss 31 & 33 ca 5 minutters gange fra leiligheten.

Det er et bredt utvalg av servicefasiliteter i nærområdet., med blant annet kort reise til Storo-senteret. Området er også sterkt knyttet til bydeler i vekst, da blant annet Lørenbyen og Nydalen. Lørenbyen kan by på en rekke fasiliteter som matbutikker, restauranter, treningssenter m.m. Alt dette finner du på Lørentorg - kun en rusletur unna leiligheten. I tillegg har du Grünerløkka og Tøyen som er anerkjente og ettertraktede områder for både unge og voksne.

Er du glad i å gå tur eller bare slappe av i parken? Fra Breisjåveien har man kort gange til fantastiske Torshovdalen - her er det grønne lunger så langt øyet kan se! Beveger du deg ned mot Sofienberg/Tøyen kommer du til Tøyenparken, her har du blant annet tøyenbadet. Botanisk Hage er å betrakte som en av Oslos fineste parker og ligger på Sofienberg/Tøyen- virkelig verdt et besøk. Populære Grünerløkka kan friste med blant annet Sofienbergparken og Birkelunden.

Veibeskrivelse

Adkomst via Lørenveien, ta deretter av på Breisjåveien. Besøk www.ruter.no for kollektivtransport. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 25 kvm
Totalt bruksareal: 22 kvm
Totalt primærrom: 22 kvm

Leiligheten inneholder: 
Entre, åpen stue/kjøkkenløsning og bad.

I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod.

Parkering

Borettslaget har 3 parkeringsplasser hvor "førstemann til mølla -prinsippet" gjelder.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Stue:
Lys 1-stavs på gulv, lyse vegger med en unik skillevegg, samt downlights i tak gir deg straks en god romfølelse. Den åpne løsningen mot kjøkkenavdelingen gjør leiligheten automatisk sosial. To store vindusflater vendt mot borettslagets hyggelig og frodige hage slipper inn godt med naturlig lys. Stuen har en smart løsning med naturlig plass til både sittegruppe og spiseplass. 

Kjøkken:
Ny kjøkkeninnredning fra Ikea. Kjøkkenet har hvite glatte fronter med svart benkeplate. Kjøkkenet er videre installert med komfyr, koketopp, integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. I tillegg har du rikelig med plass til oppbevaring da takhøyden kommer til sin nytte. Kjøkkendelen har også plass til et spisebord om ønskelig. Bredbånd er inkludert i husleien. Opplegg for kabel-tv.

Bad:
Badet er svært innbydende og har en tidsriktig standard. Badet inneholder dusjhjørnet, toalett, servant med god plass til oppbevaring, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.  Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 31.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.780,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.