Stabekk

Eilif dues vei 37

Leie mnd.

13 900 kr

Byggeår
1950
Soverom
3
P-ROM
125 m²
Tomteareal
262.9 m²
Type
Rekkehus
Fasiliteter
Garasje

Rekkehus til utleie - 140 kvm. - 3 soverom

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Eilif dues vei 37, 1368 Stabekk
Gnr. 14, bnr. 449 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt plassert på Stabekk i Bærum i et barnevennlig strøk. Det er kort vei til skoler og barnehager og til offentlig kommunikasjon som tog og buss. Det er ca. 2-3 minutters gange til nærmeste nærbutikk. Boligen ligger nærme sjøen og Fornebu, som har mange tur og rekreasjonsmuligheter. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 158 kvm
Totalt bruksareal: 140 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm

Standard

Rekkehuset inneholder en entré, stor stue, et kjøkken, 3 soverom, bad/WC, eget vaskerom og bod. Boligen er slitt, men dens innretninger fungerer som de skal. 

Oppvarming

Boligen har panelovner, peis i stuen og gulvvarme på badet. 

Overtagelse

2458688

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Boligen leies ut umøblert. 

Husleie

Husleien beløper seg til kr. 13 900,-. 

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 41.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.004,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.2019 og utløper: 31.07.2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.