Frognervegen 4

Leie mnd.

11 000 kr

Etasje
2
Byggeår
2003
Soverom
1
P-ROM
62 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

SØRUMSAND/FROGNER: Pen stor 2 R sentralt på Frogner |Kjellerbod |Garasje| Ledig omgående

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Frognervegen 4 , 2016 Frogner
Gnr. 73, bnr. 8,   i Sørum kommune

Leilighet nr 203 med ID H0203

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm

Leiligheten ligger i 2.etasje

Innhold:
Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Innvendig bod og utgang til balkong. 
Det medfølger også garasje og bod i felles garasjekjeller.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller.

Standard

STANDARD
Leiligheten holder gjennomgående vanlig god standard, og fremstår med lyse overflater. Leiligheten fremstår med lite slitasje ihenhold til byggeår.

Entre
Leiligheten har en lys og trivelig entrè, hvor man finner en stor og praktisk skyvedørsgarderobe som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Bad
Lyst bad av romslig størrelse. Fritthengende badromsinnredning med skap, servant og speil.  Badet har også ekstra oppbevaringsmuligheter med ekstra langsskap. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Et meget stort soverom som fremstår i lyse farger. Her er det god plass til en stor dobbelt seng med tilhørende møblement med mer. Her medfølger det 2 garderobesskap. Soverommet har også tilknytning til en romslig innvendig bod, som gir ekstra oppbevaringsplass.

Stue & kjøkken
Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det også er godt med store vindusoverflater. Dette gir en luftig atmosfære. Kjøkkenet har lys innredning med benkeplate i tre. Her er det både skap- og benkeplass. Stuen fremstår av romslig størrelse hvor det er god plass til en trivelig sofagruppe med tilhørende møblement. Her finner du også utgang til en trivelig balkong.

Annet:
- Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
- Bildene som brukes er hentet fra tidligere salgsannonse. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarmning

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 33 000,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Vaktmester
- Garasjeplass
- Kjellerbod
- Garderobesskap på soverom
- Skyvedørsgarderobeskap i entrè
- Hylle i stue og i innvendig bod

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Tv & Internett 
- TV boks
- Hvitevarer på kjøkken
- Vaskemaskin

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.