Danmarks gate 35, H0201

Leie mnd.

24 000 kr

Etasje
2
Byggeår
1892
Soverom
4
P-ROM
80 m²
Type
Eierleilighet

Vålerenga - 5-roms leilighet - Perfekt for bokollektiv - Sentralt - Delvis møblert - Inkl. hvitevarer, kabel-tv og internett

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et idyllisk og attraktivt boligområde på Vålerenga i Oslo, like ved Vålerenga kirke og Jordal idrettspark. Området har en fin blanding av nyere bebyggelse, velholdte bygårder og eldre trehus. Fra boligen er det nærhet til alt av Oslos rike servicetilbud, samt få minutters gange til både barneskole og ungdomsskole. Området har også et godt utvalg av barnehager.

Området har et godt tilrettelagt kollektivtilbud. 37- bussen stopper noen minutters gange fra leiligheten, og går hele døgnet. 20 bussen går også hele døgnet fra Galgeberg til Skøyen. Nærmeste T-banestasjon er Ensjø, og ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten med linje 1, 2, 3 og 4. Flybuss fra Ensjø og Helsfyr med hyppige avganger til Gardermoen. Uansett om du vil til sentrum, til sjøen eller ut i marka vil du finne en buss eller bane som tar deg dit.

Ca. 500 meter fra boligen bygges det nye Jordal Amfi, som ferdigstilles i 2020. I tilknytning til dette finner du kunstgressbane, skøytehall, skatepark og en stor lekeplass.
Det er også kort vei til Tøyenbadet, samt til nye Intility Arena, Valle Hovin og Valhall Arena som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du også Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger. Smia kunstgalleri og kulturkafé ligger like i nærheten. Videre er det flotte turmuligheter i området med Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk have, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix (som også har post-i-butikk). Det er kort vei til flere gode spiseplasser i området som Galgen, Smia Galleri, samt pizza- og sushirestauranter.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 84,5 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm


2.etasje: entre,  stue, kjøkken, 4 soverom og bad.

Standard

Ideel 1/2 av en tomannsbolig med god planløsning, peis og god takhøyde. Leiligheten ligger i 2 etasje i et trehus på Vålerenga.

Kjøkken
Kjøkkenet har godt med skap-og benkeplass og er skjermet fra stuen. Alle hvitevarer medfølger.

Stue
Stor stue med bjelker og en  god takhøyde som gir en veldig fin romfølelse. Dette er et perfekt oppholdsrom. I stuen finner du også en peis som gir rikelig med varme på kalde vinterkvelder.

Soverom
Leiligheten har 4 romslige soverom. På alle 4 soverommene medfølger det garderobesskap.

Bad
Lyst og flislagt bad med dusjhjørne, vegghengt toalett, vaskemaskin og tørketrommel. 


Leietaker betaler kr 1.000,-  pr. måned for strøm.  

Overtagelse

2458662

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 72.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.640,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking av terrassen.
minusVis mindre
Kim Veisten
Eiendomsmeglerfullmektig

Kim Veisten

Telefon

Lurer du på noe

Kim svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.