Dronning Eufemias gate 22

Leie mnd.

15 500 kr

Etasje
8
Byggeår
2012
Soverom
1
P-ROM
38 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Barcode/Bjørvika - Pen og moderne 2-roms med balkong. Fyring, kabel-tv og bredbånd inkl. Ledig 01.02.20!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Dronning Eufemias Gate 22 på Barcode - Bo rett ved fjorden! Meget attraktiv og tiltalende 2-roms selveierleilighet fra 2013 med god intern beliggenhet i 8. etasje. Leiligheten har østvendt balkong. Beboerne disponerer også felles takterrasse med nydelig fjordutsikt og sol fra morgen til kveld.  Innvendig fremstår leiligheten som lys og luftig med gode materialvalg. Gjennomgående god standard på overflater, innredning og utstyr. Oppbevaringsplass i boligen og kjellerbod. Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika langs Barcode.

Ønsker du å komme på visning? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send e-post til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med en beskrivelse av deg/dere. 

Eiendommen

Dronning Eufemias gate 22, 0191 Oslo.
Gnr. 234, bnr. 117, snr. 43   i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

 Eufemias Hage kan du velge mellom bypuls og hvilepuls. Bygget ligger i hjertet av Bjørvika, mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo. Veien er kort, enten du vil ut med kajakk og sykkel, eller inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur i Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, avkobling i landets fremste kulturbygg - alt er i nærheten. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.

Areal og innholdsbeskrivelse

Leiligheten består av gang, soverom, stue/kjøkken og baderom. 

Totalt bruttoareal: 41 kvm.
Totalt bruksareal: 38 kvm.
Totalt primærrom: 38 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Gang: 
Heisadkomst fra bakkeplan til 8. etasje. Lys og fint inngangsparti med plass til å sette fra seg sko og yttertøy.

Stue: 
Store vindusflater og gode lysforhold i i leiligheten. God plass til både sofaløsning og spisegruppe. Grunnpakke kabel-tv og bredbånd fra GET  er inkludert i leien. 

Kjøkken: 
Meget pent og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvite fronter og benkeplate.

Soverom: 
Lunt og behagelig soverom med garderobeskap. Plass til dobbeltseng.

Baderom: 
Delikat og flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Servant med god skapplass, WC, vaskemaskin og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. 

Oppvarming

Oppvarming med sentralfyring. A-konto er inkludert i husleien. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Husleien inkluderer ikke strøm. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.46.500,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.580,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.02.2020 og utløper: 01.02.2023
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.