Grefsenkollveien 23

Leie mnd.

18 000 kr

Etasje
5
Byggeår
2005
Soverom
2
P-ROM
88 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Grefsen - Stor 3-roms med 2 parkeringsplasser, utsikt og Gr.p. TV ink.*

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Grefsenkollveien 23, 0490 Oslo
Gnr. 75, bnr. 13, snr. 52  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger usjenert til i skjæringspunktet mellom byen og marka. 

Grefsenkollen er et rolig boligområde hovedsakelig bestående av villa- og blokkbebyggelse. Svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum.

Sameiet Grefsentoppen har en unik beliggenhet med tanke på utsikt over Oslo og nærheten til marka. Romslig, lys og fin leiligheten som har meget gode solforhold med sol fra formiddag til sent på kveld sommertid. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene i Lillomarka og Nordmarka. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter (www.oslo-skisenter.no) eller hoppbakken på Linderudkollen.
Grefsenkollveien er en av Oslos mest populære treningsbakker for rulleski, sykkel og løping. På toppen av Grefsenkollen ligger Grefsenkollen Restaurant som i mange år har vært et populært mål for søndagsturer. Her arrangeres også OverOslo, som på få år har blitt en meget populær festival. 
Det er flere hyggelige bademuligheter i området som blant annet Trollvann og Brekkedammen.

Fine turveier også langs Akerselva til Nydalen med Handelshøyskolen BI og flere spisesteder, og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum.
Flere treningssentre og andre fritidstilbud i nærområdet med allsidig tilbud til barn og voksne. 

Det er bussholdeplass rett utenfor leiligheten, samt en spasertur til nærmeste trikkeholdeplass. Storo Storsenter ligger 5 minutter unna med buss/bil. Storo er Oslos største shoppingsenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Flere barnehager i nærområdet og gangavstand til barneskole og ungdomsskole.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 88 kvm
Totalt primærrom: 88 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på 4. etasje som er etasjen under leiligheten, hvilket er utrolig bekvemmeligt!

* Ved interesse eller ønske om visning skriv en melding til eiendomsmegler på mail thomas.dideriksen@krogsveen.no.

Parkering

På tomten er der gjesteparkering med parkeringstillatelse. I felles garasjeanlegg har leiligheten 2 plasser i forlengelse av hverandre. 

Standard

Velkommen til Oslos kanskje flotteste utsikt!

Boligen er en romslig 3 roms og inneholder følgende:

Entre
Entreen har en tilpasset benk og plassen til å legge fra seg yteklær mv.

Stue og kjøkken
Stor, romslig og lys stue med åpen kjøkken løsning i U form. Fra stuen har du tilgang til en stor balkong med masser av sol og med Oslos kanskje beste utsikt! Du har ugenert utsikt til fjord, Holmekollen og mye annet.
Kjøkkenet har også en god størrelse og fremstår velholdt. Du får stort sett alt i hvitevarer inkludert i leieforholdet; ovn, vifte, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin.

Soverom 1 og bad/toalett 1
Hovedsoverommet har i dag en dobbelltseng og klesskap. Fra rommet har du også 2 vinduer som har samme utsikt som balkongen. Fra soverommet har du en suite bad og toalett. Badet er funksjonelt, men har i dag blitt erstattet av stellbord. I tillegg selvfølgelig toalett og vask med servantskap.

Soverom 2
Mindre soverom er perfekt til barn eller kontor. På rommet har du i dag et klesskap.

Bad 2
Fra felles entre har du bad nr. 2 med toalett og vaskemaskin.

Bod
I leiligheten har du også en innvendig bod i tillegg til bod i 4. etasje (etasjen under). Den innvendige bod kan selvfølgelig også brukes som klesskap for det minste rom.

Denne leilighet må oppleves! Vi ses på visning.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med strøm og kommer i tillegg til husleien.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458679

Inventar

Boligen kan leies umøblert eller med de møbler som står igjen i dag; sofa, seng og spisebord samt balkongmøbler.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 54.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.480,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien inneholder:
- 2 ledige parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg i forlengelse av hverandre.
- Grunnpakke TV

Strøm kommer i tillegg.

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.