Vålerenga

Enebakkveien 34

Leie mnd.

16 000 kr

Etasje
1
Soverom
2
P-ROM
58 m²
Type
Andelsleilighet

Tre-roms - møblert - hvitevarer, internett, kabel-tv inkl. - sentral!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Enebakkveien 34, 0657 Oslo
Gnr. 232, bnr. 72 i Oslo kommune.
Andelsnr. 7 i Borettslaget Enebakkveien 34, org.nr. 959 019 959

Områdebeskrivelse

Boligen ligger skjermet til i en avgrenset og rolig gate med sjarmerende trehusbebyggelse og en rekke parkanlegg. Grøntområder som Middelalderparken, Svartdalsparken, Minneparken, Vannspeilet Ekebergssletta er innen gåavstand og Vålerenga parken med Vålerenga kirke på toppen av haugen er bokstavelig talt rundt hjørnet. På varme sommerdager kan man oppsøke Sørenga sjøbad og ta seg en dukkert.

Gamle Oslo og Grønland samt sentrum og Karl Johan er innen gåavstand fra boligen og hver av disse kan by på litt av hvert når det gjelder spisesteder, uteliv og shopping. 

Det er for øvrig også kort vei til en av Oslos nye bydeler - Kværnerbyen. 

Veibeskrivelse

Det er gode kollektivforbindelser i området og 18- og 19-trikken til Oslo S, Nationalteateret og Majorstuen samt busslinjene 37 og 20 i nærheten. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm
Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 58 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 romslig bod i kjeller. Det er også fellesbod til sykler og div. både i u.etg. og i uthus i bakgården. 

Parkering

Det er beboerparkering i området. Sone C - takstsone 2300.

Standard

Dette er en møblert tre-roms bolig i første etasje med god høyde under taket. Boligen er utsmykket med lekre detaljer og egen snekrede dører m.m. Leiligheten er gjennomgående med store vindusflater. 

Den inneholder en entré, stue, kjøkken, to soverom, walk-in-closet til hovedsoverommet, bad/WC samt en kjellerbod i u.etg. 


- Entré - 

Det er porttelefon ved døren. God plass til skap, skohylle og oppheng til yttertøy. Downlights i himling. Varmekabler i gulvet. 


- Stue - 

Stuen er av god størrelse med store vindusflater som vender ut mot rolig gate. Det er en høy første etasje så fotgjengere virker ikke sjenerende her. Det er en lys stue med kule detaljer. I tillegg er det en vedovn som kan brukes på kalde vinterdager lik de vi opplever nå. 

Stuen er møblert med bl.a. sofagruppe og stuebord i tillegg til flatskjerm på veggen og TV-benk under. 


- Kjøkken -

Kjøkkenet ble totalrenovert i 2009. Benkplate av heltre og innslag av teglstein og mørk panel langs veggene. Integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og komfyr følger med samt et frittstående kjøleskap.

Det er arrangert en liten spisegruppe på kjøkkenet.


- Soverom 1 m/walk-in closet -

Leiligheten har et fantastisk soverom med tilhørende walk-in closet. Det står en stor dobbeltseng her samt et kommodeskap. 


- Soverom 2 -

Med inngang fra kjøkkenet er det et soverom nr. 2 som er mindre enn hovedsoverommet, men også her er det innredet med seng og skap samt hyller på veggen for ekstra plass. Meget arealeffektiv løsning. Soverom nr. 2 vender mot den trivelige bakhagen i bygget.


- Baderom/WC -

Lekkert bad med fliser på vegg og gulv. Her er det i dag et boblebadekar med dusjstag - praktisk. Det er opplegg til både tørketrommel og vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger boligen. Det er varmekabler i gulvet. 

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. 

Boligen oppvarmes ved strøm. Strømabonnement og forbruk betales av leietaker.

Varmtvann er inkludert i husleien. 

Overtagelse

2458666

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Boligen er møblert. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 48 000 evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 760,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 16 000,- og inkluderer

- Grunnpakke TV
- Grunnpakke internett
- Varmtvann 

Strøm må betales i tillegg og strømabonnement settes på leietaker. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.