Eiksveien 64

Leie mnd.

12 400 kr

Etasje
3
Byggeår
1954
Soverom
1
P-ROM
50 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Østerås - Lekker og romslig 2-roms leil. m/balkong. Solrikt og med fjordgløtt.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Eiksveien 64, 1361 Østerås
Gnr. 34, bnr. 19, snr. 44 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger svært attraktivt og sentralt til på Østerås. Gangavstand til Østerås kjøpesenter og T-bane. Eiksveien 64 passer utmerket for folk i alle aldre. Her er det flotte grøntarealer og lekeplasser i umiddelbar nærhet. For de som er glad i naturen er det fine turløyper som fører helt opp til Fossum og videre inn i marka med flotte løyper både sommer som vinter er noe som området har å by på. Kort avstand til off. kommunikasjon med T-banestasjon på Østerås og buss fra Eiksveien og Østerås stasjon. Det er også et godt utvalg barnehager og skoler innenfor nær rekkevidde.

Nærmrådet byr på flere kjøpesentre, deriblant Østerås og Eiksmarka. Sistnevnte er under utbygging og vil stå ferdigbygd i år. Joker/søndagsåpen matbutikk og post i butikk ligger forøvrig i Eiksveien, kun noen få minutters gange fra leiligheten. For et bredere utvalg har man Meny på Østerås, samt CC-vest og Røa bare en kort kjøretur unna. Grini næringspark, med Møbelringen, Europris, Jysk, Italian House, Kid og Leos lekeland er alle å finne i gangavstand. 

Østerås Senter:
Ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 butikker/virksomheter, deriblant, Meny, Vinmonopol, lege, tannlege, sportsbutikk, cafè, Eiendomsmegler Krogsveen m.m. 

Eiksmarka senter: 
Senteret er under oppføring og vil etter planen bli ferdigstilt i 2018. Senteret vil etter planen romme bl.a. en stor og innholdsrik dagligvareforretning, bakeri/kafé, m.m.

For de treningsglade sjeler er nærområdet spekket med et godt utvalg av fritidsaktiviteter som f.eks. tennisbaner, Fresh fitness på Østerås, golfbaner på Haga og Grini, svømmehall på Røa/Elixia, samt volleyballbane utenfor Eikeli vgs. Eiksmarka/Fossum har gode fritidsaktiviteter og byr på bl.a. fotball på gressletta rett ovenfor Eiksmarka bibliotek, skiløyper med egen lysløype går fra Fossummarka og innover med milevis av preparerte løyper. Gode turmuligheter også på sommerstid med Østernvann som en skjult oase i Løvenskioldskogen. Hagabråten er et populært område for barnefamilier og blir mye brukt på vinterstid.

Barnehager og skoler

I henhold til Bærum kommunes hjemmeside om skolegrenser, sogner Eiksveien 64 til Eikeli barneskole. Skolen ligger ca. 1 km fra leiligheten. Eikeli barneskole ble bygget i 1962 og utvidet til en 21 klassers barneskole i 1996. Skolen ble igjen bygget ut i skoleåret 2011-12. Pr. skoleåret 2016 er det ca. 595 elever og 71 ansatte knyttet til skole og SFO. For øvrig også kort vei til Eiksmarka barneskole. 

Det er flere barnehager i nærområdet, hvor Eikmarka og Fururabben barnehage er de nærmeste. 

Østerås ungdomsskole ligger også i nærområdet, rett ved Østerås t-banestasjon. 

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:
Leilighet 50 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
3. etasje 50 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue, soverom. 

I tillegg disponerer boligen en loftsbod. (Loftsbod deles med eier, som har noen eiendeler i boden). 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.09.2017 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Store flotte, fellesarealer som er pent opparbeidet med gressplen, trær, beplantning og lekeplass. Asfalterte adkomstveier. 

Eiet tomt på 26.654 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet disponerer parkeringsplasser der plassene blir fordelt etter førstemann til mølla prinsippet.

Standard

Lys og arealeffektiv 2-roms leilighet meden god og fornuftig planløsning. Fra stuen er det utgang til veranda på ca. 8 kvm. som bl.a. byr på fint utsyn og fjordgløtt. Bad og kjøkkeninnredning pusset opp i 2009. Leiligheten ligger sentralt til på Østerås med det aller meste i gangavstand. Tur- og rekreasjonsområder er å finne rett nedenfor sameiet.

* Bad pusset opp i 2009
* Kjøkkeninnredning 2009
* Veranda på ca. 8 kvm. 
* Fint utsyn med fjordgløtt fra veranda
* 1 romslig soverom  
* 2 boder 
* Kort vei til buss og t-bane 
* Kort vei til turstier og marka 
* Østerås kjøpesenter har du i like nærhet 
* Flere barnehager i nærområdet 
* Opplegg for vaskemaskin på bad, samt mulighet for bruk av fellesvaskeri 

Entrè - romslig entrè med god oppbevaring:
Flislagt entrè med elektrisk gulvvarme. Skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaringsplass. Skoskap og kommode medfølger. 

Stuen - med utgang til balkong: 
Romslig stue med god plass til både spise- og sofaseksjon. Det medfølger sovesofa m/bord og stol, samt teppe. I tillegg medfølger spisestuen (som vist på bilder), samt bokhylle og kommode. Det er god belysning med bruk av downlights og innbydende farger på vegg. Den ene veggen i stuen er nylig malt. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 8 kvm. Et yndet sted på varme sommerdager! Utemøbler mefølger. 

Kjøkken - moderne kjøkken med adkomst fra stuen:
Pent og brukervennlig kjøkken med profilerte formpressede fronter og laminerte skapstammer. I følge eier var innredning ny i 2009. Det er benkeplater i laminat, samt oppvaskkum i stål. Av integrerte hvitevarer er det integrert stekeovn, mikro, keramisk koketopp og kjøl/frys. Det er opplegg for oppvaskmaskin i rommet og denne medfølger også. Ventilator med antatt kullfilter. 

Soverom - 1 romslig soverom:
Romslig soverom med garderobeskap. Soveromsveggene er nylig malt. seng på 120 cm medfølger. 

Bad - pusset opp i 2009:
Delikat bad som ble pusset opp i 2009. Det er plass til vaskemaskin som forøvrig medfølger ved utleie. Badet er innredet med  benkeskap med servant, vegghengt toalett, foldbare dusjdører i glass med dusjarmatur på vegg. 

Husleien inkluderer hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på bad, samt kabel-tv og internett (sameiets grunnpakke med Canal digital).

Strøm betales av leietaker. 

Oppvarming

Vannbåren varme til radiatorer basert på bergvarme, samt elektrisk gulvvarme i gang, bad og kjøkken.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458767

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.37.200,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.4.464,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra 01.10.2019 eller etter nærmere avtale. 
 
Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendig balkong skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkong.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.