Glückstads gate 5 D

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
1
Byggeår
1899
Soverom
1
P-ROM
36 m²
Type
Eierleilighet

St. Hanshaugen - Møblert 2-roms leilighet vendt mot hyggelig bakgård. Ledig nå!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Glückstads gate 5 D ligger meget sentralt og attraktivt til midt mellom Bislett og St.Hanshaugen. Likevel rolig og skjermet med gatetun og svært lite trafikk. Nærmiljøet har fått flere nye tilskudd av servicetilbud som den nyåpnede og populære Kolonialen. United Bakeries har åpnet nytt utsalg i Dalsbergstien, rett rundt hjørnet. På ballplassen på Lille Bislett er det opparbeidet basketball- og kunstgressbane. Her bor du sentralt med svært kort vei til de aller fleste av byens fasiliteter og servicetilbud.

Både på Bislett og St.Hanshaugen finner du alt av kafeér, restauranter og nisjebutikker som for eksempel Café Laundromat, Pascal, Java, Gutta på Haugen, den populære restauranten Smalhans, Kaffebrenneriet, Baker Hansen, Røtter og Deli de Luca. Kort vei og til frodige St.Hanshaugen park med fantastiske grøntområder samt Oslos eldste uteservering. Her finner du hyggelige gangstier, gressplen, andedam og nyoppussede Knud Knudsens plass.

Kort gangavstand til både Karl Johan, Bogstadveien og Hegdehaugsveien med populære shoppingsteder og kulturelle innslag. Kort vei også til Høgskolen i Oslo og treningsfasiliteter på Bislett stadion, SATS, fitness.xpress og Bislett Bad.

Meget sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon med både trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 42 kvm
Totalt primærrom: 36 kvm

1.etg: Romslig entre, baderom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. 

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller som deles med eier. 

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Standard

Leilighet beliggende mot rolig bakgård og har en god planløsning.Leiligheten leies ut møblert, jfr bildene du ser i annonsen. Entre i god størrelse med garderobeskap. Pen flislagt baderom med varme i gulv. Wc, dusjhjørne med glassdører, vaskemaskin, pen baderomsinnredning med tillegg av veggmonterte tilleggsskap i samme serie. Soverom med 120 cm seng og garderobeskap. Hyggelig stue med sovesofa, bord m/2 barstoler. Pent kjøkken med integrerte hvitevarer og endel basis kjøkkenutstyr medfølger. Leien inkl møbler, hvitevarer og analog kabelt-tv fra get (kan oppgraderes med bl.a internett av leietaker).  

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.34.500,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr.4.140,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. 
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.