Eilif Dues vei 41

Leie mnd.

12 900 kr

Byggeår
1950
Soverom
3
Tomteareal
296.5 m²
Type
Rekkehus

Stabekk - Enderekkehus over 3 plan med 3 soverom. Ledig omgående!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Eilif Dues vei 41, 1368 Stabekk
Gnr. 14, bnr. 447 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Hyggelig enderekkehus beliggende sentralt på Stabekk i Bærum. Kort vei til skoler og barnehager og til offentlig kommunikasjon som tog og buss. Kun 2-3 min. gange til nærbutikk. Nærhet til sjøen og Fornebu med rike tur-og rekreasjonsmuligheter.

Eilif Dues vei er er en  lite trafikkert blindvei, noe som bidrar til et trygt bomiljø for barnefamilier. Kort vei til flere skoler som Stabekk skole, Ringstabekk ungdomsskole og Oslo International School på Bekkestua. Flere barnehager i gangavstand fra boligen - den nærmeste er Skogtunet barnehage som ligger rett ved.  Tre min. gange til KIWI. To min. til "Ekeliveien" bussholdeplass, 8-10 min gange til alternative buss / tog forbindelser til Sandvika/ Oslo. Ekspressbuss i rushtiden. Kort vei til tog og Stabekk sentrum med mange servicetilbud. I nærområdet er det idrettsanlegg bl.a. fotball- / bandybane, nærhet til sjøen og Fornebulandet med fine tur og rekreasjonsområder, samt badeplasser.

Kun fem minutters kjøretur til Sandvika med alt av butikker og servicefunksjoner, samt Kalvøya / Kadettangen med bademuligheter, strender, grøntarealer og hyggelig brygge. Sandvika er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.
Uteområdet er noe støybelastet fra E-18. I tiden fremover vil komme til å være noe støy fra anleggsarbeider.

Statens vegvesen har et større, pågående prosjekt med å bygge tosidig sykkelfelt og fortau på sørsiden av Professor Kohts vei. I anleggsfasen vil Professor Kohts vei bli stengt for gjennomkjøring, men det vil være adkomst til eiendommene gjennom hele byggeperioden. Noe støy og støv må påregnes gjennom anleggsperioden. Det nye sykkelfeltet og fortauet skal etter planen være ferdig i løpet av 2020. Entreprenør Arne Olav Lund AS gjennomfører prosjektet på vegne av Statens vegvesen. Les mer om prosjektet: vegvesen.no/Fylkesveg/fv604profkohtsvei»

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 141 kvm

Standard

Velkommen inn til Eilif Dues vei 33  på Stabekk! Dette er et romslig og innholdsrikt enderekkehus over 3 plan. Boligen består av følgende: 

Stue: 
Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Stuen har store vindusflater, som sikrer godt lysinnslipp. Ildsted. Utgang til stor terrasse og egen hage på baksiden av boligen. 

Kjøkken: 
Eldre kjøkkeninnredning med godt med benke- og skapplass. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger så lenge de fungerer.

Soverom: 
Boligen har totalt 3 soverom beliggende i 2.etg, hvorav to av soverommene er av god størrelse. Oppbevaringsmuligheter.

Baderom: 
Boligen har ett flislagt baderom i 2.etg med dusjnisje, servant og WC.


Kjeller:
I kjelleren er det 3 disponible rom i kjeller med god plass til oppbevaring.


*** Ønsker du å komme på visning? Send gjerne en epost til: oystein.sannes@krogsveen.no med informasjon om deg/dere.

Overtagelse

2458669

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38 700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre
Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.