Strømmen

Guldalsgata 23 B

Leie mnd.

12 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1972
Soverom
2
P-ROM
85 m²
Type
Enebolig med utleiedel

Hybel med 2 soverom i rolige omgivelser. - Billoppstillingsplasser - Kort vei til "alt"!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Guldalsgata 23 B, 2010 Strømmen
Gnr. 77, bnr. 1267 i Skedsmo kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i Lørenskog kommune og har postnummer Strømmen. Boligen ligger i et rolig og veletablert villaområde, med ene- og tomannsboliger. Barnevennlig i blindvei, med nærhet til skoler, barnehager, et rikt utvalg av butikker, serveringssteder og andre forretninger. Fra boligen har du gangavstand til fotballbane, offentlig kommunikasjon og Bårliskogen barnehage. 

Kort vei Strømmen sentrum og Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 tilknyttede virksomheter. Strømmen kan også by på treningssentre, flere spisesteder og lokalbutikker.

Boligen ligger også i kort avstand fra Lillestrøm sentrum, som kan by på mange fasiliteter som kino, kultursenter, varemesse, shopping m.m. Dersom du er av den spreke typen, så er det kort vei til flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter.  

Nærhet til offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er kort vei til Strømsveien med bussforbindelse til Lillestrøm og Oslo. Gode togforbindelser fra Strømmen eller Lillestrøm Stasjon.
Med bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 10 min til Lørenskog, 20 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen grenser til friområde, og parkeringsplassen til Bårlibråten bofellesskap. (Bofellesskap for psykisk utviklingshemmede).

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 123 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2016 utført av Sten Børge Willy Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Innhold:
Hybelen ligger i underetasjen til en enebolig. Hybelen har egen inngang med en liten uteplass foran inngangspartiet. 
Entre, innvendig bod, to soverom, bad, stue og kjøkken. Det medfølger også to fast parkeringsplass på felles tomt ved behov.

Tomten

Tomten benyttes av eier. Leietaker har egen liten uteplass ved egen inngangsdør.

Parkering

Det medfølger to biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Standard

Guldalsgate 23 B er beliggende i et rolig boligområde på Strømmen på grensen til Lørenskog. 

Hybelen har egen inngang og befinner seg i underetasjen i boligen. Her finner du et hyggelig inngangsparti med mulighet for en sittegruppe. Videre inn i boligen blir man møtt av en innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. 

Stue:
Fra gangen kommer du inn i en romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. I stuen er det peis som skaper ekstra hygge på vinterstid og kalde høstkvelder. Stuen har nyere flater i behagelige fargetoner.

Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse profilerte fronter med svart laminat benkeplate. Kjøkkenet innehar stekeovn og oppvaskmaskin. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. 

Soverom:
Hybelen har to praktiske soverom. Her har du plass til seng og oppebevaringsmøbler. Et av soverom har innebygd garderobeløsning. 

Bad:
Badet er tiltalende med lyse fliser på gulv og vegg. Det inneholder dusj med glassvegger, toalett, speil, servant og oppbevaringsløsninger. Badet er svært romslige med varme i gulvet. 

Leietaker disponerer en bod i leiligheten og to billoppstillingsplasser på tomten. 

Annet:
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Baderomsgulvet har vannbåren gulvvarme. Det er peisovn i stuen.

Overtagelse

2458802

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- 2 stk biloppstillingsplasser

Inventar som medfølger:
- Stekeovn
- Oppvaskmaskin. Per nå er det problemer med vanntilførsel, men utleier skal få en rørlegger til å komme å se på dette.
- Skrivepult og stol på soverom
- Seng og kommode på soverom
- Sofa og sofabord i stuen
- 6 røde puter
- Taklamper
- Skohylle i entre.

Inventar kan tas bort etter ønske.

Husleien inkluderer ikke:
- Oppvaskmaskin på kjøkkenet.
- Tv og internett
- Strøm
Strøm kommer i tillegg husleien, fast beløp på kr 700,-

Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Oktober 2019 og utløper: Oktober 2022 - Overtagelse er etter avtale 

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.