Råholt

Grindatunet 9

Leie mnd.

11 000 kr

Etasje
4
Byggeår
2019
Soverom
1
P-ROM
56 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

RÅHOLT: Flott ny 2R i 4.etasje m/ høy standard. Fjernvarme inkl - Hvitevarer -Garasje. Gangavstand til tog og sentrum!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Grindatunet 9, 2070 Råholt
Gnr. 127, bnr. 95, snr. 30 i Eidsvoll kommune.

Områdebeskrivelse

Fra Råholtåsen er det lett adkomst til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe.
Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede
I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter.

Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ble ferdigstilt i 2014. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker.Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Euro Pris ligger også sentralt til på Råholt, og nytt vinmonopol. Sundet er kommunesenteret i Eidsvoll, og ligger ca 15 minutter fra Råholt. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon.

Det er ca. 400m. til Råholt ungdomsskole, og en drøy kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Du finner bussholdeplass i gangavstand fra boligen, og det er kun 500 meter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du inne i Oslo sentrum.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Areal er innhenter fra informasjon fra utbygger, slik at arealene kan være noe unøyaktige. Det foreligger ingen annen dokumentasjon.

Leiligheten ligger i 4 etasje.

Innhold
Entre, bad, 1 soverom og stue med åpen løsning mot kjøkken. Fra stue er det utgang til balkong. 
Det medfølger også en garasjeplass og kjellerbod i fellesgarasjekjeller.

Garasje nr.30
Bod nr.403

Tomten

Tomten tilhører sameiet. Dette er felles for alle.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller. 

Standard

Ny og tiltalende 2-roms leilighet med enkel heisadkomst og garasjeplass. Boligen ligger fint til på Råholt med gangavstand til flere fasiliteter.

Entre:
Du blir ønsket velkommen av et hyggelig inngangsparti med god plass til å henge fra deg yttertøy og sette fra deg skoene. 

Bad:
Flislagt bad av fin størrelse med tiltalende fargetoner. Her finner du dusj, veggehengt toalett og servant som gir rikelig med oppbevaringsløsninger. Det er opplegg for vaskemaskin. I gulvet har du varme som gir en behaglig romtemperatur. 

Stue/kjøkken:
Kjøkkenet har lyse profilerte fronter med lysegrå laminat benkeplate. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Videre har du integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.  

Romslig og åpen stue hvor det er plass til sofagruppe og spiseplass samt diverese oppbevaringsløsninger. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til balkongen med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i usjenerte omgivelser. 

Soverom
Soverommet fremstår tiltalende med godt lysinnslipp. Her er det plass til dobbeltseng og garderobeløsning. 

Det medfølger en garsjeplass i felles parkeringskjeller og en kjellerbod med mye lagringsmuligheter. 

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i radiatorer. Bad er med varme i gulv.

Overtagelse

2458757

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Det medfølger i husleien:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke kabel-tv og internett
- Intrigerte hvitevarer på kjøkkenet
- Det medfølger to skap på soverom
- Fjernvarme

Det medfølger ikke i husleien:
- Strøm
- Kabel-tv og internett utover grunnpakken

Leiligheten har egen strømmåler.


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 32.700,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: September og utløper: 01.09.2022.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.