Torshov

Grefsenveien 6B

Leie mnd.

12 900 kr

Etasje
5
Soverom
1
P-ROM
51 m²
Type
Aksjeleilighet
Fasiliteter
Veranda

Lys og fin to-roms - varmtvann/oppvarming inkl. - balkong

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Grefsenveien 6B, 0482 Oslo
Gnr. 223, bnr. 10 i Oslo kommune.
Aksjenummer 23 i Grefsenveien 6 AS AS, org.nr. 921 281 277

Områdebeskrivelse

Grefsenveien 6 ligger sentralt til i etablert boligstrøk på Sandaker. Det er restauranter, kafeer, butikker, frisør, kiosk og nærbutikk i umiddelbar nærhet. Alle servicefunksjoner er like i området.

Fra leiligheten er det kort vei til alt av fasiliteter med dagligvarebutikker, kjente serveringssteder som Trikkestallen, Grisen og Åpent Bakeri. Området kan by på Soria Moria kulturhus og teater, Ringen kino, Myrens Sportssenter med squash og Klatreverket, Sats Storo og Fresh Fitness.

Sommerstid er det mulig å nyte park- og grilling i Ilaparken, Birkelunden Torshovparken og Torshovdalen. Langs Akerselva er det fine grønt og friområder med badeplasser oppover mot Frysja og Maridalsvannet, samt en hyggelig gåtur ned til sentrum. I nedre del av Torshovparken finner man minigolf, bordtennisbord, basket-, fotball- og sandvolleyballbaner.

Sandaker senter kan tilby matvarebutikker, apotek, Vinmonopol, samt en rekke andre nyttige butikker. På Storo finner du Oslos største kjøpesenter med et komplett utvalg og gode shoppingmuligheter i de 130 forretningene.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Storo er kjent som et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med T-bane, busser og trikk.
T-banelinje 4, 5, og 6 går fra Storo eller i Hans Nielsen Haugesgate (Sinsen T-bane).
Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Grefsenveien. Buss nr. 30 går mellom Nydalen og Bygdøy fra Hans Nielsen Haugesgate. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 51 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Det presenteres en romslig to-roms med solrik balkong. Den inneholder: entré, bad, kjøkken, stue, balkong og soverom. I tre av rommene er det originalt tregulv. I entréen og badet er det lagt fliser. 

- Entréen - 

Her er det god plass til å sette fra seg tøy. Det er montert klesknagg på veggen.


- Stue - 

Lys og luftig stue med utgang til balkong. Det er plass til både sofakrok og spiseplass m.m. i stuen. Langs veggen er det bygget inn et belyst skap. 
Fra balkongen har man utsikt og sol store deler av dagen.


- Soverom - 

Stort soveværelse med garderobeskap og vinduer som vender ut mot en rolig bakgård. 


- Kjøkken -

Kjøkkeninnredningen er fra 2007 og på kjøkkenet disponerer leietaker de fleste nødvendige hvitevarer - kjøleskap med frys, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. 
Mye skap- og benkplass til henholdsvis oppbevaring og matlaging. 


- Bad/WC -

Flislagt bad med downlights i taket.  Leietaker vil ha vaskemaskin til disposisjon og mulighet for å sette inn tørketrommel. Egen dusjsone med skyvedører i glass. 

Oppvarming

Husleien inkluderer varmtvann og fyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Leietaker tegner eget strømabonnement. 

Overtagelse

2458637

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Det vil stå noe inventar i boligen, men som kan fravike fra bildene. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38 700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 12 900,- og inkluderer
- Varmtvann
- Fyring

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.