Grevlingveien 18

Leie mnd.

9 500 kr

Byggeår
1968
Soverom
1
P-ROM
60 m²
Type
Eierleilighet

Ytre Enebakk - Stor 2-roms med god standard. Ledig omgående.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Grevlingveien 18, 1914 Ytre Enebakk
Gnr. 90, bnr. 258 i Enebakk kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen har en god plassering i et rolig og veletablert boligfelt. Nærhett til Vågvann med flotte tur-, bade og fiskemuligheter.

Ytre Enebakk har et meget godt fritidstilbud med mange forskjellige lag og foreninger. Jeger- og fiskeforening, korps og idrettslag med fine øvingslokaler, treningshall, fotballbaner m.m. Vannskiklubb ved Mjærvann. 18-hulls golfbane mellom Mjærvann og Vågvann. Vågsenteret med apotek, postkontor, vinmonopol og matbutikk. Det er god bussforbindelse til Oslo/Ski/Lillestrøm.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 15 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 60 kvm

Merk: Boligen er et estimat av utleier.

Parkering

Parkering på gårdsrom.

Standard

Velkommen til Grevlingveien 18.

Entré:
Plass til å henge fra seg tøy og sette fra seg sko.

Stue:
Stor stue med god plass til sofakrok, spisebord og tilhørende møblement. Peisovn i stue.

Kjøkken:
Pen kjøkkeninnredning med gode arbeidsflater og godt med skap- og benkeplass samt hvitevarer.

Soverom: 
Stort soverom med god plass til dobbeltseng, samt oppbevaringsplass.

Disponibelt rom/kontor:
Praktisk rom som kan benyttes til kontor, gjester eller lignende.

Bad:
Lekkert flislagt bad utstyrt med servant med underskap og overspeil, romslig dusj og wc samt opplegg for vaskemaskin.


* Ønsker du å komme på visning? Send meg gjerne en e-post med informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 28 500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.420,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.