St. Hanshaugen

Fougstads Gate 27

Leie mnd.

18 500 kr

Etasje
3
Byggeår
1929
Soverom
2
P-ROM
83 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda

Stor 3 roms leilighet med solrik balkong og nydelig utsikt. Gr.p. internett/TV ink*

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Fougstads Gate 27, 0173 Oslo
Gnr. 219, bnr. 62  i Oslo kommune.
Andelsnr. 5,
BORETTSLAGET ILA KV 2 A, org.nr. 951 516 503

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på St. Hanshaugen i det som utvilsomt er områdets mest ettertraktede boligområde. 

Beliggenheten i Fougstads Gate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til Grünerløkkas Markveien og Vulkan, samt kort avstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.  

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Rett utenfor døren finner du idylliske St. Hanshaugen med flotte parkarealer og fantastisk utsikt over Oslo. Like i nærheten finner du også Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering på toppen. Videre gangavstand til spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene? Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Fresh Fitness, Bislett Stadion, SATS og velrennomerte Bislett Bad. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Rema 1000 og Coop Prix. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Coop Mega ved Kiellands plass. Kun fem minutter unna leiligheten finner du Gutta på Haugen, en populær delikatesseforretning med sjel samt Åpent Bakeri med deilige ferske brød og god kaffe i nærheten. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate og på Alexander Kiellands plass. 

Leiligheten har et godt utgangspunkt for kollektivtransport med 37-bussen på St. Hanshaugen (eneste bussen i Norge med avganger hele døgnet) 33, 34 og 54 bussen fra Alexander Kiellands plass samt buss nr. 21 og trikkelinjene 17 og 18 fra Bislett. I tillegg stopper flybussen til Gardermoen på Alexander Kiellandsplass.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 83 kvm
Totalt primærrom: 83 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 stor og 1 liten bod i kjeller. 

*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Standard

Leiligheten inneholder:

Entre:
Fordelingsentre til alle rom i boligen med klesskap.

Kjøkken:
Stort kjøkken med spiseplass, vaskemaskin og alt annet av hvitevarer.

Baderom:
Velutnyttet baderom med vegghengt toalett og dusjsone.

Soverom 1:
Hovedsoverommet er boligens gamle spisestue og er omtrent like stor som stuen. Du har fin plass til dobbeltseng, klesskap og skrivepult. I tillegg flott lysinnfald samt utsikt.

Soverom 2:
En veldig god størrelse med store klesskape og plass til dobbeltseng.

Stue:
Lys og romslig stue med utgang til fin balkong. Her er også peis som sekundær oppvarming. På balkongen har du god plass til både grill og spiseplass.

Leiligheten er beliggende på en rolig og hyggelig vei uten alt for mye trafikk. I tillegg kan nevnes stor uteplass, lekeplass, sykkelparkering og hage som viktige slåpunkter.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med strøm og kommer i tillegg til husleien.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458757

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut umøblert.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 55.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.660,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien inneholder:
- Grunnpakke TV
- Grunnpakke internett - NextGenTel

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.