Frennings vei 39

Leie mnd.

20 000 kr

Etasje
3
Byggeår
1998
Soverom
3
P-ROM
124 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje

Grefsen Panorama - Pen 4-roms toppleilighet på 122 kvm. Fantastisk utsikt. Balkong og garasje. Ledig 01.08.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Frennings vei 39 er en velholdt og romslig 4-roms selveierleilighet, plassert i bygningens øverste fulle boligetasje (3. etasje). Det tilhører plasser i felles garasjeanlegg, og det er heis med adkomst direkte inn i leiligheten. Fra leiligheten er det spektakulær utsikt utover Oslo og fjorden. Utsikten kan nytes både innenfra og fra en sydvendt terrasse. I tillegg er det balkong på andre siden av leiligheten.

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment!

Områdebeskrivelse

Meget god beliggenhet i et attraktivt, stille og solrikt boligområde på Grefsen. Her bor du i rolige omgivelser, og har marka som nær nabo! Meget gode muligheter for friluftsliv, ski, fiske, m.m. i Lillomarka og Nordmarka. Kort vei til Grefsenkleiva slalåmbakke, Grefsenkollen restaurant, Maridalen, Lillomarka, Solemskogen, Sognsvann og Grefsenkollen med mulighet for løping, sykling, ski, aking og klatring. Fine bademuligheter i Trollvann samt Brekkedammen/Stilla om sommeren.

Perfekt sted for den som ønsker å bo nær marka og samtidig ha byen lett tilgjengelig, med kort vei til Nydalen med bl.a. Handelshøyskolen BI, Storo Storsenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud, Grünerløkka m.m. Gangavstand til dagligvarebutikk, kiosker m.m. Området er meget barnevennlig med skoler og barnehager rett i nærheten.

Veibeskrivelse

Fra Storokrysset:
Følg Grefsenveien oppover langs trikkeskinnene, ta til høyre inn på Lettvintveien, deretter venstre oppover Kjelsåsveien. Ved krysset Kjelsåsveien/Grefsenkollveien hold rett frem. Ta så første vei til høyre. Frenningsvei 27 vil ligge på venstre side.

For mer informasjon om reisealternativer vedrørende kollektivtransport gå inn på www.ruter.no/reiseplanlegger.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 136 kvm
Totalt bruksareal: 122 kvm
Totalt primærrom: 124 kvm

Tomten

Pent opparbeidet fellestomt.

Parkering

Leiligheten disponerer garasje som medfølger leien.

Standard

Velkommen til Frennings vei 39!

Entré: 
Lys og innbydende entré som tar deg godt imot. Med hvitmalte vegger og parkett gir det et godt inntrykk i det man trer inn i leiligheten. Det er innebygd skyvedørsgarderobe med speilfront som er både praktisk og pent.

Stue: 
Denne stuen rommer det meste og vil bidra til mange hyggelige stunder. Fra stuen har man utgang til balkongen som viser frem Oslo fra sin beste side. Kabel-tv er inkludert i husleien. 

Kjøkken:
Et romslig kjøkken med god benk og skappplass samt medfølgende hvitevarer. Her er det også rom for en hyggelig spiseplass.

Bad: 
Badene har til felles flislagte gulv og vegger. Hovedbadet har to servanter med god oppbevaringsmulighet under servantene. Dusjhjørne med plassbesparende, innfellbare dører i glass.  På bad nummer to er det oppsett for vaskemaskin og tørketrommel samt WC og servant.

Soverom: 
Tre lyse soverom er å finne i leiligheten hvorav alle har parkett og og lys farge på veggen.

Leiligheten disponerer garasjeplass.

  

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 66.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7920,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.2019 og utløper: 31.07.2022.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.